Pages

31 March 2010

sedih


kecewa 
sedih
terkilan

kerana tidak dapat menghadirkan diri untuk

MALAM GRADUASI

kenapa kawan ?
maaf jika aku kasar berkata-kata .
mungkin aku xfaham situasi kamu semua .
sikit pun aku tidak memaksa .
hanya bertanyakan kenapa .
terkilan la kawan .

untuk aku pergi tanpa kamu semua kawan ?
tak mungkin .
aku perlukan kamu semua .

fadh sayang,
tiada MALAM GRADUASI tuk diploma kau .
tuk kau raikan bersama kawan seperjuangan .
xperlu bermimpi lagi tuk meraikan semuanya
di Politeknik .
mungkin tittle grad hanya di politeknik kot ?
harap kau mengerti .


28 March 2010

bingung .

bingung sgt ...
mungkin blom mase tuk fikirkan tp next week da msuk 1 April 2010 .
next da final test plak . sbulan setengah je kot nk tinggal an poli ni .
jadi aku da mule kene fikirkan kehidupan seterusnya .

Study ?   

Kerja ?

cuti sem 1 week hr tu, ma da remind aku lg skali suh aku furthur study degree .
pening bile tiap kali balik uma, perkara ni akan selalu diperkatakan.
ermm bole ma tapiiii....
adik nk kerja dulu walaupun da rase pengalaman kerja yg membosankan
mase praktikal dulu . tp len tmpt len la kot situasi yer nk2 lg mase tu
kiter pegang tittle budak praktikal an . mmg la tade mende sgt nk bt .
owg lom percaya sgt dengan kebolehan kiter kan .

ermm kalo x furthur jugak mesti ma aku kcewa dengan aku sbb
aku la satu2nyer harapan die skunk . nk tgok salah sorang ank die
blaja smpai degree . grad pakai topi tu . ermmm ( sayu plak )
nk tunggu adik aku lmbt lagi kot . die baru nk PMR taun ni .
hope adik aku tu pndai la dari aku ni . boley masuk universiti tros !
aku doakan ko ye Nasha . cayokk 4 ur PMR diz year !

now tgah pening memikirkan harapan ibu n kehendak hati sendiri .
aduhhhh . . harap2 dapat petunjuk nnt .
mane aku dpt dulu e2 la yang aku akan pegi .
so dua2 aku akan mohon . smbung degree mohon, keje pown mohon .
kalo dpt keje dulu, aku keje n aku akan bt PJJ bile da stabil segala-galanya .

ma, adik cube yang terbaek ye . :)) love u mom !

23 March 2010

exam week

stressed . stressed . stressed .

tp masih bole di kawal kot .
mid pembentukan personaliti suda lepas .
cait ! xckop mase nk jawab plak tuh . hope hayati taman terima
jawapan aku yg agk merepek tp rasional la jugak cm die an . haha
sakit tengkuk menulis kt dk ni .
tmpt tulis rendah ! haih
final exam kalo duk 2jam tulis essay maun
tengkuk 20minit  tunduk je sakit nk angkt .

after diz mid akaun plak .
btnyer d'malam hari pada hr esok .
still gabung 3 klas .
hope dpt jawab dengan baek .
debit kredit mende ntah .

lusa mid terjemahan agaknyer .
ermm malang btol la aku ni xbape nk pandai
speaking meaking london choco roll ni .
kalo x petik jari je bt mid terjemahan ni an .
owg melayu tulen la katakan . 
heheh !

next ? next ?
membilang hari tuk MUET plak .
ermm modul ta dapat2 lg dr member aku .
t balik bru mintak n stdy la sket2 mane yg patot .
malang sekali lagi sbb aku xpandai speaking meaking
london choco roll . haih !

ok smpai sini saja . mahu bersiap g Pusat Islam .
maklum la dak hostel yg skema .
heheh !


18 March 2010

isi mase cuti

telinga sakit

ermm badan rase mcm nk xsehat . mcm la kot . td berendam lamer sgt smpai telinga ni masuk air . die bkn xdengar ke ape tp sakit sgt . bile sendawa nk kua angin rase sakitt sgt tlinge ni . aduhaiii . balik berendam td tros mandi2 balik n baring je . xtahan la sktnye . ade something ke da masuk dlm tlinge ni ? ermm teringt plak brita budak mati sbb ade pacat masuk kt kemaluan die sbb mandi paya depan uma . e2 masuk kemaluan, kalo masuk telinge ape cter plak ? haih jgn mcm2, hope ni msuk air biase je . nk kate xdengar tu dengar je mcm bese tp tlinge ni sakit . ntah ape la kenenye tataw la . semua petua da bt da . hope bgon sok da ok balik . :(

 cejuk sgt lah !

si sayang

thanx luangkan mase skali lg tuk sy n sbelom2 ni . pasni ? mungkin kiter akan jarang jmpe lg kan . xpe sy xkn mengeluh, insyaAllah . . teringat ape yg kite persoalkan td . ermm awak risau n sy pown risau dengan mase yg masih pnjang tuk kiter tempuh . mcm2 bole jd dlm mase yg panjang tuh .semua bergantung pade hati n perasaan kiter tuk jge hubungan ni sebaeknye kan . awk risau sbb sy masih ade 2 perkara blom lpas lg an . insyaAllah dlm mase 2 perkare e2 berlaku sy tetap sy yang sayangkan awk . kecuali kalo awk buat palat dengan sy, jd xde sebab la sy nk setia n still dgn awk lg an an . huhu .
neways thanx sesangat lah !
awk da abis study an ? 
so sy doakan awk dpt keje cepat2 .
t ley kumpul duit tuk kiter kawen ! bhahahaha (e2 awk la yg ckp an )



tgok dak kecik ni men dengan sepit rambut . sbijik cm ank2 buah je si sayang ni .

