Pages

10 September 2009

majlis berbuka poser di mahkOta hOtel

date 09.09.2009...chAntek date ni an (kalO da bley kawEn,mst akU akn pilih date ni..huhu)...time date ni gAk akunyEr jabatan wt mjlis bUke pose kt Hotel mahkOta...mjlis ini di tajA sepenOhnyer olEy biG bOs Datuk hasnoOr khAs tuk stAff2 diE t'masOk la aku (thAnx tOk)...tOk sgt pemUrah..haha...kami smpai tersAndar kekenyAngan mkn ntah ape bnde la yg ade...mcm2 ade smpai xtaw nk mkn mane 1...tmbAh sekilO duA xdErw sape kesah pown an an an...haha...jOm tgOk skEt picCa yg sEmpat akU snAp timE mjlis nih...

yOng yau fU yg trOt ku bedal(oOh ikAn salmOn kamoO sgt lazAt)

ni bOs aku DatUk hasnoOr (yg palE bOtak sket tu..sOri tOk)

nAsi ayAm hainAn n desSert(nmpak sedAp tp blueEk sbb bnyk krim)

 
en. nAim (spEc) n abg afiQ...nicE pOse okE!


 
ni mOm's aku n hUsband diEr (penyElia prAktikal)
pd mUlenyer agk garang akU tgOk tp akU an pndAi kOwtim..huhu
skUnk da blEy kirE sekEpla jgk lar...

                 thAnx to brO afiQ...peEwit..(tp nape pP tEmbAm sgt tUh?)

   abg afiQ mkn lbEy 5 jenis mkanan yg ade kt citU kOt akU rse...hEbat kan...
  ni ikan bkar yg ntah ke berape ntah...pas tu sate plak...ish3
eh2 sempat pOse lak kt ladiEs an..akU pkai bjU simple jErw nk g majlis ni...
spatOtnyer hr isnin hr tu tp tetibe cancel...akU da pkai cecantik da pg tu tgOk2 xjd...ish!
tu hr mjlis tu aku mls nk melaram dar..hahaha
(simplE bUt stilL cutE oke...ade yg kim sAlam tOw..huhu)

haha..cOmei an pic nih...kak wati n bAby bOy die...yg lg sOwg ank abg mUstaqim(ex stAff)
ha cUbe tEka yg tEngah adEw isinyEr ke x???(hohoO)

No comments :