Pages

02 October 2009

saje cOret2

sesaje nk menempel kt pOst ni wlaupun tade nk cter pape pown...huhu...
xpew aku cte pasal weeken ni pUnyer cter ar ea...da ade plan..full weekend..nO rest...haha..
sOk aku nk pegi konvO utEm...kazan aku si pais grad...haii bestnyer da grad en..
dlu die blaja pOwn pOli gak...bErkat usaha die dpt gak degree...
ermm salute gak ar kt die walaupOwn die agAk degil dlm adik bradik..haha...
ermm xsabar gak nk tgOk die grAd ni..lg2 plak aku pOwn dpt tiket tuk masOk dewan tu...
mesti aku yg rse debAr die..haha..gEli ar kau!
ahad plak aku d'invite tuk ke open hOuse uma abg lOng bf aku skUnk...
pepagi lg dlm 8.30 die amik aku kt uma pktam aku then trOs g btu berendam...dOkek yO..haha...
ibU jamAl pOwn da b'ia suh aku dtg hr tu..ermm kali ni aku akn jmpe keseluruhan family jamal...
sblOm ni yg xjmpe abg lOng die jerw..len da jmpe rayer hr tu...
haha...mari bermesra-mesra supaya bOle jadi bakal menantu yg paling di nanti2 kan..cewAhhh!
t papehal aku cter lg..now da kul 5 aku nk lik..
slalu rushing je nk blik..hr ni ley rilek2 pLak an...
ini kerana aku nek scoOt hr ni..pktam ade keje blik lmbat...heheh!
cian plak die kate nk suh aku tggu cm smlm...
kul 6 bru die amik..ciAn aku en..hehe...

No comments :