Pages

03 November 2010

rendu kamuu semua

haiii !
huhu sebelom tu nk tnye ?
cntik x template baru blog aku ? haha

ok lupekan e2 sekejap . i tau cntik kan kan ? weee....
skarang mau cerita tentang kerinduan yang semakin membuak2 ni .
bukan pade bf (tp act ade la tuk die nak2 lg hr ni besday die noks ! haha)
cume entry ni khas tuk member2 poli dulu .
miss giler bile masing2 sibuk update kt wall fb masing2
menyatakan kerinduan mereka
siap bg lagu teman lagi .
then update pic2 lame .
sayu dol !

ni tika tag aku kt fb td
pic mase g genting


dan ini antara kenangan2 manis
di poli dulu .


dr sem 1 smpai sem 4
kami stay kt hostel . giler jimat an ? haha
tiap kali weekend mst kumpul satu bilik .
cter2 smpai tertido . makan smpai muntah .
sonok dowh !

time still sesame dulu salu nk kutuk2 bg peransang .
skunk biler cter2 kt fb je tros sodih tetibo . haha
ermm nk kumpul balik susah da .
masing2 duk jauh .
yg dekat pown aku n mimie je .
bole la jalan2 coping ke tgok wayang sesame .
yg len tggal ! haha


now masing2 ade yg da keje .
bell dpt kerani sambilan kt mpag .
kakak bru dpt keje kt international property consultant kt jb
aku kedai jamu ! wakakakaka
tp mengikut plan asal
aku, mimie akan smbg blaja .
jadi doakan kami dpt la uitm tu ha .
kalo xpt jugak nk kate ape otak aku ni ek ? bengong ke ?

hope suatu detik nnt kami akan berjumpa kembali .
tp kalo ade pown aku rase time konvo taun dopan . kah3
pape pun hope masing2 pnjang umo la kan . haha
ok2 xpayah nk merepek pepanjang .
aku capek mau tido ni .
semoga aku mimpi dpt poie universal studio ngan dorg sumo !
(perghh mimpi xnk gompak plak an ! klass ko noks ! )


4 comments :

nurkaloi said...

amboi
memang korang ni duk ngutuk orang jo ko
hahahahaha
ermm ya really miss they all
classmate memang syookkkk habiess
sbb sumo pmpuan
hehehe

fadh said...

haha jgn salah sangka,
bukan kutuk owg len tp kutuk sesame sendirik mcm kitorg pggil kakak dengan panggilan gemok ke . haha

rendu dowh !

nurkaloi said...

hahahaha
kitorang pun same gak
tapi ngutuk-ngutuk pun
tu laa yg eratkan lagi persahabtan annn

fadh said...

ha'ah btol2 . xlesah la dorg nk pggil gemok ke selekeh ke, gurau2 mcm tu la bt kiter lg close n open minded ..