Pages

23 August 2009

stOry2!

F.I.K.R.I
erm khAmis hr tu die ajAk akU blik smE...kbetulan akU n die ade xtvt lUa tp die kt jAsin akU kt pNtai pUteri sO kitowg blik lmbt sket..ermm akU blik lg lmbt dr die tp die kate nk tggu aku kt opis sbb die nk teman akU blik knOnnyer hr da lewAt...akU pOwn da xlEy bt ape la sbb die b'ia sgt an...akU blik jErw die ajAk teman cri kemeja kt mydin...kbetUlan hr ujan sO akU nk blik nEk scoOt cm ner an sO kitowg lepak mydin jap untill 7.30...ermm fikri ni nmpak nice...cAring pOwn ade..klakar btOl teman die cri kemeja..die sUh akU yg pilih an tuk die...haha rse cm hUsband n wife plak...m'gatal jErw mamAt nih...hai ingAT jamAl fAdh oiii!!!!!haha..eh asl igt jaMAl jErw...pAcar sbenAr kO asl kO x igt ek...si ijUt tu...bOdo! sblOm blik mkn aiskrim...die bAnje ar an sbb die yg offEr...ujAn trun mkn aiskrim plak an..ala tu taktik mamat rOmantik la knOn! haktUih! tp ok ar fikri ni...sempOi jerw...cm da knal lmer...blik kitowg blik sme2 tp die dgn mOto die akU dgn scoOt akU lar...kUl 8 bru smpAi uma...haha walaupun pEnat tp bEst gAk mmbEr ngan mamAt nih...xdErw la akU sunyi sgt dUk kt sini an an an...

g muAr....
sAbtu da staRt pOse...adOii liAtnyEr nk bgOn sahUr tp pktAm akU suh bgOn gAK amik bErkat sahur...huhu kalO kt uma jgn harap la akU nk bgOn sahur ni..tdO lg baEek...tp kt sini nk xnk kne la bgOn...amik K.E.B.E.R.K.A.T.A.N...huhu...akU bgOn agK lmbt tp bile bgOn jerw mektAM akU suh mandi nk g muar...nk amik kete pais yg kak ecAh pnjm sbb kete die rOsak..amIk danish jgk sbb kak ecah nk g kursus...hye babY ni mmg manje dgn akU...letak jerw kt bahu tros lelap..bile nk ade anAk sndri ek...lalalalala...akU jmpe ijUt jap wktu kt uma kak ecah sbb die slau lepak kt ci2..kbetUlan die blik cuti sminggu an...ermm jmper die ok jErw...tErbit gAK rse rndU kt mamat yg akU da tipu ni...haii baeknyEr die kt akU tp nape lar akU cUrang ngan die an...ntah la..ni libat an ht n prasaan an..kite xley pkse..aKu cube tuk kmbAlikan feEl tu pd die...insyaAllah...pUnyer la smart nk jmpe akU...haha klaka la pacAr akU sowg ni...jmpe jap jErw tp nk tUnjUk an spEct rayban yg bru die beli...poyo la lu bObot..haha tp kO mmg smArt...akU sUke! blik tu akU kne bwk kete pais...da la enjin tUrbO...haha 4x mati enjin kt traffic light sbb klas xjge btOl2...p mampOs ar owg nk mara..adew akU kEsah??nEways akU b'jyE jgk bwk dr mUar ke mlAke..ok la tUh! huhu...

jgE baby...
adoii da lar bUlan pose...penatnyer kne tOlg mektam jge baby...ye lar xkn akU nk pndg jErw dak kecik tu an...die nangis kne la aku angkt...ble ltak nangis dan finAlly tdO kt ats bahu aku...uii bEtape sakitnyEr sgAle urAt saraf akU...da lar bUlan pose..haus dOwh! cm xmO ade ank pown ad gAk...haha...neWays baby ni dak yg baek...senang jge tp nk b'dUkung jErw...eE penatnyEr...wuaAaa die dUk sminggu plak tu kt uma ni...ibU die kursus...lEmbik akU!
nsib bUlan pose...kesabaran itU pentIng..haha

No comments :