Pages

24 February 2010

mari kira2

td dlm klas ade lect da TER bgtau kami markah yg dah
di key in dlm sistem pemarkahan l.i .
jd sebahagian dr kami suda taw markah kami .
dan aku dpt markah interview  68/72 .
ermm so far ok lar kot markah tu .
thanz cik azwina !

let's cOunt yOur prActical mark !

markah prestasi dr syarikat : 66/75

66/75 x 18 = 15.84 
bundar jd 16 la en . haha

markah interview+report besa+report harian : 68/72
markah softskill = 10 spt yang telah dijanjikan puan hayati wktu sem 2 .

jadi,

16+68+10 = 94%

cemerlang la kan ?

yahuuu !

sO korang cepat2 la kira . heheh !
hope ape aku kira ni btOl la . hehe
ni lect tu yg bg sistem pengiraan die .
so xkan tipu punyerrr...;)

22 February 2010

hostel


sampai bile ko nk trus bg reason haprak ko tuh !
ko memang suke nyusahkan idup aku la sengal .
mentang2 bf ko da duk sini .
asik nk fly je la ko an .
tp gune alasan nk bt asgment la .
xkn da 1 week fly pown asgment xsiap2 lg ?
pelik en ?
ko janji nk balik hOstel hr ni tp haprak .
aku nk bg advice kt ko sket la . nk x ?
ape kate ko duk luar trus . ko angkut sume barang2 ko ni .
t senang sket kot hati aku ni .
xpaya susah2 nk fikir roOmate aku yg asik xde .
senang aku pindah trus brg2 aku plak kt bilik member aku .
member aku da offer aku angkt sume barg aku taw
tp disebabkan fikir ENGKAU aku lupekan sumer tu .
tp ko bt aku cm ni lak .
yg peliknyer aku tetap xsmpai hati nk bt ko cm tuh .
xpe la, janji ko bahagia n berjaya .
shit !

( buat mereka yg nk taw kenape aku mara sgt, alasannye adalah aku takot tido sowg2 ! )

21 February 2010

http://emo.huhiho.com

hr ni dpt berita gembira sesgt .
terharu pown ade . hehe
si dia akan kembali dekat bt masa sebulan ni .
haha .
kami akan gunakan masa ini sebaeknya .
insyaAllah .
t da jaoh balik nyesal plak .

16 February 2010

cuti raya cina

bOred !
nk g jj melaka bru bkak mA xbg
sbb member plan da ptg sgt .
nk dating xdapat sbb ade lar probs t'tentu .
ermm kecik ati gak .
tp xpe, kiter kene saling memahami .
cewahh ! blah la lu .
tp last day cuti akhrnya ade jugak xtvt .
g jeram tEngkek .
layan an jew ar .


si kecil ni teruja nk mandi smpai mengigil2 . cian dOwh .


air terjun jeram tengkek . pisss !

08 February 2010

hati...

kadang-kadang
kite akan terlalu emosional .
maaf semua .
hati ini juga perlu dijage .
maaf juga kalo kasar cara diri ini bergurau .
jangan jadikan itu 1 sebab tuk hati ini diperlekehkan 
dan juga ditertawakan .

07 February 2010

si pemalas !

cerita pada petang ini .
ahad jam 5 petang .


si pemalas 1

si pemalas 2

si pemalas 3

pembuat cerita .

ni kawan-kawan aku yang sangat pemalas nk kua !
haha ! aku snap pic sensOrang tuk mengedik dlm blog aku nih .
malas ea ! tidO je keje !
ksian aku yg xreti tido siang nih ! haih !
bgOn !!!!!!

