Pages

08 December 2010

sekali imbas

fuhh fuhhh shuhhhh !
berhabuk sakan blog aku nih .
sibuk kalah PM . haha

ermm lately ni terlalu sukar tuk aku tempuh memandangkan terlalu bnyak yg perlu aku lalui .

1st :

g anta my sis g blaja kt pinang . syok2 jenjalan then dpt brita
dpt tawaran smbg degree kt uitm .
hati da berbelah bagi nk lapor diri kerja kt UTeM .
istikarah doa diberikan petunjuk .
takut lepaskan peluang ni coz ramai kawan2 yg len xdpt tawaran smbg degree .
*
*
*
finally aku pilih tuk blaja mengenangkan umur masih 20 tahun .
smbung degree bru 3taun kan .
umo 23 aku da grad !
(itu fikirian aku pade mase tu)

bile sumer kawan2 da melapor diri di UTeM 1hb Disember
aku masih xterase sdey coz xpilih kerja . rileks  n cool je..

tp masuk 2hb Disember bgun tido je aku da dikejutkan dengan
kol dr mektam aku suh lapor diri jugak kt UTeM .
pktam aku da tnye owg UTeM n die kate more better aku pilih kerja dr stdy .
then trus siap2, ptg tu jugak gerak ke melaka drive sensorg

3hb lapor diri !

petang 3hb tu jugak aku n kawan2 yg len dikehendaki menghadiri kursus
setiausaha profesional di Grand Continental Hotel Kuala Lumpur
best sgt2 ! bru lapor diri da dpt g kursus .
dr kursus tu dpt kenal dengan PA2 senior .
jap je da trase mesra dengan staf2 UTeM yg len .

ermm pic2 nyer akan dikongsikan di next entry yeee...
ni pkai pc opis mmg xdo mkno dpt bluetooth2 pic .
jgn nk bt haratooo sendirik plak an .
ok cow !

eh lupe harmster aku lulu da beranak lg mase aku kt pinang !
6ekor anak die n kali ni semua hidup taw . lulu jage baekkk punyer..
but sdey masih blum dpt bawak semua kenit2 tu duk melaka memandangkan
si lily pown bru je beranak lg .
jadi mereka semua masih dalam tempoh berpantang di kampung .
t abis tempoh pantang aku angkut semua kenit2 aku tu !
hehehehe nasib la housemate aku yg takot ngan tikus2 tu .
miahahahahahaha...

9 comments :

keabadianchenta said...

xbis2 dgn hmster ea ye...hahahaha
pape pun gud luck syg
mge khdpn syg lepas ni di pemudah kan semuanye...
pe jge yg dtg itu ujian dari Allah.smuanye ada hkmahnye t'sendiri.sbr dn tbh lah hadapinye ye syg..bnyk2 berdoa...
i love u syg...:-)

fadh said...

wekkk abg jeles an xde haiwan peliharaan yg comel cm syg ! hahahahaha

ok thanx dear ! hope abg pown berjaya dpt tmpt dlm pkerjaan yg stabil !
love u 2 !

nurkaloi said...

wahaha...cepat bwk hamster ko tuh
tak sabar aku nak ngena kan si syeeda and fatin....

memg seksa jadi ko fadh...hahaha

fadh said...

kaloi: haha wait ha ! tggu smpai dak2 nek skola, t harmster tu adik aku xpt jage lg so aku kene bawak balik uma melaka .
siap ar fatin ngan syeeda . kah3

nurkaloi said...

ekekeke....yes....
layan....!!!

she rossi said...

emm rase cm pjj pun okay jgk en? ape pun good luck babe ;)

fadh said...

she : fadh da smpai sini so fadh xley patah balik . pape pown keinginan nk smbg stdy tu fadh kene letak tepi dulu . skunk focus pade kerjaya . cewahhhh ! haha

Manj said...

nak tengook cucu faddhhhh!!

fadh said...

t fadh upload cucu2 fadh ea manje . mereka da tmbuh bulu taw ! hehe