Pages

31 August 2009

cOklat chEnta si chickEn litTle!


akhirnyEr ape yg akU hajATi t'capAi gAk...evEn akU xpat blik pilah same2 dgn die hr tu tp kitOwg dpt blik same gAk..die antA akU blik mElaka...adUhh stElah 2 mOnths kami jAuh akhirnyEr kami dEkat jgk...ohh thAnx gOd's! kamI bAhagia bAngat...aku xmO siA2 an pluAng ni dgn diE..evEn kitowg xjln2 pown jUz dUk dlm kete odw dr pilah ke melAka jErw tp mase tu kami bOle gnE tuk mcm2 ctEr sUke n dUke n yg paling pnting kamoO tmpt akU b'mnje yg da ilang 2 mOnths agO...hahaha...nk gEnggAm jErw n iOm3 tgn ea...bUlan pOse dowh..brAni sUngguh akU! da kUrang phAle poser akU...lalalalalala...tp kami xlbEy2 ok! agAk nAkal kamoO yErw...huhu...erm dAn kEsempatan tU gak akU gnE an tUk bg cOklat yg da lmEr akU blik an tUk die...dkt 3mingGu dOwh akU simpan jerw..

tU blOm ctEr chickEn litTle yg akU bli an tUk die...akU bli wktU akU g camerOn cUti sem 2 bln hr tu..bAyangkan bpe lmEr dar akU simpan present tu...huhu..tAtaw ar nape akU bli an chicken litTle tu...cOmel n kecik cm die jgk kOwt...haha...tp bile t'pndg chic tu kt kdAi sUrveniEr tu akU mmg daa trOs igt kt jAMal..tu akU bli..hahah...mUle2 malu nk bg kt die cOz kecik sgt tp da niat bli hr tu tuk die sO akU bg jgk...kami hEpi sgt...n die kate jumaAt ni nk blik same jgk...die nk bwk akU g bUke kt umA ank buAh die c'shOmel fiqA kt sEmban..huhu bEstnyEr dpt jmpe fiQa tp mgkin best tU lg pade paksU fiQa ni kOwt..haha nAkal!

28 August 2009

fiQa shOmel!



akU blik pilAh hr ni...wahhh rindU glEr mA ayh n kUcing2 kUh...haha...igt dpt tUmpang jAmal blik tp mmber die ade skAli sO segan lar...g pown tgn die xkuat nk drive jejAoh ni...sO bia lar dlu die bese an dri die...tp kcEwa dOwh xpt blik sAme walAupun die da offEr bile tiket bAs akU abis...bile fkir blik bEk akU nek mmbEr pektam akU jerw...xya ssh2 an die..cian die t nk tgGu akU lik lmbt sgt...die kate next weEk nk blik same..bUke pose uma fiqA shOmel (ank buah jamAl)...insyaAllah ade jEki adEw ar...tp mst best an dpt bUke pose sme2 dgn prasaAn rndU yg m'buAk2...hahaha...


fiqA said: bile nk dtg bkak pose ngan fiQa..fiQa da pndai mask tOw...
akU: msalahnyEr fiQa pOser kErw..haha...maksU dUk jaoH la skUnk(knOn2)
jamAl said:mmg adE dlm prancangan abg nk bwk syg jmpE fiQa buke poser same...
akU:kekeliruan..haha...(dalam hati syOknyEr!)

hope adE la jEki an...ermm kt opis akU dpt malU besa bile kantOi dgn dak laki yg keje kt sini bile akU bkak freEzEr kt blik pantry...malU dOwh...dpt la dorg bhan akU pas ni stelah akU salu bt sOmbonk slame 1bln stEngah dgn dOrg...bungOk!
akU pOse ar..akU bkak freEzer tu sajE2 je tgOk! b'fUngsi ke x...siOt!

27 August 2009

PengajAran...

