Pages

05 August 2010

20tahun6hari


mule2 cm sedey sbb time besday aku tade sape nk celebrate melainkan wish, coklat, buah anggur n adiah free kol dr maxis n celcom . tp setelah 6 hari berlalu tibe2 ade owg nk bg adiah plak . (ade ke besday aku owg bg adiah buah anggur ! dengkinyer abg botak !)

even da lmbt 6 hari tp aku tetap appreciate . terima kasih En.Jamal Bin Mahmod . kenape kamu suke bt sy sdey dulu kemudian bt sy tersenyum lebar cm kambing ?

ye lar, mule2 sy da faham da situasi kamu yang masih blum mendapat pkerjaan, mungkin kamu tade duit ke ape an nk celebrate besday aku ni ha . tp mmg ptot la lambt dptnyer sbb hari besday aku mane aku jmpe die, aku keje !

semalam die tbe2 terpacul pown kt tmpt keje . aku an dpt kol free celcom 7hari, semalam kire last day lar .(sepanjang 7hari tu, earphone melekat je kt telinge, ade keje ke tade keje ke, bia je talian tu smbung) hehe...last day tu, die g interview kt melaka, so mase die drive odw balik aku gayut je ar . tgah syok2 ckp tibe2 die kt depan kedai aku .   cm nk mara pown ade, tp senyum t'lebar plak . hehe

thanx ye mucuk tuk ni ! muahhhx !

ape ade dlm bekas ni ? paham2 je lar . hehe


murah ke mahal ke adiah tu, yg penting kamu ikhlas n berusaha dptkan nyer . aku ttp hargai . love u dear !

11 comments :

Manj said...

share boleh x fadh!

fadh said...

mane bole !
bndenyer satu tangan je bole pkai . haha

nurkaloi said...

syg epi belated bzday
sowi terlambat...
hehehehe
maafkan kami...
nak jugak hadiah tuu

fadh said...

nur kaloi : t fadh bg adiah tiruan punyer . haha

nurkaloi said...

tiruan???
hehehe
tak kesahh arrr...bleyh gakk
huhuhuhuhu

fadh said...

nur kaloi : woii da kayo ade gaji pown nk tiruan gak ke . haha

nurkaloi said...

hahahahaha
ngok aa fadh niee
alahai
belum kayo ag
tggu hujung bulan aaaa

fadh said...

t ko balik kg singgah uma au kt pilah ea . aku nk mntak banje murtabak ! haha

fadh said...

t ko balik kg singgah uma au kt pilah ea . aku nk mntak banje murtabak ! haha

nurkaloi said...

wahhhh...
takpe2...tggu time rayer ke aku dtg umah ko...bleyh makan kueh rayer ko
hehehehe
***tu puwn lau cuti rayer aku pnjang aarr***
hehehehe

fadh said...

weyy mst singgah dol uma aku . ko nk balik k.l tu ko singgah sat . aku open je uma tuk ko . hehe