Pages

28 March 2010

bingung .

bingung sgt ...
mungkin blom mase tuk fikirkan tp next week da msuk 1 April 2010 .
next da final test plak . sbulan setengah je kot nk tinggal an poli ni .
jadi aku da mule kene fikirkan kehidupan seterusnya .

Study ?   

Kerja ?

cuti sem 1 week hr tu, ma da remind aku lg skali suh aku furthur study degree .
pening bile tiap kali balik uma, perkara ni akan selalu diperkatakan.
ermm bole ma tapiiii....
adik nk kerja dulu walaupun da rase pengalaman kerja yg membosankan
mase praktikal dulu . tp len tmpt len la kot situasi yer nk2 lg mase tu
kiter pegang tittle budak praktikal an . mmg la tade mende sgt nk bt .
owg lom percaya sgt dengan kebolehan kiter kan .

ermm kalo x furthur jugak mesti ma aku kcewa dengan aku sbb
aku la satu2nyer harapan die skunk . nk tgok salah sorang ank die
blaja smpai degree . grad pakai topi tu . ermmm ( sayu plak )
nk tunggu adik aku lmbt lagi kot . die baru nk PMR taun ni .
hope adik aku tu pndai la dari aku ni . boley masuk universiti tros !
aku doakan ko ye Nasha . cayokk 4 ur PMR diz year !

now tgah pening memikirkan harapan ibu n kehendak hati sendiri .
aduhhhh . . harap2 dapat petunjuk nnt .
mane aku dpt dulu e2 la yang aku akan pegi .
so dua2 aku akan mohon . smbung degree mohon, keje pown mohon .
kalo dpt keje dulu, aku keje n aku akan bt PJJ bile da stabil segala-galanya .

ma, adik cube yang terbaek ye . :)) love u mom !

4 comments :

dada said...

in dilemma la niy yeah. aha kan fadh. pening. lau tak smbung, tkut kecewakan aty family(even kte sndri pn nk furter). p pgalaman pn pnting. lau pas degree nti nk mntak kjea pn die akan tnyea pgalaman kjea tuh dlu. pd ak, ak ikt kate ko yg last. dua2 mntak. p lau dpat gov, ak pegi. then bwat pjj. dh sure2 ad kjea

fadh said...

sgt2 dilema lar . ma aku salu remind aku suh mhon amik degree . ermm mood blaja da xde la bt smentara ni . abis dip ni rase nk rest an otk ni spuas2nyer .

kalo dpt keje gov mmg aku g lar . black list plak name kalo xpegi nnt . haha .

Anonymous said...

stakat nie ko da mohon mne fadh??

fadh said...

fazzlin ! len kali letak name !
haha . nsib aku knal ko sape .

ermm lom ade mhon pape .
kalo nk mhon degree, MUET xbt lg .
kalo nk mhon SPA, final lom lg .
mybe time final t bru aku start mhon blaja n keje .