Dalam satu kampung, sorang cucu tinggal dengan datuknya sebab kedua orang tuanya pergi menoreh getah. Si datuk ni merangkap baby sitterlah kononnya. Satu hari si cucu pulang ke rumah daripada bermain-main lalu bertanyalah kepada datuknya "Tok, tadi Dol cakap pelir… Pelir tu apa tok?. " Terkejut datuknya. Tapi dengan selambanya dia berkata "Pelir tu songkoklah, macam atuk pakai ni" OOoooo macam tu kata si cucu. Pada hari lain pula sicucu bertanya lagi. "Tok, tadi Minah sebut burit.. apa ke bendanya tu tok?" Terkejut bukan kepalang datuknya. Tapi dengan selambanya jugak dia menjawab "Alah…itu kain..yang emak kau pakai tu. " Satu hari yang lain pula sicucu bertanya lagi… "Tok melancap tu apa?" Si datuk malas nak melayan lalu dikatakannya melancap tu makan nasi. Akhirnya sicucu bertanya lagi ….​.​"​Tok,​berjubur tu apa?" "..Alaah kau ni banyak sangat bertanya.​.​berjubur tu macam ayah dan mak kau..kerjanya menorehlah. " Suatu hari yang panas datanglah tok Penghulu berkunjung ke rumah kanak- kanak tu..selepas diberi salam beberapa kali lalu dijawap oleh kanak- kanak tu.. "Datuk kau ada?" a ada tok penghulu. "Dia pergi kedai.. Naiklah tok penghulu. " Tok penghulu pun naik sambil mengipas- ngipas dengan songkoknya. Lalu berkata budak yang keletah itu. "Tok penghulu, kalau panas sangkutlah pelir tu kat dinding" Terkejut yang amat sangat tok Penghulu tu. "Ehhh mana abang kau? " " Ada kat dapur tengah melancap" "… Kakak kau?" "..ada kat sungai tengah basuh burit..banyak burit dia kena basuh. " "Mak ayah kau? EEEh tok penghulu kan hari tak hujan berjuburlah mereka. " Lalu tok penghulu pun pengsan...
mOral of dA stOry:JANGAN BERCAKAP BOHONG DENGAN BUDAK KECIK!

24 August 2009

die da bkAk simEn...

hahaha akhirnyer detik 25hb ni simen yg da melekat kt tgn jAmal tu bkAk gak stelah 2 bUlan die jd rObot..hahha...aku sgt suke dgn brite ni...rse nk lOmpat2 pown ade tp ovEr sgt dar tu..haha...aku da kangEn tahap glEr vAvi nie kt die...mish kamoO bangAt...hOpe weekend ni kter dpt blik cAme2 yErw cyUnk...tp hr ni pown akU gEram sgt kt die nih..da lmer kami cintacintun tp akU xpenAh taw die ade ym..td bkak profile ms die bace la komen2 die an...die mntak ym kt gurl lEn...pErghh hangAt gler lg hangAt dr hOT f.m...majOk ar dgn die...td brU t'hegEh2 mntak ym akU...malAs nk bg...hr2 24 hOurs pown aku da sms ngAN die an...nk ym wt pe lg...yg akU bengAng tu sbb ade lg yg aku xtaw pasAl die...mengONg! argghhhh...gEramnyer...sangat CEMBURU!

dieErr...

sUmer akU da cter kt die mlm td...sO t'pUlang pd die nk menilai akU mcm mane...pompuan baek ke jahAt kerw...akU xkesah...yg pEnting akU da jujur...akU sayangkan die sO akU xnk ade pape rahsia antre kitOwg...bile akU da cter akU nEkad cUbe nk jaOh an dri dr die...tp pas die abis klas die msg akU...akU xbls walAupun aku tade wt ape...tp hr ni ntah nape opis ni siOt sgt...tade owg bt akU sUnyi nk mampos...die msg lg tp akU xmO bls gak smpai la hati aku ni xsmpai ht..haha...akU bls pndek jerw tp die prasan mood aku tade...lmer2 kitowg ok blik..tgOk???cm ne akU nk elak dr die..aku da mmg sayang die nk bt cm ne..aku nekad cm ne pOwn akU kalah jgk...sengAl! opis aku ni lg satu..bulan pOse bg ar blik awl agknyer..ni tader...kne blik kul 5 gak...mmg bOdo!

23 August 2009

Ramadhan datang lagi...


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

stOry2!

