Pages

11 November 2010

baby baru !


ngeeeee !
harmster i si lulu da melahirkan .
sebelum ni story die berjimak an .
jap je da terkeluar anak die .
subur sungguh ! takjub !

tadaaa !

ee geli xde bulu !

ermm ikut an 5ekor tp al-mampus plak 3ekor .
taktau napo . xckup sihat n kuat la tuh !
ermm dengan kelahiran ini semakin meyemakkan kepala otak aku .
before ni lg aku da pikir mst pengsan kalo die beranak .
now da kuar anak da pown . nak xnk kene trime .
nk asingkan jntan dekat sangkar len aku xde sngkar plak .
tp melihatkan keprihatinan lulu menjage baby2 die n melihat ketakutan si lala
untuk mendekati anak2 die btkan aku yakin si lala xkn makan anak die . kot la kan !
kalo si lala ngapp jugak anak die aku redha...
sbb aku tak smpai hati nk letak si lala kt tmpt len yg bukan namenyer sangkar .

ermm tapiiii annnnn
ade teman yg baek hati tuk memberikan sangkar harmster die kt aku..
thanx naddy !
segan nk trime but die kate dr die buang bek bg org .
so temujanji da dibuat .
mybe 25hb ni kami ketemu .

terima kasih banyak2 nad !
muahhhhhxxx ! hehe



6 comments :

dee said...

haaa,,fadh da jd nenek.HAHA
tahniah lah yerr..
umm,,selamat asingkn kowt..
elak bgun pg tngk da tak de..
huhu~

its naddy. said...

haha.siot je oh dee. :P
yeayyy! nnt kita jumpa.hihi.tak sabar! dee,jom ah skali! :))

Manj said...

hoooraaayyy!!
okeh nany fadh, baik asingkan.
btoi mcm ckp dee.takot esok tengok dh xde kepala dah

nak juin jugaakk~~
NAK JUGAAKK!!!

dee said...

(^^)v
alahhhh,,korunk jumpe bilee??
aku takot aku dah balik..
ngiaaaa :((

azieeeeeeeeeeee,,jom lah jom lah!!

fadh said...

wuaaaaa korang sumer !
fadh xsempat nk men guli2 dengan anak2 lulu tu ! haha
bgun pg tgok da xde walaupun secebis daging ! sedey ;(

tp an an,
ade lg sekor tgah sarat !
kali ni fadh akan asingkan jantan tu bile dpt dngkar dr cik naddy . wakakakaka

jum la jumpe korg . even kiter xgiler2 same kt poli tp
kalo jmpe2 cm ni mst bole close an.

Manj said...

lah xdapat diselamatkan ke
adeh adeh

boleh je fadh
jomlah jomlah
semuaaa jomlah!