Pages

15 December 2009

cuti !

i'm taken emergency leave tomorrow
tp kalo korg bace da jd today !
haha .
mau pindah ruma .
tolong2 pektam n family angkt barang .
puan aku sgt bek ouh !
(skunk ar baru nk puji2)
die bg aku mntak pelepasan je .
sbb aku kate aku xnk cuti tp aku nk e.l je .
report harian aku bt cm bese .
punch pown suh member punch cm bese .
elaun pown cm bese la kalo da punch an .
walahhh !
tapiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
sebagai ganti aku d'priority an tuk
hadir aktivit unit aku sabtu ni kt jasin .
perghhh..
mengOng lah !
nk tido lah . penat taw x !
erghhhhhh...

notes : masih mencari owner kete yg suda ku langgar kelmarin .
reverse dgn prasaan blur n bummm ! oOps ! 
aku tggu owner tu tp xjugak dtg so jalan tros ar, pagi td pn aku tggu...
tp kelibat kete tu pown aku xnmpak . masok hospital kah ?
haha calar je pown ngEng ! tp mau mnta maap jugak
sbb mlm tido xlena . xbese bt jahat ni . bhahaha .



4 comments :

y . a . n . a said...

haha.
langgar kete org ek.?
tinggalkan no fon kat wiper.

ta masok sepital punyer.
calar je pon
rilek je.
:)

she rossi said...

perghhh ko nak tggu ke fadh ? klu aku da larikk laju2 tak toleh belakang. *sebab bese wat keje jahat nih

hahah

fadh said...

yana : ha'ah terlanggar lar .
xteringat pown nk kne tggl no kt wiper . .
tp xya ar..xmo la mntk maap ke ape..
skali die mntak ganti rugi nk polish
balik erghhhhh...hehe...

fadh said...

she : aku fikir nk tggu tu sbb takot die keje same building ngan aku . mane taw t die pasan kete aku yg langgar sbb wana cat melekat kt kete die tu .
haha t die tuduh aku langgar lari .
bhahahaha...