Pages

22 November 2009

7mOnths !

diz mOrnink terbangun agak lewat . act jam da bunyi 6.30a.m, tp cm bese lar 5minute plish ! smpai terlajak 6.50 about 40minute plish hangOk kO ! haha ! tp still buat cm bese, sket pOwn xgelabah sbb aku da penah terlajak smpai 7.20 xsilap . heheh ! ina dak l.i aku anta msg suh punch an tuk die n  aku balas "aku pown baru bgOn nih . kalo ko smpai dulu ko punch an tuk aku ok" . mandi2 then igt nk ponteng subuh sbb da kul 7 tp xsedap hati plak amik wuduk n solat jgk . selesai solat bru nk angkt tgan doa "tings" bunyi msg masok . selalu bia kan je tp kali ni nk jgk tgok n bca dr si dia #$*&!@#&% (xpaya lar aku appear an ape yg ditulis, agak jiwang oke!huhu .) pas bace aku trOs amin an tgn aku tu...dOa yg datang dr msg sidia (cm tau2 aku bru angkat tgn nk berdoa an) . hari ni genap lar 7 bulan kami bersma . thanx dear jadi sebahagian dr idup syg . even sebelum ni da 2x syg bercinta tp blom ade appreciate syg mcm yg abg buat nih . dulu syg yg kne igt anniversary ni sume tuk ex2 kapel syg, skunk syg asik terlupe je n abg yg igt an sumer . smOge hubungan kiter direstu oleh-Nya n dipermudahkan segala-gala urusan especially nk kawen t . bhahahaha !




6 comments :

dada said...

ala npe ko 7 blan cpat sgt. npe tak tggu ak ha. hehehe. moge berkekalan yeak. jgan mggatal nk kwen awl. li pn tak abes lg tau

dada said...

ala npe ko 7 blan cpat sgt. npe tak tggu ak ha. hehehe. moge berkekalan yeak. jgan mggatal nk kwen awl. li pn tak abes lg tau

fadh said...

eh asl plak nk tggu kO !
haha . ok tEngs dear..dOa kn aku yep!
eh mmg da plan da ni nk prepare tuk tunang dulu ke an . heheh!

mr.sofi azwan said...

waaa....romantik pakwe nye ea...laki gak yang ingat dah bpe lame bersama..lain kali ingatkan pakwe lak ea...

anyway semoga ceria bersama si dia...

mr.sofi azwan said...

waaa....romantik pakwe nye ea...laki gak yang ingat dah bpe lame bersama..lain kali ingatkan pakwe lak ea...

anyway semoga ceria bersama si dia...

fadh said...

thanx mr.sofi azwan !
2 la dulu asik awek je ingt an kan .
skUnk bia si lelaki plak igt an . haha !