Pages

31 December 2009

xbererti ape .



semua seronok kan nk sambut 2010 .
ermm Hepi New Year la jugak tuk korang !
(aku sedang berduka cita)
td aku teman amai g interview kt agrobank pown
tgok dataran merdeka da setting mcm2 tuk celebrate mlm taun baru ni .
aku pndang kosong je sumer tu .
xde rase nk pasang azam pape cuma aku nk abiskan blaja dengan cemerlang je .
xde nk aim pape pown tuk taun baru ni .
kiter kan merancang, tp Dia yang akan tentukan semuanyer .
jadi kalo aku rancang pown, bnde nk jadi akan jadi jugak sebab dr azali lagi
semua suda ditetapkan .
1st aku frust sgt dpt hostel tp xsame tmpt ngan group aku .
korg bayangkan aku dpt hostel blok blakang n member aku lg 4org dpt blok depan !
what a fuck ? means aku kene pegi klas balik klas sorg ?
mmg la ade member dsk len tp xsame giler mcm group kiter sendirikan kan ?
sdey sesangat la dpt brita bodoh ni tp bile fikiran aku kembali kpd normal
pasti ade hikmah tuk semua ni . aku mesti positif . owg len tu xpt hostel plak .
ko kire beruntung la dpt, da la asik ponteng p.i, xtvt len pown xbpe nk involve sgt .
tup2 dpt hostel . alhamdulillah ....
dugaan tuk si sayang aku plak lg besar . kalo aku dpt da menangis xberlagu dar .
yaAllah semoga die kuat . ntahlah...........
dugaan oh dugaan . . . non stop !

28 December 2009

family day .

tarikh : 23 - 25 hb Dis 2009
location : d'nelayan beach resort
event : family day hajjah jelibah . haha

sukaneka kanak2

urusetia duk berehat .

ayah aku tgah menceritakan cerita dongeng hantu laut ! haha

ikat kaki suami isteri . isteri yg lmbt kene angkat la dek si suami .

surprise ! bufday ma grandmOther ! 79 maybe .

masih kuat ouh ketawa !

bbq .

pic aku xbnyk sbb aku jd kamera woman . ni la satu2nyer pic aku kot .
muke pucat lesi kepenatan kOt !

we have a lot of fun !
next year kt ner plak ek ?

last day mOment !









ermm bnyk sgt la gmbar .
malas nk upload coz skunk setiap saat guna wang .
bkn mcm dlu siap bley tido smbil upload pic kt blog ! haha
ini saja semoga semua mengerti ape tujuan aku berkongsi semua ini okeh !

23 December 2009

laksa shack !




Tarikh : 23 Disember 2009 (hari ke-2 last praktikal)
masa : 10.00 a.m till 11.30 a.m
tempat : laksa shack Ayer Keroh
supporter : kak wati n kakshikin


nyummy !


penyelia kami .


3 dara n 3 bini orang .


dari kiri : kak cikin, pn.mazilah n kak wati .


dari kiri : ina, fadh n intan .


menu yg jadi pilihan aku . si rakus nih !


nasi ayam halia . pas mkn mesti terkentut2 punyer .


ape maksud muke aku nih ?


yang di raikan adalah kami ber3 ! haha .


ni baru second last day .
sok tataw pe citer tp pagi sok aku xmasok opis .
ptg kul 2 baru masok opis untuk diraikan .
prasan ah ! heheh !

22 December 2009

last lunch !



si rakus nih !


kak wati . mlot xnk benti bercakap langsong . 


si muncung itik nih ! ermuahhh !


chantek x ? teringt si jeane dsk klas aku nye hat plak . haha
hey nurkaloi . jgn jelesh taw ! kui3

untuk hari2 terakhir ini mari kiter menghargai
sumer yang telah sedikit sebanyak membuat kite ketawa di sini .
di mana ? di tempat l.i yg bakal jadi sejarah !
Majlis Tindakan Ekonomi dan Sosial Bumiputera
Jabatan Ketua Menteri Melaka .
haha . kak wati memang suke ajak kami lunch mcD .
n hr ni adalah yg terakhir kami lunch mcD .
kakwati jugak yg bertanggungjawab dengan berat badan aku skunk .
heheh !
balik lunch, aku nmpak diz hat !
tataw nape trOs beli . kn nk jemur tepi pantai weekend nih
teriak2 dak kecik n para ibu n bapa suh berlari .
selaku m.c pade sukaneka itu, aku memerlukan ini hat kot !
melindungi kulit dari sinaran u.v tros menerobos ke liang-liang kulit
yg akan meninggalkan abu kehitaman . erkkk !



