Pages

14 October 2009

pssttt! bt faceboOk!



heheh...
jangan gelak oke!
dulu memang aku tade hati nk buat facebook...
tp semalam aku tersign up plak kt facebook
tataw sape yg suh...
da bOsan sangat kt tempat keje yg tade keje ni kot...
aku tgok pacik macik kt opis ni syok jerw...
syok layan facebook masing2...
haih! taley jadi nih...
tu la cter die...
tp cam ade sekatan sket la aku nk bersosial kt fb nih
sebab aku da ter ADD bos aku,penyelia n sumer staff
dOrang da approve...
so kalo mood aku bOsan kt opis suda tentu aku taley tulis
kt status aku tuh...
t dorang fikir aku xberminat menjalani latihan industri di sini..
prOb's!
bOle delete mereka balik ta?
hahaha...mengOng! bodo!

2 comments :

atyn said...

hoi sayam ! hee . sori .
ni emel aku . atyn_funkyfurl@yahoo.com

tak pon , kau klik je kat link atas yg aku komen kau ih .

da la fb aku kene blok.
bodo punye kementerian . haha

byesayang

fAdh>adEq>liyAna said...

hoi darlim!
haha...
k2 t aku fOllow kO...
la pEsal plak kne blOck...
padan mUke..keh3!