Pages

07 February 2011

mencari sesuatu...


kawan ? semua ade kawan kan . bukan sorg tp ramai smpai xley igt name dorg sumer .
tp
kalau

SAHABAT KARIB, TEMAN SETIA ?

susah nk dpt kan . mcm tu la jugak fadh . kawan terlalu ramai, kawan yg sgt2 close mcm sentiase berkumpulan tu mane2 fadh pg mst dpt kawan dan kumpulan kawan sendiri . alhamdulillah . sgt seronok tp keseronokan tu bukan la lamer . hanya kekal bile kiter semua dekat . bila da jauh ? hubungan tu tetap tidak akan rapat nk2 lg jarang contact n masing2 da ade life sendiri .

dari dulu smpai skarang fadh btol2 mencari SEORANG SAHABAT yang sentiasa ade dengan fadh . mgkin susah tp xmustahil kan ? seorang suda ckup . xminta pown ramai2 smpai bole buat group . xnk...
fadh nk sorg je...tu pown da ckup dan da memadai tuk kiter jadikan sahabat berkongsi segala-galanyer..tiap kali da jmpe seseorang yg da close dengan fadh, da tibe mase mst kitorg terpisah jugak sbbkan jarak...semoga permintaan ni termakbul dan fadh ditemukan dengan seorang sahabat yg setia dan sentiasa dekat dengan fadh..insyaAllah..

3 comments :

keabadianchenta said...

insyallah syg akn jmpe pe yg syg cri tu nt ye..:-)

fadh said...

doakan yee..

keabadianchenta said...

ye abg sntiasa doakn yg tbek utk syg..
pape pun abg sntiasa ada dgn syg ye.abg sntiasa bley menjdi pendgr yg bek utk syg..dlm pe segi ssekali pun..
mge syg dpt pe yg syg inngin kan ye manje..