21 December 2009

check up list !

report log l.i ?
hampir 75% siap kOt . usaha lagi !
borang penilaian prestasi ?
da amik da n aku dpt markah 66/75
(sket je, bungOk ! korang plak ? )
pengesahan tamat latihan ?
da amik sign n dapat amat memuaskan . ( thanx madam ! )
cuti 4 da last day ?
lom dapat keputusan muktamad lg dr puan, means aku kene g family day kt pengkalan balak 23hb tu 
then soknyer pas sukaneka aku kene drive balik melaka tuk majlis perpisahan .
pamplet family day ?
done !
hadiah sukaneka ?
done !
packing baju nk balik k.p ?
odw coz ade sebakul baju xbasuh lg . haha
order kek tuk bufday nenek ?
done ! mOist chOcolate by secret .
bayar saman majlis bndaran tuk amai ?
paid ! igt an kene 15 sekali kene 5ingit je . amai bagi 20ingit so baki 
die bg kt aku suh beli aeskem . haha cm dak kecik di layannye aku ! thanx dear !
present 4 staff opis tmpt l.i ?
da beli sbulan yg lalu pOwn .
decision tuk reunion ?
aku tetap mahu pegi so 8 a.m g u.b untill 11.30 . balik uma tuka baju g palong plak 
uma amai akak die tunang . perghh berpusing2 plak aku rase . nk bt cm ne, sumer kne tunaikan .
diluah mati mak ditelan mati bapak . ( btol ke ? )
elaun ?
sakit hati je nk fikir ! 2bulan tangguh . dlm dompet tggal RM102.75 sen . 
cukup la kot till hujg mggu nih .
yang kemudian ?
yuran poli, print report, shopping before balik pOli .
lagi ?
da xde kot . hope semuanya berjalan lancar .


20 December 2009

dugaan awal Muharram

cuti hujung minggu ni + cuti awal muharram ni bnyk bnde yg berlaku .
Tuhan tu sentiasa ingin menguji tahap kesabaran hambanyer kan .
semoga kite xcepat melatah n merungut dengan semua dugaanNya

malam khamis : abang aku kOl . then die kate
"dik, ko cube kol ma tnya ape yg da jd "
xnk cemas plak aku dengar sumer tu . mcm2 fikiran buruk dar
uma aku kene rompak ke ?
ayah aku xcident ke ?
kete kene curik ke ?
ma aku jatuh bilik air ke ?
abg aku ni xnk mcm cipan plak an xnk stOry pape kt aku,
die kate ko nk taw, ko kol sendiri .

letak fon tros dail nombor ma aku .
aku tnye ma aku xnk jwb .
ma kate xde pape xde pape .
aku geram, suara aku tekankan sket suh ma aku ckp gak .

ma : duit ayah ko dalam bank da abis kene amik org . abis gaji ayah ko .


aku : yaAllah, tu la ma, adik da kate jgn pecaye kalo owg nk bank in duit
dalam bank kite . kate kite menang 15ribu la 10ribu la . xmunkin la
ade owg nk bg duit kt kiter semudah tu . nape la ma ni mudah sgt terpengaruh .


mcm2 lagi aku bebelkan mlm tu . maaf ma kalo ma terase hati tp ni kenyataan .
ma mudah sgt pecaye n terpengaruh dengan sumer tu , hasilnyer ni lah die .
kiter bukan owg senang ma . gaji ayah n simpanan ayah tu la nk guna bayar
macam2. .skunk tinggal singgit je yg owg tu tinggalkan dlm bank ayah .
kejam owg tu ! sial !
maaf sebab aku nk doakan ko mati rentung ! ko memang sial !

then aku kol ayah aku plak .
sedey dengar suara ayah aku . ye lar penat lelah keje sbulan
tp xpt merase duit gaji, dengan simpanan yg ade lg dlm bank tuh .
ayah aku xde bank len, tu la satu2 bank yg die ade .
aku memang jenis cengeng ! menanges teresak2 ckp ngan ayh aku .
ayh : ayah da xde duit, simpanan pown abis dah . nk g melaka tuk
family day nnt mane nk dpt duit . dik jimat2 la duk sane .
aku : ye, pasni ayah tutup tros akaun tu . bukak akaun len n maklumkan
kt kerani ayh sbb selalunyer gaji tuk 2 bulan da diproses dulu .