F.I.K.R.I
erm khAmis hr tu die ajAk akU blik smE...kbetulan akU n die ade xtvt lUa tp die kt jAsin akU kt pNtai pUteri sO kitowg blik lmbt sket..ermm akU blik lg lmbt dr die tp die kate nk tggu aku kt opis sbb die nk teman akU blik knOnnyer hr da lewAt...akU pOwn da xlEy bt ape la sbb die b'ia sgt an...akU blik jErw die ajAk teman cri kemeja kt mydin...kbetUlan hr ujan sO akU nk blik nEk scoOt cm ner an sO kitowg lepak mydin jap untill 7.30...ermm fikri ni nmpak nice...cAring pOwn ade..klakar btOl teman die cri kemeja..die sUh akU yg pilih an tuk die...haha rse cm hUsband n wife plak...m'gatal jErw mamAt nih...hai ingAT jamAl fAdh oiii!!!!!haha..eh asl igt jaMAl jErw...pAcar sbenAr kO asl kO x igt ek...si ijUt tu...bOdo! sblOm blik mkn aiskrim...die bAnje ar an sbb die yg offEr...ujAn trun mkn aiskrim plak an..ala tu taktik mamat rOmantik la knOn! haktUih! tp ok ar fikri ni...sempOi jerw...cm da knal lmer...blik kitowg blik sme2 tp die dgn mOto die akU dgn scoOt akU lar...kUl 8 bru smpAi uma...haha walaupun pEnat tp bEst gAk mmbEr ngan mamAt nih...xdErw la akU sunyi sgt dUk kt sini an an an...

g muAr....
sAbtu da staRt pOse...adOii liAtnyEr nk bgOn sahUr tp pktAm akU suh bgOn gAK amik bErkat sahur...huhu kalO kt uma jgn harap la akU nk bgOn sahur ni..tdO lg baEek...tp kt sini nk xnk kne la bgOn...amik K.E.B.E.R.K.A.T.A.N...huhu...akU bgOn agK lmbt tp bile bgOn jerw mektAM akU suh mandi nk g muar...nk amik kete pais yg kak ecAh pnjm sbb kete die rOsak..amIk danish jgk sbb kak ecah nk g kursus...hye babY ni mmg manje dgn akU...letak jerw kt bahu tros lelap..bile nk ade anAk sndri ek...lalalalala...akU jmpe ijUt jap wktu kt uma kak ecah sbb die slau lepak kt ci2..kbetUlan die blik cuti sminggu an...ermm jmper die ok jErw...tErbit gAK rse rndU kt mamat yg akU da tipu ni...haii baeknyEr die kt akU tp nape lar akU cUrang ngan die an...ntah la..ni libat an ht n prasaan an..kite xley pkse..aKu cube tuk kmbAlikan feEl tu pd die...insyaAllah...pUnyer la smart nk jmpe akU...haha klaka la pacAr akU sowg ni...jmpe jap jErw tp nk tUnjUk an spEct rayban yg bru die beli...poyo la lu bObot..haha tp kO mmg smArt...akU sUke! blik tu akU kne bwk kete pais...da la enjin tUrbO...haha 4x mati enjin kt traffic light sbb klas xjge btOl2...p mampOs ar owg nk mara..adew akU kEsah??nEways akU b'jyE jgk bwk dr mUar ke mlAke..ok la tUh! huhu...

jgE baby...
adoii da lar bUlan pose...penatnyer kne tOlg mektam jge baby...ye lar xkn akU nk pndg jErw dak kecik tu an...die nangis kne la aku angkt...ble ltak nangis dan finAlly tdO kt ats bahu aku...uii bEtape sakitnyEr sgAle urAt saraf akU...da lar bUlan pose..haus dOwh! cm xmO ade ank pown ad gAk...haha...neWays baby ni dak yg baek...senang jge tp nk b'dUkung jErw...eE penatnyEr...wuaAaa die dUk sminggu plak tu kt uma ni...ibU die kursus...lEmbik akU!
nsib bUlan pose...kesabaran itU pentIng..haha

18 August 2009

mOod tADe...

apEsal la bUngOk sgt hr ni... mmg siOt ar...cm nE akU ley lUpe nk kAi kAen dAlam...adOiii...2 la dlu benci sgt kAI kAen dlm..skUnk sEgan nk mAmpos plAk rsenyEr...da smpAI opis td akU belek2 kt cErmin skAli kain akU jArang dar...bApAk ar segAn glEr...bkn apE kt sini sUmer owg tUa..ni irE isu yg agAK sensitip..owg tua korg pEpaham ar...t dOrg ckp ape kt kite an..lg2 mlOt cm bungOk!...da ar akU dAk prAktikal jErw tp nk seksi2 semAcam plAK...cm nK ngOrat datO'...kah3...akU mmg xsUke kai kaen dlm ni...rimas gler tp bjU akU ni t'lalu jArang...mmg siOt ar..da lar hri ni mcm2 akU nk bt..nk g seri negEri ar,tU dAk Fikri tU nk blANje mkn plAk...sEgan dOwh akU nk jln2 kt luAr...
memAng mEngOng...bEnci ar!!!!!!!!!
adEkah hr ni akU nk bt bOdo cm sAlu akU bt time akU kAi bjU ni...xkAi kaen dALam gAk tp mUke akU ley pOyo lAk an...tp ni yg akU nk glABah sgt asl an an an...rilEks ar fADh...hr ni kO seksi skEt sape nk sUsah pAsal kO..kah3...

