Pages

08 September 2009

lelAki pElik!

meh2 nk kOngc sket cter pasal ade mamAt ni...

akU bru knal die dr stArt l.i..bile kitowg da kwn sO akU bt mcm bEse jew..xperlu lbEy2 kwn dgn lelAki ni an tp akU ttp anggap die mcm mmber gurl jgk..jge ati die ke ape ke...kwn bebAek ke ape ke an...
tp ade 1 sikap die o sikap lElaki la paling senang akU ckp...yg pnting aku xsuke ape yg ade kt dOrg skUnk ni meAn laki ar...1st bile da lmer mmber dgn die ade 1 hr tu die tnye akU,akU kn skUnk dUk uma pktam akU an sO die tnye ade ank laki ke kt uma tu...mmg ade...pais kazEn akU yg bru bis degreE...alA kazEn da mcm adik brAdik la kan...then die tnye aku pkai tudg x dlm uma tu...akU kate X...die bg advice kt aku suh aku pkai tudg sbb bkn muhrim..adoiii mmg la btOl ape die ckp tu tp xmgkin la kan aku nk pkai tudg dlm uma tu...aku rse korg pown stuju...yew lar dlm uma la kiter bley bebAs sket an..kalO kt uma aku sndri aku pkai shOrtpants jEw..ade sape kesah..hahaha...huhu sOri blOm tibe mase lg nk tutup smpai dlm uma...sUmer ni xley d'pkse ritE?

2nd hr tu akU nk lik k.pilah tiket bas da abis...sO pktam aku bg sUggestion sUh aku tumpang mmber die yg kbetulan nk blik bahau...da dekat ar tu ngan tmpt aku an..then c'die ni tnye ar asl aku muda sgt percaye owg...Allahuakbar...leceh an laki cm ni...da tntu lar aku nk lik da xde tiket bas n lg 1 e2 pkerja bwhan pktam aku..xkn la die nk bt pape kt aku...pktam aku da knal die...evEn kalo jd pape kt aku pOwn da taw owgnyer an..sO da kire selamat la tu...hey pelik mamat ni...nseb bkn bf aku..kalO x aku da tempik da "nape la kO ni susAh sgt nk pahAm ha!"(aku sememangnyer akn jg singa lapar bile bnde remeh temeh terjadi..haha) then ade lg tu die tnye...bf aku xmara ke nek ngan pkcik tu...alalalala mengOng tOl die ni...pkcik tu da kawin ank da 4 ape bnde plak la bf aku nk jElez...bf aku juz suh hati2 jrw...pas aku jwb bf aku faham aku then die bley perli aku kate "bgOs an bf awk"...siOt mamat nih...eE!

nk kate mamAt ni alim sgt aku tgOk die ni semPoi jErw..cm dak2 nakal len gak...die kuA mkn dgn aku,ajk akU teman die g bli kemejA pas blik keje dlu,blik sesame tp die ngAn mOto die aku ngan scoOt akU ar...time tu die xpikir kErw bf akU mara ke x kua dgn laki len? haih nmpak gAk die sElfish kt sini...cUbe mengAtur idup owg len tp kalO bnde tu bg kebaikan pd dri die xpe...ptOt kah?

hahaha ptOt kerw lelaki mcm ni d'bt bf??? bru mmbEr da kOngkong mcm tu an...haih xmUngkin la die t'msOk dalam calOn sUami akU walaupun tujuan die mendidik...bOle gadO besar nk lyn prangai akU yg mmg pntang kne atur2 idOp nih...sUkati aku lar nk bt ape..aku da bEsa jd aku taw mane bek n mane brOk tUk dri aku...lalalalalalalala....

p/s : lelAki yg sUke mEngatur idOp pompuan akn bt idOp pompuan tErtekan jd jaOhkan diri dr merEka!

No comments :