Pages

30 January 2010

burink !

        



weEkend kt hostel mcm ni ar .
bOsan an ?
bile nk berakhir plak nih ? ? ?
tp better than life mase l.i lar .
bhahahaha...

23 January 2010

bile nk bis study plak ni ?

tittle salu tade kene ngena dgn ape aku nk update . now everything is change !
aku sebagai student . 1st day kt poli da nanges2 dpn ktua felo tuk ape ? tuk saja2 je . sangat membazir airmata aku ! kejam sungguh kamu memisahkan aku (cengeng tetibe) . but 2weeks da berlalu pown dengan kedudukan aku jauh duk dibelakang dari rakan-rakan . idop berpindah randah duk blok depan bile weekend . xpe masih bole tahan stakat ni . kuat btol aku ni rupenyer . haha . but still rase borink . n roomate aku dak sec3 dsk iaitu sinta dewi . ermm nothing 2 say but die ok kot . huhu . hope sumer akan ok smpai berakhirnya sem 4 ni . huhh ! assignment suda 2 3 kot perlu di settlekan . ade modul yang memberi tekanan tp tekanan tu dtgnyer dari lect sendiri . hoOh ! sayang pn. norhayati taman ? dsk4 s1, adakah kamu stuju dengan aku ? haha . malas nk mrepek lg, badan xbpe sehat bile mengenangkan esok nk balik poli balik. erghh... naseb parents anta, aku xsanggup btol nk nek bas tuh ! sgt penat taw !

06 January 2010

kesayangan .

rendu sgt nk update blog mcm dulu . huh ! banyak nk kOngsi . xla berliku sangat tapi ape yg gembira tidak dapat dikongsi bersama . pas ni masok poli balik . 4 da last 2 get diploma in secretary study ! huh hope everything will be fine n over ! nk smbung degree ? insyaAllah nk kawen dulu . bhahaha .
aku da plan ngan member tuk seludup duk blok depan . hey ape la nasib, nk rase freedom duk luar member xsokong plak . so jadi la student yang xbole nk berlari bebas . bluekkk ! bOsan . ade sesape nk offer uma sewa kOrg tuk aku lepak2 nnt x ? haha . dah last sem nk gak rase kebebasan yang nyata . ni duk hostel kene balik sebelum kul 7 . hish knape idup aku ni bosan macam ni . terbatas tuk lakukan semuanyer . nk corak an idop jadi warna warni pown terbatas jugak ? aku boleh tp terikat plak ? parents aku xlarang pown ape aku nk buat tp aku terpaksa ikut org sekeliling . xpe ade kebaikannyer kot . kiter tgok je la hasilnya nnt . tp bg aku duk mane pown xkesah, yg penting aku pndai jge diri . tol x ?  masing2 ade pendapat mereka sendiri kan . ketahuilah bahawa aku tidak suka dengan ape yang berlaku pada aku sekarang . aku xsuke ikut rule, aku xsuke duduk diam je 1 tempat, aku xsuke terperap . sumer tu ade kt hostel nih ! benci tp aku terpaksa corakkkan sumer tu supaya nmpak warna warni sket life aku sepanjang part 4 nnt di poli . aku kene bt rule aku sendirik . g mampOs la sumer rule yg ade tuh !