Pages

15 April 2010

bad habit !


anda rase ok dgn rambut ni ?
nope okay ! e2 luaran semata-mata .
sebenarnyer.......

aku sedang mengalami masalah rambut semakin menipis . ade ke penyakit tu ? rmbut gugur, rmbut rapuh, rambut bercabang penah la dengar kot . ahh semua tu xpenting . da la lahir rmbut mmg nipis, skunk makin menipis lg . rmbut aku ni makin menipis sbb habit aku sendirik ! iyaitu "love to pull hair" . btol ke speaking nih ? tarik 2 pull an ? bhahahahahaha ...

i was a bad habit ! since f2 i da suke pull2 my hair . aduhaiiii xley tggal lgsg habit ni, mcm2 cara da bt . bodo an ! botak da rmbut aku kt tengah tu . shit !

paling teruk bile time duk kt meja stdy, tangan ni mst nk tarik2 rmbut . n conclusionnyer aku smpai2 kene pkai scarf bia tutup kpala supaya aku xtarik2 rmbut ni . xnk alim plak an . tp bgos la, blaja tutup aurat ! haha
skunk bile stdy ke on9 ke, xde keje aku nk pkai scarf lg dah, xsyok plak bile xpt pull2 my hair ni . bungok an ?

untill now, aku xley settle an prob's ni . ni la habit paling teruk yang aku ade . dekat 6 stengah tahun aku menghidapi habit ini . sangat serius, kne bt major operation but i can't ! n da result is very very beautiful okey !

kamu sume boley cube, sedap cmpur seronok taw taw ! erghhhhhhh . . tolong la kawan2, sy risau ni :(


4 comments :

myrah said...

habit kte same lar deq..
huhu
cmno nih.... :pp

fadh said...

akak teruk x ? fadh da 6tahun kot cm ni . makin botak da rambut kt tengah ni . buruk lar !

Lia_Nazaliah said...

habit sama cam eja
hais
leh bayang kan ta t na kawen lau ta pakai tudung tgk2 rambut botak
hee
kan da ta cantik

fadh said...

intan : eh time tu aku da g yun nam hair care . wakakakkakaka