Pages

10 November 2009

B.O.S.A.N

mgGu ni xde pOwn nk update2 entry kt blOg ni .
xder ape nk cter ar . rutin harian mcm bEse, xde yg srOnok pOwn .
tp hati ni rse sOft je, tenang, xbpe serabOt cm salu .

bile bndera merah nek naluri makan ni mak aih !
asik makan makan makan .


setiap kali makan licin macam ni !


tkOt berat badan nek balik lar .
cm ner ni ?
nak2 lagi da ade kete, rase nk mkn mcD, nasi ayam  n bla bla trOs rojer jer .
dUlu xde kete, patah kaki jugak lar an .
makan kt cafe yg ade kt sini (nasi kOsong je). haha !

hari ni tadi kak wati ajak g malL nk merase aku bawak kete katenyer .
cm bese jew ar bawak kete an . haha .
mkn dessert aeskem semangkuk .
da abis tu g beli dOnut lagi 2 bijik (yg cOklat2 plak tuh !)
astagaa gemOk cm nih !
stOk bawah meja yg ptot bley bertahan tuk seminggu
da licin da dlm mase 3 hari .
eE takot !
xmO gemok balik . ni gemOk sket ok lar en .
haih !

p/s : fadh sile kawal pemakanan kamoo kerane ditakuti
       bnyak cacing dalam perOt !

No comments :