Pages

30 October 2010

piala malaysia


hai sumer . . .
perghh rase cm tade mood nk bt entry piala malaysia 2010 ni .
badan capek, otak capek, poket pown kering .
sume kerna kegagalan ini ! (haippp !)


ok dengar ye ,
mule2 aku mmg tak dpt beli tiket langsung sbb da sold out !
da hr sabtu kul 2 petang pown aku masih berharap pade kaki2 aku tuk dpt an tiket tu . (time ni aku sedang keje)
xtentu hala jugak la bt keje, kol sana, kol sini .
then detik 2.45 lebey kurg, aku dimaklumkan kaki2 aku dpt 4 tiket pade hrga RM35 .
malas pikir panjang, kire set ar even tiket mahal dr biase an .
kol bos aku kate aku nk g tgok bola, then die suh tutup kedai trus .
balik uma kuyup terkena ujan (sbb aku rempit g keje)
mandi n siap2 smbil tggu si bf dtg amik .
dpt tiket trus gerak bukit jalil . kul 4 gerak kul 6.30 bru smpai . jem !

penyokong kelantan mmg kuasai stadium la aku ckp . gerun aku rase tgok penuh dgn penyokong die je .
kt sini kiter bole nmpk kenape cpt sgt tiket tuk n9 bole abis dgn cepat ? lu pikir la sendiri ..hampeh !

u see !

n9 plak . 40% je aku rase . tp kami tetap semangat . even kuantiti sikit, n9 la paling havoc bt e2 n ini . tahniah tuk penyokong ! ok cter pasal game tu korg sendiri pown tgok kn . so kiter lompat cter ! haha

gemok plak aii muke aku !

en. tua !

game ade 10minit lg aku, si bf n kembar die da cabut balik . takot bersesak nk kua stadium nnt tp tu sumer mmg xley elak . owg mmg ramai kan . smpai tempat park kete, cari kete xjmpe . haha giler mati ar .
bnyak sgt lorong smpai kompius kt mane plak pgnyer kete evo pkwe aku ni . kah3 (jgn mara ea kecik )
pusing2, laslty jmpe gak . ye la xkn ade kene kidnap de kete bnyak2 ni an an . jadi kami balik la dengan jiwa yang lara n semangat terbang ntah ke mane . aku tros membuto kt blakang ! haha . smpai aku kul 1 pg, si bf plak smpai uma kul2 pg . sumer demimu negeri sembilan . kami tetap berusaha sepenuh jiwa demi memberikan semangat kepadamu tp kenape ini yg kau balas kepada ku ? hahahahahahaha

n9 kalah ! wuaaaaaa !

7 comments :

mOOneyes said...

yerlaaa...nampak gemokk..hahaha

tak berbaloi an??kat sbn tiket suda abes sbb ade satu kedai tomyam da borong tiket kat n9 khas buat klntan...mmg tak heran mse gk dlm tv..bnde ni kecoh kat cni n somban..sbaik Pm tak kne buat stadium baru sbb klantan mnang..hahaha

fadh said...

ermm salah tudung la kot ! (haha, masih xmo ngaku !)

btol2, mase suh kaki2 cari tiket, ade ulat tiket nk jual rm40 . perghh taik idung masin ar .
smlm sebelum masuk stadium, ulat tiket jual rm20 je ! padan muke da xlaku . jual mahal2 lg .

mOOneyes said...

bukan la salah dorang...kan musim haji nie,so dorang nk nyimpan la hasil duet tiket tuh g aji thn depan...hahaha...

fadh said...

kalo hasil tiket duit riba mmg xkn smpai la dopan kaabah ! kah3

nurkaloi said...

hahahaha
hoi tak aci balik awal
hmm memg tak smangat weyh
aku tros kuwa bile wisel tamat da bunyi
takut tertinggal train
ekeke

fadh said...

aku da jauh da time wiel tamat berbunyik . kah3

hampeh yo !

nurkaloi said...

hahaha
sabar jo laa
haih frustrated aku dowh