Pages

04 February 2011

bile kami berjumpa..


 sempena Gong Xi Fa Cai ni (btol x fadh eja?)

fadh n 4 org rakan karib zaman sekola dahulu kale bt gathering .
jumpa2, makan2, borak2, gelak2 besa tu da biase arr bile berkumpul kan .

tiap kali borak masing2 opcoz xkn terlepas mengupdate alkisah
cinta hati masing2 .
kene arrr update annn, dpt jugak tau dengan sape mereka 
sedang cintan cintun bg kenall rapattt skettt event setakat ni bile masing2 
da ade bf baru kami lum penah ketemukan lelaki2 itu sesame ipar mereka . haha

sorang ragam bf die sentiasa kol tnye bile nk balik ?
sorang bfnyer sentiase ade disisi even gathering ni kami2 je . 
sorang bfnyer memahami saje bile aweknyer kua gathering .
sowg lg asik bergaduh dlm sms sbb bfnyer igt die kua menggatal !

fb kau fb aku, fb aku, fb aku lar ! 
ade plakk kes mcm tu...haha

look ! berbeza2 an lelaki ni layan awek mereka ?
tp kelakar plak bile pikir balik .
dalam hati bley plak terpikir fadh teringin gak nk dpt bf
pengongkong mcm tu . bukan ape, fadh teringin nk HAMUN dorg balik . 
vodoo la kau ! vaviii la kau ! Ceraikan aku sekarang jugak !
best gak an ? hahahaha
haipppp doserrr ! 
ekcelli teringt zaman kapel dulu kale, gaduh smpai hammer kuhayunkan ke kepala si bf .
punye la hot tempered fadh ni an ? wakakakakaka
eee rimasss la lelaki cm ni !!!
kalo bnde tu remeh temeh tolong jgn persoalkan dengan aku ! mmg hangin !

tapi yang sekarang ni
Alhamdulillah . jarang gaduh2 smpai t'tggu2 bile la kami nk gaduh ek . heeee
bf skunk ni ade mcm mat bunga2 sket . kah3 (sori dear ;)

xpe yang penting fadh tau siape SI DIA . cehhhh !

agak2 bole x korg kongsi bf korg cm ne plak bile korg kua dgn member2 ?
adakah mereka bersikap profesional atau sebaliknye ?
maihhh kongsi2 sket dengan fadh...maihhh arrr .
ehh KAUUU asl sombonk sgt xmo kongsi ? 
mst BF kau kategori mcm ragam2 diatas an ? haha

xpe2, fadh xmo tuduh2 BF korg pengongkong mcm bajet BF fadh baekkk sgt ar en . ngeh3
itu semua masalah korang la an . korg pown mst kaki cemburu gak an an .
dah lar...
 da time tido ni . menguap da tahap nk terkoyak mulot da ni .
next entry i will update our picca gathering tu yerk...

5 comments :

keabadianchenta said...

gaduh bkn sesuatu yg bek..
bt lh pesoalan.
npe ble couple je nak jduh pebagai.time gduh je waktu couple.npe?
nk senang an.ltk an diri tu kt tmpat pasang2 masing2.bg ape yg waktu tu kita rase.tu lah ape yg pasangan kita rase.sape yg xcmburu?spe yg x risau..smua ley pkr an..nk an kebahagian..cri kebahagian tu pd dri sndiri.ada kah kta bt psgn kita bhgia.kalau nak gduh tu.baek pkr kan blek lah..dri tu cm ne.pe yg kita bt utk psgn kita lak an..huhuhu
an dah kuar ceramah..hahaha
cowi dear..
abg syg an manje sgt tow..ermmm..mat bunga2 mat bunga lah..huhuhuhu

fadh said...

ni yg nk gado ni ! suke bg ceramah . kn entry ni saje2 jer ! eeeeee siap lu DERRR !

keabadianchenta said...

hahahaha..lari ea dah marah..hahahaha.
yg penting kita bhgia an manje

fadh said...

padan muke kne pujuk ! hahaha..
igt majuk men2 ke !

Anonymous said...

ska tnjuk2 kat org