Pages

01 August 2010

khas tuk adik



Entry kali ini khas tuk adik aku

NABIHA NASHA BT ROSLI

ermm jarang sekali kot aku cter pasal sibling aku dlm blog ni . rupenyer aku ade adik . haha igt dlm family ni aku la adik . yew ar sbb 1family pggil aku adik tp adik aku dorg pggil nasha . an pelik tu!

tape la , mane2 je la an . aku dengan adik aku ni nk kate ngam2 cm tu je . ye la jarak umur aku 6 taun kot dengan die jadi kami xpt kongsi pape melainkan ilmu di dada . cewahhh . yew ar xkn aku nk kongsi cter aku g date ngan abang ipar die kot ! eh salah ! blum sah g . haha

taun ni adik hitam manis aku tu nk PMR . next week trial PMR . so segala buku2 referrence aku beli dulu aku da wasiat an kt die . segala soklan2 PMR taun2 dulu yg aku simpan n gune dulu, aku da sedekah kt die . segala shortnote2 aku dulu sumer die da amik .  kenduri bace yassin tuk die pekse pown ma aku da bt .

jadi adikku sayang, gunekan la sumer yg xseberapa tu sebaeknyer .



yg sodih ea, td die nk balik hostel, 
mintak maap n nanges2 . alahaiii
tp die bnyak dosa dowh ngan aku . hehe
sebenarnyer aku yg suke mara die, sbb die tu ade angin puting beliung sket .
suke marah n bt2 muke marah .
pastu cengeng ! nyampah kadang2 . haha
pape pown i maafkan u ye !

pesanan aku bg kt die :

kalo nk adiah besa, mst skor A lebeh dr result aku mase PMR dlu .

(advice ni mmg poyo an, mcm la aku dpt straight A' mase PMR dlu . tp ok la an dpt 5A3B . hehe ! poyo tu sumer tuk bangkit an semangat die je, bagi die geram sket ngan aku ! yeahh NASHA cayokk! )

No comments :