terfikir macam mane ayah aku nk survive tuk sbulan ni .
hope masih ade simpanan yg aku sendiri xpenah taw .

dr khamis malam tu smpai skunk aku xkol2 ma o ayah aku lg .
ntah la, xsanggup rasenyer . hope everything will be fine .
naseb la ma aku pown bekerja . ma aku pown sedey
sebab rase bersalah sgt dgn ayah aku .
disebabkan terpengaruh dengan sumer tu, ayah aku jd mangsa .
ma aku kate ma nk ganti sumer duit ayah ko tu . xperlulah ma .
ma amiklah sumer ni sebagai 1 pengajaran . xperlu tuding jari
menyalahkan diri sendiri o org len . sumer ni takdirkan .
adik dpt duit elaun t adik bg kt ayah eh .
hope kami tros kuat n tabah ! ini mungkin hnya satu dugaan kecil .
orang diluar sana mungkin dpt dugaan lagi besar drpd ni .
bersyukur untuk semua yg kiter ade sekarang .

p/s : jangan mudah terpedaya dengan setan bermulut manis !

16 December 2009

mudahnyer air mata ni menitis . .

sebentar tadi aku baru je dapat panggilan
dari ijut ..
peristiwa kemalangan maut yg melibatkan arwah mok
da bt kitorg close balik . saling bg support antra 1 same len .
ijut citer arwah orang yg taw sumer pasal hubungan kitorg .
dr aku kawan dgn die pas clash dgn cinta monyet zaman sekola dulu,
hingga lah berakhirnya tengah taon ni .
abis citer pasal arwah, citer pasal mak die lak
yg salu tnye nape xkol fadh, nape xtuwn seremban lg jmpe fadh,
nape fadh da lmer xkol nk ckp ngan mak n mcm2 lg .
aku senyapppp sambil tunduk an kepala kt meja pndang ke bawah .
air mata ! mudahnyer aku mengalirkan air mata ? kenape ? buntu !
smpai teresak2 mcm kehilangan sesuatu yg terlalu berharga !
tup...panggilan terputus....
berdering balik...

ijut : nape ni ?
aku : xde ape .
ijut : sy bukan kenal awk sehari dua .
aku : ermmmm

ijut ajak melawat kubur arwah kt muar .
insyaAllah aku akan cube tunaikan permintaan tu .
kawan2 help me please . . .
ape mkne sumer ni ?
bkn sekali aku nangis bile borak2 dgn die wktu dlm fon .
setiap kali terkenang kenangan kitorg dulu ,
mudah je airmata ni mengalir .
aku xmungkin patah balikkan ?
cukup la aku da lukakan hati ijut dulu .
xkn aku nk lukakan hati amai plak .
die letak harapan yg tggi pade hubungan ni .
n aku ikhlas sayangkan die ...
ya Allah besarnyer dugaanMu...
harap e2 hnyalah perasaan sedih tp bkn prasaan yg masih
bersisa dlm hati ni .

aku takut . aku takut amai bace entry ni .
die pasti terluka . .
awk..please yakin dengan saya .
saya xkn lukakan hati awk . . .

wayang





evEn kami semua penat angkat barang pindah ruma,
kami bole lagi g tgok wayang b'5
(aku, nana, apiz, pais ,kak mas)
haha plan ngan kak mas n nana nk tgOk twilight new moOn .
da kt sbulan kOt cter ni kua tp
xberkesempatan nk tgOk sbb ade baby kt uma .
so xpat la nk jenjalan sgt .
mgkin da lmbt sgt kitorg kua n xbt reservation
seat tuk twiligth tggl 12 left n semuanyer depan .
ouhh xsanggup nk mendongak . kunk xnk turun plak tengkuk ni balik .
ninja assasin tggal midninght jer .
myspy da full seat .
n pilihan terakhir adalah SANTAU .
seram ke ? xlangsung !
kelakar sgt la cter ni . ade ke nek putih (drama nenek kebaya)
yg jadi hantu  .
satu panggung kot asik tergelak tgOk cter ni sbb aksi2 pelakon
esp isma daniel, then dukun bob lokman n bla bla bla...
heheh ! tp best gak ar .
ending cter ni sumer siyes je xde gelak2 dah .
g tgok sendiri ah !
neways
thanx mektam support wayang . .




