Pages

10 December 2009

family day hajjah jelibah


rajah 1.1.1 simple make perfect
(da terikut2 cara penulisan report)

ape ini ?
ini adalah brochure family day aku nnt 
pade 23, 24, 25hb Disember ini .
sape buat ?
aku la yg kene buat sendiri .
arahan ?
paktih dan kazen aku .

yew ar sape lg nk suh bt an . ank sedare yg kecOh + bijak ni la yg kne arrange sumer hal (huhu) . bantuan hanya melaui telefon, email, faks dan fb . canggih an teknologi skunk . haha ! siap gak brochure ni . act xde la susah pown nk bt bnde alah ni . cume nk arrange aturcara, sukaneka n group je agak mengacau bilaukan aku . ade 13 family kesemuanya . ye lar da akhir2 ni bertimbun2 keje nk kene buat . repOrt aku lagi . everyday taip taip n taip . copy sebanyak 25 helai suda pown dibuat guna kertas wana wani (sume opisnyer, haha). 24hb tu last day kiter praktikal an ? so aku da try mntak cuti td kt puan aku .( da ngam balik da ngan puan aku tuh . heheh ! ) memule die kate "eh mane ley, kitorng nk buat majlis perpisahan last day tu". ermmm cm ne ek ? ahh xpeduli, family day ni lg penting bg aku . aku suh puan tu bt 23hb . sesuke je aku nk tentukan an . heheh ! yew ar, 24hb tu ada mcm2 acara, rugi ar xde . da lar kene jd m.c tuk family day ni . mcm family day yg lepas2, jawatan ni mmg aku pgang tiap taOn . hehe . jadi kali ni tmpt lg best sket an, sO nk jOin jugak . xkire ! sO kawan2 dOakan supaya puan aku ni bg aku cuti 4 da last day tuh ea ! jadi bile da dikire2, aku tinggal lagi 8 hari je lar nk abis praktikal ni ! walah ! bhahahahaha.

2 comments :

dada said...

hoi mne bleh la. wek!. weh nk duet ngan ko jd mc. kueng3

fadh said...

asl xbley plak ?
kO lg da bnyak kali cuti .
wekk !
bley duet jd m.c to aku ckp ko wt kejenyer eh ?
hahaha