16 August 2009

kAzEn...

diZ nanA akunyEr kazEn...
weEkend hr tu bEst lepAk dgn die..
akU blik jew keje ari jumaAt tu die trOs ajAk akU hangOut
kitOwg lepAK jUscO...rAbak gAk ar dUit aku cOping dgn diEr...
haha we hAvE fun diz fridAy...
mkn2 smpAi kOyak prOt..
salU kalO mkn kfc satU ketUl lg ijUt tOlg abis kan tp hangOut ni
satU ketUl ayAm m'bAzir bEgitU sajAaa...
mlm ktOwg lepAk datAran pAhlawan...tgOk2 lmpU...
adEw pic nk kOngc tp nOt nicE ar...
huhu...pAle da serAbOt jd mUke mAsg2 cAm hAmpeh dar...
kah3..papE pown thANx tO nanA n kAk ain..walAupun akU bkn owg mAlakE
tp akU plAk knE tnjUk an jAlan kt kowg an...ha3...
nsib bEk akU da ushA jaLan2 mlAke ni dgn pEktam dlU...
weEkend yg xbOred cAm sblOm2 ni...
sAbtu n ahAd pOwn kitOwg hangOut tp dgn mEktam n pEktam plAk...
bEst sajAa...

14 August 2009

mmbEr barU...

hri ni sumE staff ntAh nape xmsOk opis...kakwati m.c sbb demAm..kak syikin cUti cOz ank die demAm,abg afiQ igt an dmAm gAk rupO eh g hOlidAy...pn.mAzilah msOk tgAhari,ade hAl...n hnyA en.naim m'jd tEman kami hr ni...ha3...tadE keje lgsOng...e2 sUda bese..huhu3...srOnok pErw bEbas sepErti ini..ha3...ptg cbUk skEt n bt PERTAMA KALINYER aku jmper bOs akU yg sEbenar...dato' hasnoor b.sidang husin...akU kne jmpe die kt bwh urus an sUmthing...haha kalAkar dOwh cOz slame ni akU n mmbEr akU igt yg kUrus2 salu msOk opis ni la datO hasnoOr...skAli silap owg dar...tU la bOs jarang msOk opis...pE dAr...huhu...
smalam akU bOrak2 dgn dak praktikal kt ars ni gAk tp die l.i kt pks..ade 2 mamat..dorg tgOr akU time akU nk blik kt pArk moto...thEn mntAK ym akU...ym jErw sO xde kbEratan nk bg an...dOrg kate t bt repOrt same2...palE otAk eh..da tntU ar akU setiausaha..dOrg meka...ngOk! nEways ade jgk la yg bley wt 2gEther2 an an an..ha3..
td dAk tU ntAh ape nme die lOm sempat tnyE tp ade ym ngAn akU td nmE die kt ci2 fikri...ha 2 la nme die kOwt...
bOrak2 pAsal keje jErw...thEn mntAK nO fOn plak..pe bnde ar mamAt skUnk..ish!
akU xbg ar..akU kate t ar da knal lmer2...rse nk bg akU bg ar..huhu...agAk nakAL d'citu...
k lar...nk blik dAr..end~

13 August 2009

tOday stOry...