13 March 2010

akhirnya

kami sampai jugak pd 12 March 2010 .

plan mmg sgt lame tp ad je bnde len nk kaco . so da last sem ni kami decide WAJIB jugak pegi . sumer plan bermula dr kakak . tp thanx jugak la tuk die sbb menarik diri tuk join skali pade saat2 akhir . 

(kalo kakak bace entry aku nih, ni ucapan tuk ko . thanx kawan, kami sgt berkecil hati sehingga menitis air mata . this is what bestfriend look alike ! but we all still member . lupekan kekecewaan ni . kami still enjoy without u ! haha joke jep )

dr 6.30 a.m till 12.00 p.m

sgt letih letih letih . tp sumernyer berbaloi n we have a lot of fun there !





 wait 4 corkscrew . thanx 2 pak arab yg amik pic ni .

 




 
3 di bawah antara yg game paling giler di kalangan game giler2 :


space shot

corkscrew



kami xpt curik2 amik pic dlm snow world .
so luar pown jd la en .
enjoy enjoy enjoy abis !
papai !

08 March 2010

terima kasih

skunk nk citer kisah cinta je sbb si dia ade dekat2 sini . start last week die kt sini, tido uma member till khamis ni sbb aku da xde kt sini pas tu coz cuti mid sem .

Khamis, 4 Mac

after klas b.i, si dia amik trus bwk mkn tgahari . mkn kt teluk kemang je . mengikut plan nk lepak2 tp cuaca sgt panas, so kami decide nk lepak library . xmcm kelakar plak an tp aku ade kuiz esknyer, so si dia perlu teman aku study . ni baru nmpk cinta KAMPUS ! bajet ! haha . bese la bukak buku tp 1 pown xkn masuk punye . 

Jumaat, 5 Mac

abis si dia solat jumaat kt pusat islam, si dia tggu aku kt tepi hostel . then g uma dia sbb nk tuka baju . g mkn pastu lepak batu 4 . hr baik xley nk huha sgt an . heheh ! then kul 6 bru balik . ermm kn best kalo aku outsider, bley jalan jaoh sket . ni d'sbbkan kul 7 mst masok hostel semuanyer terbatas . wekkkk ! 

Ahad, 7 Mac 

act plan nk tgok adik member masok hospital s'bn koma sbb xcident moto . tp da alang2 tu rayau2 dlu . mase melawat pown kul 4.30 . si dia suh kua kul 9 . bapak xnk awl plak . pagi tu hujan sket punye sedap kalo dpt tido smpai tgahari an . xpe, kene korban skt la sbb mase dgn si dia tggl 1 week je . kami tgk wayang nk layan niyang rapik kt term2 n oder seat couple . ehemm jgn nk fikir bkn2 ea . juz nk pluk2 kalo takot je . haha . cite die seram taw taw . bhahahaha 

ermm pas rerayau baru singgah hosp melawat . ermm kcian tgok aboy .dlu lincah skunk da tersadai kt katil tu . mata bukak kecik je tp xdpt nk bg respon pape . sini tebuk sana tebuk . aduhaiii . 2 la ko ni aboy, mak ko ckp xmo dgr . badan kecik tp nek moto mcm2 stunt ko bt . tp nk bt cm ne an . takdir tuhan . menitis air mata aku tgok ko taw ! len kali jgn bt lg ! haip ! aku doakan ko cepat sembuh n cepat bg respon pade stimulus2 di luar tu . awek2 ko sume dtg melawat taw . da terpakse akak ko menjawab bile awek A tnye sape dak pompuan yg awek B then C plak . kalo kantoi abis ko aboy . haha

Isnin, 8 Mac

sok ade midterm keusahawanan . jd WAJIB stdy la an . plan sbtu n khamis mggu depan bersame si dia ade lg .  then tataw la bile dpt jmpe lagi . ermm jumaat ni ade plan baeeekkk punye dgn member2,suda lme plan tp bru jalan (hopefully)
t aku kongsi okeh !
papai !



01 March 2010

dia .


ya Allah ya Tuhanku .
jika dia LELAKI yang Kau ciptakan untuk ku
kekalkanlah kami bersama
kekalkan rase sayang dan cinta ini .
teguhkan hati kami supaya
dapat menghadapi liku2 dunia ini .
dan temukan lah jodoh kami dengan keredhaan-Mu
aminnn...