Pages

04 February 2010

dugaan

sebelum dan selepas masuk poli ni belum ade yang membahagiakan aku . sebelum masuk hati runsing,menangis bagai . ni da masuk pown hati runsing, menangis jugak . semua disebabkan satu masalah je . mungki remeh temeh pade korang tp pade aku tidak . mungkin nasib aku diz sem dapat roomate yang asik fly duk uma sewa member2 die kt luar kot . malangnyer nasib, da la member aku semua duk blok depan . minggu ni je  2 hari aku angkut semua barang2 aku duk depan . n hari ni sekali lagi die tido luar . yaAllah penatnyer aku nk balik bilik amik barang angkut bawak depan . tolong la jgn buat aku mcm ni . aku takot ko taw x ? aku ni PENAKOT tido sowang2 ! ! aku penat la, badan aku sakit2 tido kt lantai . aku xnk ar buat membe yg aku tumpang tu xselesa kongsi katil dgn aku even die xkesah . tp aku kesah so 2 hari aku tido bilik die aku decide tido kt lantai je . sejuk la bodo ! kenape aku xley jadikan bilik aku sendiri mcm syurga . semua disebabkan aku takut tido bilik sowg2 . nak2 lg skunk da dgr citer2 hot mngatekan blok aku ade owg nmpak ****** . yaAllah sampai nenangis aku sbb ko tinggalkan aku hari ni . sampai hati ko roomate ! aku tataw sama ade nk tido bilik sowg2 malam ni atau tak . sampai bile aku nk berpindah randah macam ni . bencinyer ! !

No comments :