hr ni pRasmian hri plAdang pringkat kbANgsaan kt mitc ni...
kAK wati ajk kitOwg g..thEn duk jAp amik gOdiEs bAg trUs blAh g bEk1...
sEngal an kitOwg...mntEri pown xdtg lg da blah...
kah3 lawak glEr ar...pAs akU bek1 akU g jln2 kt sekitAr hri plAdang ni..cm2 gErai ar ade...bUah tembikAi 20kilO pown adEw...xsnAp plAk pic tUk kOngc2 an..
huhu...ermm td mmbEr akU ni beli sAta...sOwiE akU mmg gAyat n xpEna mkn lg..bilE da rse wOw hEbat..kah2..lEy blAh jgk ar dgn bndE alAH ni...
td ade men3 kOmen dgn awEk ayiE mrAngkak kmbAr jamAl(amAi)...
sajE tgOr stAtus die cz cm frUstratEd jErw an...
thn ade la bOrak2 skEt...diE katE akU awEk amAi..
ermm akU katE temAn tp mesra tp hnyE kitOwg jew ar tAw hakikAt die an...
we lOve eAch othEr!
akU rse cm nk kOngc2 la skEt2 ctE pasAl dUplicAte ni...
tp nnt ar..akU try ajAK story dgn diE...
mst best an taw ctE kisAh 2 dUplicAte ni...
mUke sAme prAngai same x???
nk tAw sgt2 tp maluuuu...hOw???

11 August 2009

risAu...

ermm smALam mektam kOl mA aku..sajE nk taw pasal kerjA akAk
akU kt kOta tu ha...mA kate die dEmam...hari tu ayAH akU demam,
ni akU blik sini mA akU lak demAm..risAU ar..skUnk da la mUsim h1n1...
hOpe parents akU demAm bse jErw...
da ar ank2 sUme xdE kt umA tu..abg akU keje kt k.l,akAk akU keje kt kOta,
aku prAKtikal kt mElaka ni ha,adik akU plAK dUk hOstel...haiii ciAn parEnts akU..
mUda2 lg ank2 da tERbanG jaOh2 an...hOpe pArents akU cepAt sembUh...
sayAng la kt mA ayAh...kalO adik dpt blik t adik blik ea..jAMal kate nk blik ngAn adik..
t die jEmput adik kt mElaka...bAek kan die mA...blEy jd mEnantu mA x???huhu...
cAyang diE la mA...cAyang sgt2...mA taw an an an..sUmer adik da cter kt mA...
mA kate kwn baek2...mane nk letAK ijUt tu..ermm ijUt pown ntAH mane2 lEtak adik mA...
kite tgOk n lihAT je lar ape kesUdahan sUme ni an...

rnduU...

rindu kAt mamAt ni hA...
lmEr xpt jmpE...diE injUred..
dpt jmpE pOwn kejAp2 jErw...
pndAng dr jaOh jEp...
adOii...
sayAng cEpat bukAk simEn kt tangAn tu ea...
kangEn ar kt kamoO...
xlEy tAhan dAr...;(

bOrink ar...

ermm akU bOrink ar wt prAKtikal kt sini...
abis jE keje blik umA..rUtin cm bEse jErw...xdErw sOsial lifE ar...cm bOdo jErw rse..
aduii mA...kalO kt umA blik keje msti dpt bOrak2 dgn mA ayh...mnOm ptg,mkn gOreng pisAng..kt sini xdErw sUmer tU la mA...bOrink sgt...blik jErw akU trUs nek ats...gOlek2 ats katil jAp thEn bgOn g mAndi n sOlat...
pAstu akU tUwn tgOk tv jAp...bOrak skEt2 dgn mEktam...mlm tgOk t.v,mkn then dlm kUl 10.30 akU da nek ats blik nk irOn bju,sOlat..pastu tdO...
tU la rUtin akU hari2...bOsan ar..xdErw sUmthing yg bEst akU dpt bt...
nsIb ar adEw jAmal...diE sAlu tEman akU..kalO aku xdErw die sUnyi sEpi la khidupAn akU ni agknyEr...bkn xdEr mmbEr,adEw ramAi tp ape kejadahnyEr men msg dgn dOrg kalO xdEr ctE2 bEst nk dikOngc an an an...ermmm...
5bulAN lg kt sini..ntAH apew la kisAhnyEr...mA rindU lar...kalO dUk pOli pOwn mmbEr2 sekelilng xdE la borink sgt tp ni akU sOwg2...t'kOntang kanting jEw rase...g opis bt bndE yg same jErw...ermm xpEw ar..mgkin brU lg kOt...
kalO bley tiap2 mgGu akU nk lik umA...akU xlEy ar dUk t'pEruk jErw cm ni..
xb'kEmbang palE otAK akU nih...bEnci ar!!!