06 February 2010

sukan perdagangan

hr ni betapa excitednyer nk g sukan perdagangan .
sem2 sebelom ni xnk involve pown .
tp da kenangkan ni last sem ape salahnyer kiter buat semua ni sebagai kenangan .
aku taw korang sumer xpegi kan ? sbb xnmpak muke korg pown !
wekk !
ikut perancangan klas aku bnyak anta pnyertaan 
tp yg dtgnyer aku n da group + bella hanani .
haih mane sume pagi yg beria2 sgt nk join tu ha ! cait !
tape tape xkesah pown . kami decide tuk masuk semua pnyertaan
yg korang da daftarkan tuh . haha .
galah panjang kami, baling selipar kami, teng-teng kami, taik tali pown kami !
tp al-kisahnyer kami xmenang pulOk ! haha juz have fun je .
tarik tali paling best .
dsk part4 all gabung . s1+s2+s3 !
n kekuatan kami ade la ajim ! haha korang kenal an betapa kuatnya die .
+ aku n da group + tiara + tirek + mek + raihan + ajim
1st kitorg menang ouh ! bangga sbb semua xsangka dsk bole menang tarik tali .
yew ar semua fikir kitorg nk cover cun je an . sOri ar babe !
but 2nd round tibe2 pihak lawan lagi kuat dr tiger ! 
(bru pas makn biskut tiger agaknyer)
kesimpulannya 3rd round kami kalah jugak .
sebab ape ? masing2 da xde tenaga sebab asik nk gelak xhnti2 .
tenaga abis kt gelak je ! haha . sronok jugak ar .
pape pown kalah menang adat ar an . yg penting we have fun .
pic bnyk kitowg snap tp kamera aku low bat .
so sume ade kt kamera tirek n syikin .
pic ni td  jew yg ade dlm simpanan aku . haha !

 


kain batik tu wajib pakai, kalo x disqualified ! 
tp tu bukan gayanyer kitorg pkai, ade gaya len cume xtersnap dlm fon plak .
sume ade dlm kamera .

04 February 2010

dugaan

sebelum dan selepas masuk poli ni belum ade yang membahagiakan aku . sebelum masuk hati runsing,menangis bagai . ni da masuk pown hati runsing, menangis jugak . semua disebabkan satu masalah je . mungki remeh temeh pade korang tp pade aku tidak . mungkin nasib aku diz sem dapat roomate yang asik fly duk uma sewa member2 die kt luar kot . malangnyer nasib, da la member aku semua duk blok depan . minggu ni je  2 hari aku angkut semua barang2 aku duk depan . n hari ni sekali lagi die tido luar . yaAllah penatnyer aku nk balik bilik amik barang angkut bawak depan . tolong la jgn buat aku mcm ni . aku takot ko taw x ? aku ni PENAKOT tido sowang2 ! ! aku penat la, badan aku sakit2 tido kt lantai . aku xnk ar buat membe yg aku tumpang tu xselesa kongsi katil dgn aku even die xkesah . tp aku kesah so 2 hari aku tido bilik die aku decide tido kt lantai je . sejuk la bodo ! kenape aku xley jadikan bilik aku sendiri mcm syurga . semua disebabkan aku takut tido bilik sowg2 . nak2 lg skunk da dgr citer2 hot mngatekan blok aku ade owg nmpak ****** . yaAllah sampai nenangis aku sbb ko tinggalkan aku hari ni . sampai hati ko roomate ! aku tataw sama ade nk tido bilik sowg2 malam ni atau tak . sampai bile aku nk berpindah randah macam ni . bencinyer ! !

02 February 2010

hr2 boley on9 dar

hr ni da ley dftar wifi ouh . aku n da gEng kul 2 lg da terpacak dpn jmsk tuh sedangkan dftar start 2.30 . takot  org ramainyer pasal an, g pown ade klas 3.15 nnt . pape pown skunk aku da pOwn mendaftr tuk gune wifi poli ni yg sebenarnye ade xde pown same je . sbb ape aku kate cm tu ? sumer bnde nk di blocknyer . fs, ms, fb, ym sume kne block . shit ! but still ley on9 fb, ms, fs coz gne cara kotor ar an . heheh ! pape pown thanx ar kt poli nih coz x block blogspot ni jugak . bole jugak la aku layan an blog aku ni ha . da social networking len sume taley layan an  . hehe pasni bole la kamu semua dengar fadh merepek2 semula . huhu


muke hepi la kot .
erk ! terhOdoh plak .