Pages

23 January 2010

bile nk bis study plak ni ?

tittle salu tade kene ngena dgn ape aku nk update . now everything is change !
aku sebagai student . 1st day kt poli da nanges2 dpn ktua felo tuk ape ? tuk saja2 je . sangat membazir airmata aku ! kejam sungguh kamu memisahkan aku (cengeng tetibe) . but 2weeks da berlalu pown dengan kedudukan aku jauh duk dibelakang dari rakan-rakan . idop berpindah randah duk blok depan bile weekend . xpe masih bole tahan stakat ni . kuat btol aku ni rupenyer . haha . but still rase borink . n roomate aku dak sec3 dsk iaitu sinta dewi . ermm nothing 2 say but die ok kot . huhu . hope sumer akan ok smpai berakhirnya sem 4 ni . huhh ! assignment suda 2 3 kot perlu di settlekan . ade modul yang memberi tekanan tp tekanan tu dtgnyer dari lect sendiri . hoOh ! sayang pn. norhayati taman ? dsk4 s1, adakah kamu stuju dengan aku ? haha . malas nk mrepek lg, badan xbpe sehat bile mengenangkan esok nk balik poli balik. erghh... naseb parents anta, aku xsanggup btol nk nek bas tuh ! sgt penat taw !

2 comments :

y . a . n . a said...

saba la fadh ye.
hehe
tak lame lagik da.

fadh said...

huhu...
ala life yana kt poli best..
fadh best gak tp kadg2 rase bosan tahap giler jugak..huhu