10 August 2009

pAper cutting???

dr pagi td akU xdErw keje n skUnk akU da dpt keje...
nk tAw apE???
wt papEr cutTing..kah2...
men kOyak2 surAt kabA tu hA...
mik la mane2 yg adE kaitAn dgn organisasi akU nih..
pasal ekOnomi ke,sOsial ke oO usahAwan...
xpEw ar adEw gAK kejE an...kalO x sEngAL ngAdap
laptOp ni dar...
rsE nk tEmbAk palE otAK ni...
tEmbAk!!!!

xdEr kEje lgsg!

pe la kEje akU dtg prAKtikal hr2 ni...
blik2 msOk opis bkAK laptOP on9..kadg2 bEst gAk tp pe kebEnde plAk akU
nk tUlis dlm repOrt...
eE sEngAL glEr ar...
tp nsib ar adE yg b'mUrah hati nk kOngc2 skEt pasal expEriEnce keje dOrg an..
dpt ar akU nk tEmpel dlm repOrt akU...
mOm's akU kt sini pOwn ntAH pe hAL ntAH...nk tgGu diE bg keje pUnye la ssh...
sEdangkan kitowg bwh tgGungjwb die
hish!!!!
repOrt kitOwg diE simpAN xrEti nk pUlangkn plAk...
adOiiyaiii...

09 August 2009

brOken heArt

gadO besa dgn ijUt...
akU xfahAm diE n diE 10 kali ganda xpenah nk fAham akU langsOng...
memAng sEngal...bEngkak2 matE akU sbb die..xpEnah lg smpai cm ni...
akU bkn mUdah nk cEngeng2 bab2 bOdo ni tp diE
da bt akU jd cm nih...bEnci ar!
bile akU nk ptOs die xmO tp xnk jgE akU leklOk...
kn sEngal tu...tp xley nk salAh an die sUmer ar...
mgkin salah akU sbb nk tggu die jErw yg mUlakan
tp an da mmg tu syarat akU tetapkan..asl die kate nk uji2 plak...
alAsan paling bAek an an an...thAnx deAR bObot!!!

xpE...pasni akU cUbe ubAh ape yg die nk kt dri akU...
mln tu gAK akU t'pkse ckp kt jamAl akU nk hEnti an sUmer ni..bapAk ar pErit
rsE nk pisAh...bEngkak matE gAk sbb diE ni...
adOiiyaiii...ape la nk jd ngAn akU nih..
nk kata mEngOng sbb lakI akU rse akU lg bijAK...
kah3...
walaupun da bengkak2 mate tp kitOwg still rapat...
cintA agOng sEyh...
eE akU mmg xlEy jaOh dr diE...
xlEy!!!!

06 August 2009

hari yg agAk srOnok...

ermm hr ni agk srOnok..kak wati ajk kitowg teman die g mydin malL cri barg sket..
wktu mkn cm2 kisAh kamI kOngc cite...kakwati ni agk pramah la owgnyer sO ktorg slesa ar kua dgn die...
kak wati kate akU ni da ckUp ok jd sEcretary tp akU kne ubah sket lg...nk taw ubAh ape???
ubAH jd lembUt sket...ha3...klAkar dOwh...akU xtaw tang mane akU kasar tu...
tp actualLy akU mmg kasAr sket pown..huhu...tp nk wt cm nEr an..huhu...
ssh tAw nk jd lEmbUt ni...da mmg pErwatakan tEgas...kah3...kakwati bLey ejEk crA akU jln..ish2 sEgan akU..ha3...xpE t kalO lalU jErw bilik diE akU jln lEmah lmbUt skEt,xlajU cm salu..huhu...
ptg ni akU da sUh kEzen akU bli an tikEt tuk akU..akU nk lik umA..uUuu rindU dOwh!

02 August 2009

nEw blOg...


ni blOg brU aku...akU adew blog sblOm ni tp aku da luper pasS word die..kah2...

xminat nyEr pasal an,2 mlAs nk open sgt...kalO korag tgok mst nk gElaknyEr ar...

time wt blOg tu lect yg ajar dlm klas an..sO kite adew mark ar an..sO nk xnk kne wt gAk...

now igt nk seyEs skEt ar wt blOg ni...tU pown kalO dpt ar...akU ni cpt bosan skEt bt blOg ni coz bg aku mmg ssh ar nk wt bndE alah ni...pape pown hope kOrg enjoy ar kalO ade m'lawat2 blOg aku nih..nk kOngc2 skEt cter pasal lifE aku yg makin sErabUt ni...k papehAl viEw ar blOg akU k...