Pages

05 October 2009

idOp terase kOsong...

sejak aku start praktikal ni aku da pndai menilai pasal dri aku sndri...menilai kehidupan org lain n sebagainyer...kadg2 bnyak kesimpulan bile aku jd pemerhati pada gelagat2 manusia yg aku lihat...contoh persoalan dlm pale otk aku ni...ermm contoh ea...bile kiter bnyak duit mesti ade kekurngan yg lain...n pade aku bile aku tgOk kekurangan owg tu aku lebih rela xpunye duit tp ade sumer yg owg xde duit 2 milikki contohnyer kasih sayang...ntah la aku nk describe an kt sini susah n tataw cm ne..hope korg paham la  mksd aku...kadg2 bile selesai je tgOk gelagat manusia ni n bt kesimpulan aku mesti kate "ish syukurnyer aku dgn ape yg aku ade skUnk"...kadg2 plak aku jd pendengar setia pade owg tu yg knonyer xpuas hati dengan owg len sbb perangai die ke ape ke...tp bile aku bt kesimpulan aku rase die pOwn same 2 x 5...tp aku mls ar nk kate..aku ia kan saje ceritanya n bg beberapa pendapat...that's all...n paling penting kt sini yg sebenar2 aku nk cter aku salu rse dOwn thap zerO...biler aku da bosan kepale otk aku sakit n trOs kosong thap negative kosong lar...nk2 keje aku time l.i ni terlalu minimum...hri2 msok opis trOs on9...kadg2 fEdup aku lyn ms, blog, fs, ym yg ntah ape2 ntah...(ntah ape2 tp kO post gak entry kt blOg ni an ) kn aku kate td kadg2 ngOk! lyn bnde ni sumer smpai da nk termuntah2 tp xjgk ade keje yg datg kt opis ni... 2 bile ade mmber ajk on facebook ke tagged ke aku malas...jwpan aku "yg ade ni pown xterlayan"..perghh bajet kO market la an...reasOn yg sebenar2nye adalah ''akU bOsan nk lyn sumer tu''...ade satu mase tu kepala da zerO aku oofline sumernyer...ha bru puas ati aku...haha...cam phyco pown ade gak..glEr! bungOk! bOdo! (astagaa fadh..ngucAp)...skunk ni aku da rse zerO ar ni...yaAllah ape bnde la sume ni terjadi kt aku...bile nk kua dr dunie gler ni...aku xsuka! dlm otk aku cume nk uma aku sendiri..yg ade ma n ayah aku...then aku xkn rse zerO...hOpe sOk bUka mata aku da abis l.i...(lg skali kO bt palat fadh! ya xmungki lar esOk buka mata da habis l.i ) bodo e2 hnye kata2 penyedap hati bungOk! hope ending kt tmpt l.i ni bEst...even kadg2 aku tensiOn thap gler ade jgk aku ketawa2 kt sini...nk2 abg afiQ yg sukE ngusik aku...bungOk afiQ! tp pade aku sumer tu xley bt aku tOl2 hepi melainkan FAMILY aku...sUmer yg aku bt adelah ats dasar tuk kebaikan dri aku sndri walaupun bnde tu xenjOy..xmO ade yg ckp blakang2 oke...kalO aku dgr mampOs aku xkan salute kt owg tu lg...mls nk tulis..fedup! end~

No comments :