15 December 2009

cuti !

i'm taken emergency leave tomorrow
tp kalo korg bace da jd today !
haha .
mau pindah ruma .
tolong2 pektam n family angkt barang .
puan aku sgt bek ouh !
(skunk ar baru nk puji2)
die bg aku mntak pelepasan je .
sbb aku kate aku xnk cuti tp aku nk e.l je .
report harian aku bt cm bese .
punch pown suh member punch cm bese .
elaun pown cm bese la kalo da punch an .
walahhh !
tapiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
sebagai ganti aku d'priority an tuk
hadir aktivit unit aku sabtu ni kt jasin .
perghhh..
mengOng lah !
nk tido lah . penat taw x !
erghhhhhh...

notes : masih mencari owner kete yg suda ku langgar kelmarin .
reverse dgn prasaan blur n bummm ! oOps ! 
aku tggu owner tu tp xjugak dtg so jalan tros ar, pagi td pn aku tggu...
tp kelibat kete tu pown aku xnmpak . masok hospital kah ?
haha calar je pown ngEng ! tp mau mnta maap jugak
sbb mlm tido xlena . xbese bt jahat ni . bhahaha .



14 December 2009

al-fatihah



al-fatihah
tuk arwah mok .(arwah yg belakang ijut)
yang kemalangan pade pagi tadi bersama
rakan yg turut terkorban .
ijut kol pagi td nangis2 kate mOk da xde .
ijut cter....
ijut ade futsal ptg ahad tu, so die order tiket
nk balik k.l kul 9.30 dr muar .
then arwah kate bia die je anta coz die da lamer xjenjalan k.l .
sO dorang rerayau k.l smpai pagi .
then lepas subuh td mOk ni gerak balik .
mungkin letih + ngantok, die terbabas n langgar pkok .
ermm...dat why ijut rase bersalah sesangat .
ni kn takdir . hope awk kuat hadapinya .
ni je pic kenangan dengan die yg aku ade .
act die mmber ex aku . member paling close ar dgn ijut ni .
raye kelmarin sanggup teman ijut dtg pilah
nk raya uma aku supaya die
dpt pujuk aku terima ijut balik .
bnyak jugak kongsi cerita n pendapat dgn arwah .
tp mungkin antara aku n ijut da xde jodoh .
pic ni mse bawak dorg jenjalan sekitar seri menanti .
hope arwah ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman .
insyaAllah, arwah pown selalu jadi bilal kt masjid .
mgkin Tuhan lebey sayangkan arwah .
orang yg baek2 selalu dijemput lebey awalkan .
......da xterkate ape....

13 December 2009

hati...

kenape hati perlu jage hati yang laen ?
kenape hati ni xpernah dijage oleh hati yang laen ?
kenape kamu semua hanya suke menyakiti tp xpernah cube menjganya ?
bile hati ini cube tuk fikirkan dirinya saja,
hati itu dikatekan selfish !
tp penah x korang nk jage hati  prasaan hati tu ?
kcewanya dengan dunia yg seakan kejam menghukum hati n prasaan ni .
mgkin aku dilahirkan tuk jage n hargai hati orang laen .
sikit je aku berpaling tuk menjage hati sendiri aku akan digelar
budak yg tataw nk hormat n hargai orang len .
biler terlebey bercakap/ramah ade plak yg salah anggap
bile hati diam n buat saja ape hati len suh,
korang take advantage plak . shit !
ape tu ? terpulang la yg nk beranggapan mcm tu .
gurauan, cara percakapan aku mungkin xboleh diterima pakai orang lain .
k fine . now aku decide tuk cube menidakkan segalanya .
hiduplah korang semua dengan life korang yg korang rase sgt beruntung
jadi ape yg korang ade skunk tnpa perlu fikirkan hati orang len mcm aku nih .
kejamnyer korang !
bilamana aku da tiada nnt, tibe2 sumer jadi terlalu baek tuk aku ?
berpurakan korang ?
manusia . menghargai bile sudah tiada . haha !

lepas ni boley x jadi budak yang kurang ajar ?
aku nk sumer rase ape hati ni rase .

p/s : tuk semua yang mengenali aku ? maaf kalau ade yg trase . 
       adakalanya kiter perlu fikirkan hati sendiri . 
       nk kate aku selfish ?
       it's up 2 u ! 
       merajuk tuk bape hari jmpe g doktor hati......wekk !




