Pages

31 December 2009

xbererti ape .



semua seronok kan nk sambut 2010 .
ermm Hepi New Year la jugak tuk korang !
(aku sedang berduka cita)
td aku teman amai g interview kt agrobank pown
tgok dataran merdeka da setting mcm2 tuk celebrate mlm taun baru ni .
aku pndang kosong je sumer tu .
xde rase nk pasang azam pape cuma aku nk abiskan blaja dengan cemerlang je .
xde nk aim pape pown tuk taun baru ni .
kiter kan merancang, tp Dia yang akan tentukan semuanyer .
jadi kalo aku rancang pown, bnde nk jadi akan jadi jugak sebab dr azali lagi
semua suda ditetapkan .
1st aku frust sgt dpt hostel tp xsame tmpt ngan group aku .
korg bayangkan aku dpt hostel blok blakang n member aku lg 4org dpt blok depan !
what a fuck ? means aku kene pegi klas balik klas sorg ?
mmg la ade member dsk len tp xsame giler mcm group kiter sendirikan kan ?
sdey sesangat la dpt brita bodoh ni tp bile fikiran aku kembali kpd normal
pasti ade hikmah tuk semua ni . aku mesti positif . owg len tu xpt hostel plak .
ko kire beruntung la dpt, da la asik ponteng p.i, xtvt len pown xbpe nk involve sgt .
tup2 dpt hostel . alhamdulillah ....
dugaan tuk si sayang aku plak lg besar . kalo aku dpt da menangis xberlagu dar .
yaAllah semoga die kuat . ntahlah...........
dugaan oh dugaan . . . non stop !

2 comments :

she rossi said...

sabar babe. mlm nih rasa mcm penuh sayu je. ta da mood na celebrate ohh.

fadh said...

taw xpe !
need u bOle ?