Pages

16 January 2011

di opis !


hye uolss !

ermm lately ni xde ape nk story mory kt blog ni . ikutkan bnyak nk cter tp semuanyer berdasarkan mood hati n feeellll baekkk jugak an . so now fadh teringat yg fadh ade jnji nk cter sal opis, bos baru n member   opis yg baru . b4 tu meh tgok dimana duduknyer cik fadh di opisnyer ye ! tadaaaa...

selesa sgt ok ! hahaha

ermm life as a secretary now adalah sgt baek . fadh ditempatkan di bangunan canselori di bawah pejabat pendaftar dan menjadi setiausaha kepada Ketua Timbalan Pendaftar . agak gentar jugak pade mulenyer sbb bos yg fadh jage ni kire tggi la jawatan die kt UTeM ni kan . dulu pelik kenape la dak2 baru cm fadh ni die bagi jage owg2 b'jwtn tggi . tp xpe now fadh da faham . besar ke x jawatan seseorang tu ekcelli fungsi setiausaha tetap same cume kalo beza pown bnyak keje o x je lar kan . tp best jugak jge owg2 penting ni, fadh dpt elaun pembantu khas . kalo jge bos kecik xpt elaun pembntu khas tu . jadi alhamdulillah la kan . 

ermm 1st week, 2nd week mcm gelabah je sentiase . bile diarahkan bt sesuatu tu ofcoz la kiter mmg beku sket pale otak ni . nk kate bengap pown ye . ye la kiter tataw prosedur2 keje kt sini kn . ekcelli sumer mudah dan gune hujung jari . pape urusan juz klik n taip . easy rite ? environment plak mcm xbest mule2 sbb dengan kedudukan fadh yg agak jauh dr staf yg len sbb meja setiausaha mst la dekat dengan bilik bosnyer kan, so xley nk cmpur2 dorg borak . kalo nk cmpur gak kene men jerit2 jadi agak tidak sopan untuk staf baru cm fadh an . kalo da lame bole je tade hal ! haha..

now aku da mule ramah2 mesra sket dengan semua staf . adekala dorg suke mengusik tu yg bt kiter close n selesa tuk borak dgn dorg kt sini . syukurrr hilang segala kegusaran bile nk bertanye itu n ini . bos ? haha nk tau pasal bos fadh ? sat..........next paragraph ok !

name bos fadh Encik Wahi bin Nordin . owgnyer berpewatakan serius pade awalnyer n kininyer . haha . tp now da ok sket, xde la tegang sgt muke . da bole ckp rileks je ngan die . dulu nk masuk bilik die mcm nk terkencing fadh rase . ckp plak asik tersasul tp skunk da mule berkeyakinan . cewahhh ! tp ape pown masih ade gugup n takut nk bertindak . lg satu masalah paling besar ialah fadh ssh btol nk dgr bile die ckp laju2 tu . salu salah sngka arahan die bg . haha malu je dowh ! die ckp bape no faks ? fadh pg bgtaw no fadh sbb fadh fikir die tnye bape no fadh ? kn lebey kurg same bunyi tu ? wakakakaka...sedangkan bole fikir kot ofcoz die da ade no fadh an an..sewelll ! hahaha . paling klakar dalam muke serius2 en. wahi tu rupe2nyer fadh dpt tau die kaki karoeke gak . walahhh !

si comel ni En.Wahi bg kt fadh tuk sesaje . heheh !

ok2 jari da penat dengan kesejukan yg melampau . fadh xtahan la duk opis ni, kalo jari asik kt keyboard ni gerenti kebas2 dibuatnyer . ishhh . da pkai jacket pown sejuk tu ttp same . xkan la nk pkai glove plak an ? overrr uuu ! haha..

ok dat all's . c u next entry !


10 comments :

nurkaloi said...

hahah awal tak ckp en wahi ko tu beperwatakan menarik and kat*k hahahahah~~~

fadh said...

ish xpernah terlintas di fikiran ku ! huhu

she rossi said...

haha syoik ! same cm aku gak du time practical meja punya nun jauh dr staff. tp aman cket tp ada boring. apepun gd luck fadh tmpat keje baru ;)

keabadianchenta said...

tmpt kerja yg selesa,menarik...:-)
kerja lah dgn bek ye syg.
yg penting hati...:-)
yakin kuat smgt ye syg
belajar dari apa yg belaku..
teliti dlm stp smua langkah
fahami dlm stp apa yg di laksnekah..ok
snyum2 selalu......:-)

.ciknoey. said...

waaaa bestnye fadhh..

fadh said...

she : haha coiiii !
tp best gak coz ade privacy sket . huhu

fadh said...

keabadian cinta : haha tengkiu dear . pndai hang bagi nasihat kan . wekkkk

fadh said...

cik noey : besttt !

ifnirsweet said...

jom join contest.sy tag awk


http://rrsaid.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

wawa said...

HEHE NICE THEME....SAME THEME...
HYE DIK...BEUTIFUL N STEDY POSITIO YA....=)