Pages

22 November 2009

cOuntdown di faceboOk !

serOnok nmpaknyer sumer mmber2 aku ni an
buat cOuntdown bpe hari lagi nk abis l.i .
bape hari lagi dada ?
1 bulan 1 hari ?
weuaauwww best giler dOwh !
bape lame lagi she bile tolak sabtu ahad ?
22 hari lagi !
bapak syOk giler ouh !
dan infOrmer tuk kemasukan sem 4 nnt bole
diketahui melalui kak syuyu .
heAven bebeh !
mUlai detik ini mari kita kira sama !
mari mari mari . . . . .

8 comments :

atyn said...

oke. bagus . kalau nak detail lagi g tengok blok naddy ;) kat blog ak tajuk never life, unnotice

dada said...

huh mmg best kan. msg3 dh tak sbar. esp ak lah. hahahahhha. lg syok klu ko pkir mggu. lg 4 mggu jea g fadh. can u believe it. oooo. must must dear

naddy. said...

heaven tu,memang la heaven.
tapi laporan ta ciap agi!
ahaha

fadh said...

atyn : aku da follower naddy yg suke men hide2 tu . die da lmer follow aku tp aku tataw . haha

dada : tu ar, rase bercinta nk tggu 4 mggu tu weyh !

naddy : ala tu tolak ketepi dulu, ni tgah taip slOw2 ar ni..haha !
buat cepat lar dak kecik ! malas eh !

naddy. said...

4 minggu pun mcm 4 tahun.
ehehe

fadh said...

taw xpe !
nk gune an sebaeknyer 4weEks nih .
caiyoOk mari buat repOrts !
heheh !

naddy. said...

repot da ciap la.
nak print je.
jangan jeles!
ahaha
:PP

fadh said...

wah dasyat abis si kecik nih !
bis 4weeks lagi pOwn da buat la ea .
haha !