Pages

06 January 2010

kesayangan .

rendu sgt nk update blog mcm dulu . huh ! banyak nk kOngsi . xla berliku sangat tapi ape yg gembira tidak dapat dikongsi bersama . pas ni masok poli balik . 4 da last 2 get diploma in secretary study ! huh hope everything will be fine n over ! nk smbung degree ? insyaAllah nk kawen dulu . bhahaha .
aku da plan ngan member tuk seludup duk blok depan . hey ape la nasib, nk rase freedom duk luar member xsokong plak . so jadi la student yang xbole nk berlari bebas . bluekkk ! bOsan . ade sesape nk offer uma sewa kOrg tuk aku lepak2 nnt x ? haha . dah last sem nk gak rase kebebasan yang nyata . ni duk hostel kene balik sebelum kul 7 . hish knape idup aku ni bosan macam ni . terbatas tuk lakukan semuanyer . nk corak an idop jadi warna warni pown terbatas jugak ? aku boleh tp terikat plak ? parents aku xlarang pown ape aku nk buat tp aku terpaksa ikut org sekeliling . xpe ade kebaikannyer kot . kiter tgok je la hasilnya nnt . tp bg aku duk mane pown xkesah, yg penting aku pndai jge diri . tol x ?  masing2 ade pendapat mereka sendiri kan . ketahuilah bahawa aku tidak suka dengan ape yang berlaku pada aku sekarang . aku xsuke ikut rule, aku xsuke duduk diam je 1 tempat, aku xsuke terperap . sumer tu ade kt hostel nih ! benci tp aku terpaksa corakkkan sumer tu supaya nmpak warna warni sket life aku sepanjang part 4 nnt di poli . aku kene bt rule aku sendirik . g mampOs la sumer rule yg ade tuh !

2 comments :

she rossi said...

sebuk dgn class nih. blogspot pun jarang2 ada nukilan :)

fadh said...

haha taw xperw .
rendu sgt nk berblogging !