Pages

19 November 2009

si m.c !



Program : Seminar Keusahawanan dan bla bla bla (panjang sgt la tajuk die)
Tarikh : 19 November 2009
Masa : 8.00 pagi - 1.00 tgahari
Tempat : Politeknik Merlimau


barisan penyebOk majlis .



penceramah tabur ubat tdo !



konon kusyuk padehal aku dengar ceramah ni smpai tersengguk2 . heheh !



penyeri majlis . haha ! (curi tulang )

salah satu program opis aku yg kene jd organizer tuk satu seminar keusahawanan .
segalanya disediakan oleh pihak kami .
n aku telah dilantik tuk menjadi m.c (pengerusi majlis)
tuk seminar ni .
pagi tu kne drive sendiri g Merlimau .
disebabkan aku da terlewat terpakse ar pecut 120 ke 130 .
xla laju sgt pOwn an . highway je lagi pOwn .
mUle agak gabra di beri tugas m.c tuk majlis rasmi cm ni an .
aku penah jadi m.c tapi tuk hari keluarga family aku ar .
yang cakap cm ni : ok lepas ni ank2 buah diminta meniup belon smpai pecah ye !
haha . xsame an protokol jadi m.c tuk family day n majlis rasmi .
bak kata staff opis aku : kO ni yana banyak ckp jadi kami
tugaskan kO tuk jadi m.c esOk . ko balun la ape pown ko nk ckp .
ngEng ! tu la mlot ni sape suh riuh sgt kt opis .
padan mUke ! eh tp aku suka ar dpt tugas nih .
sekurang2nyer aku dpt experience an an an .
selepas majlis selesai sUmer kata ok ! bgos !
ha tu yg bangga giler tu . heheh !
even last ucapan aku ade tersasul baca skrip yg aku buat sendiri tu .
siap tercakap "oOps salah" lagi kt mic tu . haha !
pape pOwn sumer berjalan lancar n best .

5 comments :

achasishomel said...

best r ko.
pengalaman kan?
oit ko amek tmplate kat ane jer?
lawa r. kongsi2 r cket.
kih3.
:)

fadh said...

ermm best jgk lar . haha !
ha ni mst kO tertinggal klas blogging aku an .
haha hr tu ade ajr dada .
kO g jerw kt links aku thecutestblogontheblock tu .
kt situ ade mcm2 background .
amik then paste kt add gdget jawa tu.

fadh said...

* jawa plak dah . cOrrection change 2 java html . huhu

achasishomel said...

haha.
aku xthu pn ko buat clas blogging? ;)
jawa mende?
haha, owg jawa ke?
ok thanx madam!
:D

fadh said...

haha mane ade class blogging .

juz kOngsi2 ngan dada je pasal nk tuka background kt links yg aku jmpe tu..

ish aku da btol an jawa tu pade java ! tmbOk kUnk !