Pages

08 November 2010

jenjalan ngan mimi !


stelah berape lamer aku xpt kua jenjalan ngan member, akhirnyer smlm dpt jugak !
bukan ape, aku keje cuti hr ahad je . so ahad tu la nk rest ke ape an .
tp ahad kali ni nk release tension jmpe teman untuk bersuka ria .
hanya yg ade mimi si intan payung . haha
yg len jauh sgt ! tinggal la...

1st layan movie Hiss dulu kt MBO terminal 2
then g jusco
last g terminal 1 
nape kami xpg satu tmpt je an sedangkan sume tmpt tu pown ade cinema .
jawapannyer ?
ontah la labuuuuu....
kate nk berjalan2 kan kan ? jadi pusing la sumernyer . haha

pic xbnyak sbb kami nk jenjalan
bukan nk bt photoshoot .
hehe . . .

fadh johnny's

mimie john !

rakus johnny's

xla licin sgt pown . haha !

kisah pasal makan ni an .
kami ikut an xmo mkn kt sini sbb xbape kene ngan tekak .
tp kami toraiii yo la .

da mkn kenyang2 secara bersederhana 
sekali ade 2 mamat blakang meja kami
bayarkan tuk meja kami sekali tnpa pengetahuan kami .
tp sebenarnyer kami dengar n tahu diorg nk bayarkan sbb mimie terdengar perbualan waitress tu dgn mamat ni . hahahahaha

jadi kami rase amat lar rugi tak order bnyak2 td ! kah3 .
sonok kua dengan owg chantek ni . haha
owg suke kt die, aku dpt mkn FREE ! haha

3 comments :

mOOneyes said...

choiii...untongg laa..mkan org blanja...hailaa~

Manj said...

laaahhhhhhh
kenapa xajak grrrr!!!
free pulak tuh
rugi rugi
haha

fadh said...

mooneyes : haha . so bile plak u nk blanja ek ?

manje : kalo manje dekat lamer da ajak . haha