Pages

02 December 2009

berani sgt !

1st lagi aku masuk praktikal kt sini da ade staff suh aku beware dgn penyelia aku nih cOz die bole failed kan budak praktikal ikut suka hati die jerw . so far aku bese jer selama ni n kami agak kmceng jgk ar . salu bergurau-gurau . tp smlm ade 1 kes . aku kne pegi 1 forum tuk sedekad ali rustam jd ketua menteri melaka kt mitc ats ni je . act puan nk 2 orang pegi je n die suh aku ngan ina pegi . aku lagik ? nk kata sume aktiviti lua aku yg kene pegi, aku yg kne ikut . bis ape function dak l.i yg lg 2 org tuh ? sakit gak hati . then aku kate asik sy je puan, bagi la peluang dak ina ngan intan plak kua . sy nk settle an report sy nih . tp disebabkan xnk nmpak sgt aku xberminat n kesian pade mmber2, aku g jugak la nk sedapkan hati orang lain . tensen ! hati aku xde sape pun kesah ! bOdo ! xlme duk kt situ aku msg puan kata nk kuar dr forum ni ley x ? bosan + membazir mase la puan . then puan tu suh stay smpai abis . aku balas balik wek ! haha . sekali puan tu sound kata " please, sy masih considered lagi, sikap kamu ni buat saya marah n bla bla bla" . terpana gak ar an cOz niat aku bergurau je . hai sebelom ni berguro lebey dr tu rileks je puan, ni nk hot tetibe ni ape kes ? pe kO fikir kO je yg taw hOt ? owg len xde hati n perasaan . weyh aku da ganti tmpt ko dgr forum tu pown da kire ok kO taw ! pastu ko suh aku wt laporan pasal bnde alah ni . laporan mende ko nk suh aku bt ? ko igt ni akitviti ke ? fikir ar weyh ! hOt tu bia bertempt . aku nk tegO ko dulu pasni sOry ar ! aku mmg bnyak mulut, bnyak ckp, peramah tp once ko da bt cm tu kt aku, aku akn bt bodo je dgn ko even ko penyelia aku kt sini . nasib kO ar ! semalam ko pandang2 aku pehal ? ko pelik aku xbergurau2 dgn kO ? td ko selisih ngan aku pown mst ko pelik aku xtegor ko an ? ade otak lu pikir sendiri ! eh ade 1 lai borang penilaian prestasi yg ko kene isi lar ! perghh takotnye aku ko xbg markah tggi kt aku ! ahhh takot2 . hahahahahahahah . ko igt aku akn bg ko borang tu ? kalo pasni kiter ok, mybe aku akn bg tp kalo xok sori la babe !

No comments :