Pages

24 October 2010

mase ohhh jam tangan !


lately ni asik fikir nk tuka jam tangan bru yg lebey ladies sket . mgkin pale otak da nk ke alam dewasa sket2 kot . haha . before ni asik pkai jam yg sporty je an . yg bley match bile kiter pkai casual . tp bile aku pkai baju kurung, cm xseswai plak tgok an padahal imej da sebanyak ayu dah . kah3 .
masalah timbul bile aku nk pg interview hr tu . penampilan sume nk kene jage an . so xkn nk pkai jam tgn yg aku pkai skunk . meh tgok seswai x korg rase ?

             
           ini jam aku skunk 
   
             ini kalo rupe jam aku kt tenet

even ade pinky2 cm ladies tp too sporty la tuk imej berbaju kurung nk2 lg imej secretary (cewahhh!) . jam ni da 2taun aku gune . casio LDF-20 . harga hanya RM1## . murah je kalo nk banding jam korunk an ? aku sayang jam ni tp leather die cepat kotor la . 2minggu skali mst kene cuci .

so skunk hati teringin nk pkai yg jenis steel plak . dulu aku mmg TAK minat giler la pkai steel  . pade aku jam steel ni mcm owg tua je ! burok ! haha
tp skunk da mcm2 design steel tuk gegurl yg awesome like this !

 
     owhhhhh sedapnyer... 
 
 ni pown mcm tiramisu sedapnyer !

aku xnk pown yg mahal smpai beratus2 tu, kalo takat seratus tu bole lg lar . tp kalo smpai 2 3 ratus tu xpaya la . blum ade kemampuan lg nk bergaya sakan mcm tu . tggu aku keje  5 6 taun bru aku pertimbangkan tuk jam tangan ratus2 2 . haha !
ahhhhhhh ! tensi2 . please doakan aku dimurahkan rezki tuk memiliki jam ala2 mcm ini ye . aku nk jadi LEBIH DEWASA ! yeahhhh !

(otak tgah mempertimbangkan gaji yg terakhir akan aku perolehi x lamer lagi . nk bt ape ye dgn duit tu ? haha . syaitonnnirajimmmmm)

No comments :