Pages

22 November 2010

cinta

hr ni my.b ade interview SPA
hope kali ni btol2 melekat la keje ni kt die .
syg sentiasa doakan abang dpt pkerjaan yg bek lg2 dlm goverment .
so bile abg da keje, syg pown da keje
cepat la kiter.... miahahahahaha

gatal nooo !

kami ni bercinta sakan cm kapel2 kt lua sane gak
tp kami jarang2 dpt dating
tp kami salu jmpe .
cm ne tu ?
maksudnyer aku n my.b jarang dpt dating cm korg salu kua seharian tgok wayang tgok unta tgok buaya tu . haha . kami jmpe kejap2 je kalo ade pertembungan yg bole buat kami jmpe walaupun tepi jalan . tp xde la teruk sgt jmpe tepi jalan je an an .
contohnyer if die anta parents die appointment doc kt hospital ke, die akan lari sat jmpe aku .
lg contoh kalo die ade interview cm hr ni, balik tu die mst singgah sat jmpe aku .
pg la makan ke ape an . jnji jmpe skejap dr xjmpe lgsg .
walaupun kehidupan kapel aku mcm tu, tp aku sdaya upaya akan cube faham situasi die .
kalo korg mst memberontak an xley tahan ? hahaha
dulu mase kami blaja same2, kami dpt dating normal . haha
cume bile masing2 da xduk 1 tmpt tu nk2 my.b blum keje an so aku sebagai kekasih yg amat2 memahami kene la give n take sket dgn life die tu (puji sedap an hati ni). die ade parents kt kg yg perlu dibantu mengusahakan tanah milik keluarga . jadi bile da t'ikat tuk berbakti pade tanah xley la nk salu kua tmpa ade pape yg penting an .
aku kene faham semua tu . alhamdulillah stakat ni kami msih bertahan . hope our relation are lasting forever ! aminnnn . takot plak jd cm kembar my.b . awek die mungkn xcube memahami . tp e2 bukan masalah kami . hope dijauhkan la mcm tu .

i love u dear ! (weeee jiwang plak, geli !)

ermm entry kelmarin aku ade ckp pasal nk jam steel an ?
hr ni da dpt . tp bukan casio ke bonia ke swatch ke .
yg murah2 je order dlm katalog 2 mggu lepas . haha
kn aku kate blum masenyer nk beli jam ratus2 san tu . xde duit lg la noks !
ni je aku mampu n aku belikan tuk my.b sebijik .
kire sepasang la ngan jam aku tu .

korg xya la nk close-up tgok brand ape . meh aku gtaw meh .
ni brand LENO . miahahahahaha
ok what ?

ade x mcm jam casio aku nk tu ? hahaha
betapa putihnyer aku disamping tangan my.b . ngeh3

bile jmpe pkai smart cm ni mcm da b'umo la my.b ni 
wakakakaka (jgn mara haaa) ilove u lah !

pic aku ? xmo ar, slekeh la time ni . 
name pown dating kejap2 an . haha
ok lar, takat ni je...
hope semua berjalan lancar  n aku xmudah tergoda dgn mane2 godaan
mase bkerja nnt . waaaaa mcm la ade owg nk ngorat aku an . haha




8 comments :

she rossi said...

gatai? ohh itu harus. sebab dengan orang yang kite syg pulak en. heh

Manj said...

hai untung na jumpa sat2 ja
dpd cheq
sebulan dua kali ja jumpa
itulah yg rasmi itulah yg xrasmi

jeles~

cheq nak gak jumpa sat mcm angpa gakk.

:)

bahagia kan fadh :)

fadh said...

she : ni gatai sebelom nikah namenyer, kalo da nikah takot die depan mata pown kite xpasan . haha !

fadh said...

manje : ermm tade la cm tu manje, jmpe sat2 pown xpt spend time lamer . 2 sdeyh sbb xde dating rasmi cm manje ! hehe

ade dating rasmi ley bt kenangan an an .
pkwe manje jauh ke ?

keabadianchenta said...

thanx my.w jam tu
akn abdy an eanya dalm ati ni bt selamanye
stp pmberian syg abg akn jgenye dgn baek
seperti mne abg jge hbgn kte ni

thanx jge memahami abg
abg akn cube memahami manje gak syg
dmi hbgn yg kte bina ni..
,mekasih syg...
abg telalu syg akn syg

fadh said...

chenta : same2 dear ! ish malu lak nk ckp sbb owg bace . wakakakakakaka

hehehhe (ketawa gatal!)

Manj said...

ish xrasmi, dapat jugak jumpa lepas rindu. semoga kekal bahagia fahd :]



aih xdaklah jauh sgt.sepuluh minit drive smpai lah umah.
tapi sebab masing-masing xsuka jumpa selalu tu yg jd mcm tu.haha ;]

fadh said...

manje : pulakkk ? 10minit je smpai tp xnk jmpe ? adoiiii...