10 December 2009

family day hajjah jelibah


rajah 1.1.1 simple make perfect
(da terikut2 cara penulisan report)

ape ini ?
ini adalah brochure family day aku nnt 
pade 23, 24, 25hb Disember ini .
sape buat ?
aku la yg kene buat sendiri .
arahan ?
paktih dan kazen aku .

yew ar sape lg nk suh bt an . ank sedare yg kecOh + bijak ni la yg kne arrange sumer hal (huhu) . bantuan hanya melaui telefon, email, faks dan fb . canggih an teknologi skunk . haha ! siap gak brochure ni . act xde la susah pown nk bt bnde alah ni . cume nk arrange aturcara, sukaneka n group je agak mengacau bilaukan aku . ade 13 family kesemuanya . ye lar da akhir2 ni bertimbun2 keje nk kene buat . repOrt aku lagi . everyday taip taip n taip . copy sebanyak 25 helai suda pown dibuat guna kertas wana wani (sume opisnyer, haha). 24hb tu last day kiter praktikal an ? so aku da try mntak cuti td kt puan aku .( da ngam balik da ngan puan aku tuh . heheh ! ) memule die kate "eh mane ley, kitorng nk buat majlis perpisahan last day tu". ermmm cm ne ek ? ahh xpeduli, family day ni lg penting bg aku . aku suh puan tu bt 23hb . sesuke je aku nk tentukan an . heheh ! yew ar, 24hb tu ada mcm2 acara, rugi ar xde . da lar kene jd m.c tuk family day ni . mcm family day yg lepas2, jawatan ni mmg aku pgang tiap taOn . hehe . jadi kali ni tmpt lg best sket an, sO nk jOin jugak . xkire ! sO kawan2 dOakan supaya puan aku ni bg aku cuti 4 da last day tuh ea ! jadi bile da dikire2, aku tinggal lagi 8 hari je lar nk abis praktikal ni ! walah ! bhahahahaha.

07 December 2009

kanak2




rayer 06'


rayer lagi 06'



bestie .dulu selalu lepak library . bawak buku menimbun konon nk study
tp sebenarnyer lebey kepade gOssiping .
eh zaman skOla dulu tmpt aku dating kt sini ar .
haha !



bbq pas abis spm . bt kt uma mmber je .
masing2 bwk bf . ex bf aku yg duk sblah aku tu .
time ni aku da break da pown . haha ! cara kami break sgt tragis !
t rase nk stOry aku stOry ar .



tgok phantom of the opera .



bbq . kek bt sendiri tOw !



potong . potong potong potong . . .♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪



haha naif giler muke aku an ?

motif ?
saje nk kembalikan kenangan zaman sekola .
reunion yg kt bawah ni pown
tuk dak2 sekola dulu .
tp pic nih sumer adelah bestfwen zaman sekolah dulu till nOw ar .
rindu an kalo igt zaman kanak2 nih .
rase nk masok skolah balik plak .

06 December 2009

reunion !






yeah ini la reunion yang bakal kami buat 4 da 1st time .
tunku kurshiah student form 5 kenanga in 2007 !
tp bile da bincang sini bincang sane .
dalam fb dalam fon dalam email .
akhirnya tarikh jatuh pade 26hb Disember 2009 .
arghhhhhh...
aku mmg xpat nk jOin reunion ni even dorg
da ubah tarikh semata-mata tuk aku .
mule2 nk bt 25 tp aku ade family day .
then change pade 26 .
 still xpat coz kakak bucuk aku tunang .
so ofcoz la kene hadirkan diri kt sane an .
tp aku akn cube jgk bekejar g reunion nih .
kene drive lelaju dr pilah ke palong kemudian
ke ulu bendul tmpt reunion ni berlangsong !
kawan2 thanx sesangat da usaha an tarikh tuk aku join skali .
kalo 25 mmg xpt . 26hb tu insyaAllah .
hope aku dpt join !
mst have fUn giler . . .
eEe rindunyer keriuhan korang sumer ! ermmuahhhxxxx...
weyhh mandi sekali nnt x ?
ley siap an swimming trunk . . .bhahahaha...

tertido sewaktu menaip entry ini .

haha kelakar entry nih .
aku da penat sesangat sebenarnye .
dis week sgt sibuk . bkn mggu tuk beristrehat .
tp mggu tuk kerah semua tulang .
sbtu ikut pktam mktam g kenduri .
dr melaka g kenduri kt seremban, then muar, then pagOh then balik melaka .
3 4 kali mkn nasi minyak . adehh ...
mlm plak family aku smpai . saje melawat ank tersayang di melaka ini .
ma parents tdo sini bawak nenek aku sekali .
ahad ajak family jenjalan sekitar melaka .
masak2, makan2 + kaklong aku dtg dgn bala tenteranyer .
bile sumer da balik kami tros siap2 nk g pc fair kt mitc .
kazen aku nana beria sgt nk pegi sbb hr ni last day .
dan smpai skUnk jam 11 p.m aku baru duk kt tilam empuk ni .
penat penat penat .
paling malang bile mengingatkan kene iron baju !
arggghhhhhhhh ! ! !
kalaulah bole ponteng keje esok ?
kalaulah . . . .

