Pages

17 November 2009

giler sebentar .


selame ni punyer la takot aku nk tuka template blog aku ni .
ye ar nk tuka template bkn senang .
cari mmg senang . sume cecantik belaka tp bile da apply an kt blOg kiter
mmg susah sbb bukan sumer ade cOding yg bOle di paste cm tu je .
so bile aku da jmpe satu laman web ni aku cube apply background die .
cm xchantek ar sbb bertampal2 dengan template asl an .
time tu masih takot lagi nk buang template .
sO aku suggest kt dada yg background blog die 'putih' tu tuk try
amik background kt laman web aku bg die tu .
dan tgOk la hasilnya kt blog die . cantek bukan ?
(pada sape yg ade blog dada ar)
so aku membranikan diri tuk change template tp priview je dulu .
tgOk2 ok plak an . xubah pape pown gadget aku tuh .
so ape lagi dr priview trus save template bese then
amik coding background kt laman web 2 tros paste je kt add gadget .
hasilnya seperti yang kamu sume lihat .
cantek ? x cantek ?
e2 aku punyer suka la kan sbb blog aku .
haha !

9 comments :

atyn said...

okeh . bagi aku apa web tuh .then aku plak wat .
jadi macam mana link kau pon boleh kaler2 jugak cam aku ?? heh ;)

dada said...

wei ak suke dowh. cntik la. yg lme pn cntik gak. tp yg neiy lbih kemas kowt. tuh pndangan ak la. keep it up. hahahaha

fadh said...

atyn : haha kO nk links die ade kt blog aku tu yg nme die thecutestblogontheblock ...
semOga berjaya..haha !
owh cm ne links aku ley kaler2 ea . ala explore ar weyh . aku jmpe kt blog yg ade link2 ngan sape ntah..die ajar cra berbloging . hehe ...

fadh said...

dada : ha;ah aku pOwn rase lg kemas yg skUnk..huhu .
dulu tu penakot nk tuka template..
heheh !

atyn said...

tapi an . aku tengok kat situ cam template dye sume cam semak je mata mandang . heheh . tade yang simple je ke ? ;)

fadh said...

la kn bnyak kategori kt citu..
ko cari la yg kategori simple...
wekkk !!!!

NuRasHiqIn HaRun said...

sangat cantek mcm tuan empunya=)

mancis forever said...

laman web ape u pakai...
i nk gak..

fadh said...

shikin : hai puji2 ni nk pape ke ?
haha .

mancis : kt blog sy ade link tu nme die thecutestblogontheblock .