Pages

23 October 2009

kejar mase


hari ni macam xckop mase jerw...
ni aku taip entry ni pOwn nk cpt sbb da nk kul 5...
mlm td bru dEcide nk tuka tmpt l.i sbb tension tade keje...ye la aku gayut dgn mira smlm die kate mcm2 die bt..tiap 2 mggu skali mst ade msok meeting..aku 1 haram pown xpena msOk meeting...msok je opis td aku bebel2 dgn ina (dak same l.i) yg jbatn ktua mnteri melake ni xkaji agknye ape yg kite nk blaja wktu mhon l.i tu...men taram je nk ltak aku sesuke ati die...cm aku secreatry cube la letak aku kt s.u.k ke..
ni letak aku kt tmpt yg xmemerlukan sgt scretary nih...akhirnye jadilar opis gurl yg bejaye..bungOk!
tp cepat je doa aku dimakbulkan Tuhan..bru dOa subuh td supaya staff MTESB ni peka dgn bidang aku tibe2 pagi td puan mazilah ajak aku msok meeting...sO dgn semangatnye a aku g msok meeting...prepare ape yg ptot..susun tu susun ni (bajet secretary ar )...skUnk aku da puas hati...walaupun kne wt minit yg 1 haram pown aku xigt wktu blaja dlu tp aku nk usahe gak...bia mereka sume tau yg aku ni bkn cikai2 nk jd secreatry oke !
jadi aku agk sibuk hr ni ke hulu hilir tataw ape yg aku cri tp sume tu tuk present aku nnt...sOk plak aku ade program dgn uniKL...MTESB join sO aku terlibat...pape xtvt t akU story tuk next entry ye kwn2 !

kesimpulan : aku xjd la nk tuka tmpt l.i..act decide je..kalo tade keje gak aku still duk sini..bnyak keje kalo nk         tuka tmpt l.i nih...haha..


No comments :