Pages

04 November 2009

cElebrate !

smAlam celebrate bUfday amAi . kami lUnch kt mcD jap . thEn da abis lUnch die anta akU balik opis . sementara tgGu akU balik kUl 5 die g la rayau2 kt mydin malL . kUl 5 balik die fOllow kete aku dr blakang nk balik uma aku . (tp die xmsOk uma oke !) nak mandi sOlat dlu sumer then bru kua datin ! hehe kami g tescO dlu sbb aku nk cUci gmbar . then g jln bndar hilir . nk tgOk wayang kt MP tp tgah renOvate plak . thEn tgOk kt cArefOur kt dataran pahlawan tu . ctEr yg kami tgOk bkn ikut cite mane yg kami nk tgOk . tp ikut cite mane yg tgak now watching pada jam tu . haha . tgOk jam 8.20 p.m cter Ninja tgah on sO bli tiket trOs msOk . masa perlu digunakan sebaeknya . xperlu ikut cter ape yg best kt wayang skUnk lOlx ! after wayang jalan smbil buat2 aksi2 menarik amik gambar kt sekitar kawasan yang terlibat . bndar melaka pade hr bekerja lEngang sket . sO aksi bEbas bOle dilakukan tanpa ade mata2 yang memandang pElik tahap ke'ovEran kami mengambil gambar . kah3 . pic akn dikOngsi di entry yang kemudian sbb aku malas nk uploAd hr nih ! pasal gift yang aku bg tuh si dia ni sUke la sgt kOt smpai bOle igt kOtak pOlo tu pembalut adiah . sO ribEn kt ats kOtak tu bOle plak die g bUkak simpul dia . nGEng ! gEram melihat aksinya e2 aku trOs bUkak an kotak tu tuk si dia . jawapannyer : la abg xprasan ni kOtak, igt an sayang balut adiah ni dgn pembalut adiah . tOin akU kEtuk pale dia . haha . pape pOwn we have a lOt's of fUn dat nIte !  dUsh dush dUsh . hehe gEram rindU !

http://emo.huhiho.com


No comments :