02 December 2009

berani sgt !

1st lagi aku masuk praktikal kt sini da ade staff suh aku beware dgn penyelia aku nih cOz die bole failed kan budak praktikal ikut suka hati die jerw . so far aku bese jer selama ni n kami agak kmceng jgk ar . salu bergurau-gurau . tp smlm ade 1 kes . aku kne pegi 1 forum tuk sedekad ali rustam jd ketua menteri melaka kt mitc ats ni je . act puan nk 2 orang pegi je n die suh aku ngan ina pegi . aku lagik ? nk kata sume aktiviti lua aku yg kene pegi, aku yg kne ikut . bis ape function dak l.i yg lg 2 org tuh ? sakit gak hati . then aku kate asik sy je puan, bagi la peluang dak ina ngan intan plak kua . sy nk settle an report sy nih . tp disebabkan xnk nmpak sgt aku xberminat n kesian pade mmber2, aku g jugak la nk sedapkan hati orang lain . tensen ! hati aku xde sape pun kesah ! bOdo ! xlme duk kt situ aku msg puan kata nk kuar dr forum ni ley x ? bosan + membazir mase la puan . then puan tu suh stay smpai abis . aku balas balik wek ! haha . sekali puan tu sound kata " please, sy masih considered lagi, sikap kamu ni buat saya marah n bla bla bla" . terpana gak ar an cOz niat aku bergurau je . hai sebelom ni berguro lebey dr tu rileks je puan, ni nk hot tetibe ni ape kes ? pe kO fikir kO je yg taw hOt ? owg len xde hati n perasaan . weyh aku da ganti tmpt ko dgr forum tu pown da kire ok kO taw ! pastu ko suh aku wt laporan pasal bnde alah ni . laporan mende ko nk suh aku bt ? ko igt ni akitviti ke ? fikir ar weyh ! hOt tu bia bertempt . aku nk tegO ko dulu pasni sOry ar ! aku mmg bnyak mulut, bnyak ckp, peramah tp once ko da bt cm tu kt aku, aku akn bt bodo je dgn ko even ko penyelia aku kt sini . nasib kO ar ! semalam ko pandang2 aku pehal ? ko pelik aku xbergurau2 dgn kO ? td ko selisih ngan aku pown mst ko pelik aku xtegor ko an ? ade otak lu pikir sendiri ! eh ade 1 lai borang penilaian prestasi yg ko kene isi lar ! perghh takotnye aku ko xbg markah tggi kt aku ! ahhh takot2 . hahahahahahahah . ko igt aku akn bg ko borang tu ? kalo pasni kiter ok, mybe aku akn bg tp kalo xok sori la babe !

miss !



terase rindu yang teramat sangat .
even bru jmpe hr tu tp rindu lah !
neyaws gudluck tuk abang ye tuk
paper exAm isnin ni .
paper pagi petang an ?
microp dan math an sayang ?
dO ur bEst okeh !
jangan risau, abang an rajin study .
mesti usaha abang berbaloi jugak nnt .
ingat !
  "jangan overconfident taw"
gud lUck dear's !

01 December 2009

serabot !

http://emo.huhiho.com
manusia sekeliling !
tolong jangan serabut an pale otak aku
dengan konspirasi kamu semua .
aku xnk masok cmpur ape masalah korg okeh !
pEning kO taw ?
semua perasaan plak aku nk kene jage .
t aku tersalah cakap korang kata aku sebelahkan 1 pihak je .
aku dengar korg ckp cm tuh ,
xkire la ko pegawai aku ke,
staff kt sini ke ,
lagi tua dr aku ke ,
aku da HOT aku sOund je .
kO jgn fikir aku akan hOrmat orang yg tataw nk hOrmat owg lain !

nOte : kalo da satu opis tu tOlong la jgn ade kate belakang2
okeh ! ni la jadinyer bile ade yg mcm tu .
menyusahkan idOp aku !