Pages

13 March 2011

entry konvo aku pulakkk

sana sini kelihatan masih hangat cerite konvo
fb penuh wana biru dek update gmbo memasing .
blog pown same .
di kesempatan bos sy bercuti selama 3 hari pulang ke kampung halaman
sy menggunakan mase ini sebaek-baeknyer untuk
meng"update" blog berkisarkan konvokesyen sy .

Bismillahirrahmanirrahaim...
sadakallahhulazimmm..eh salah !

mule2 nk konvo tarak excited sgt .
biase2 je . da raptai konvo pown tarak rase excited jgk .
jmpe kawan2 je rase excited tp sket jugak .
tatau apa2 n knape e2 feel kurenggg . aiyooo

preparation 4 konvo b4 ni
baju konon tempah . hah amik ko melayang rm220
hnya untuk sepasang kurung moden biase2 tmpe perincian manik
mcm almost kawan2 aku pkai . lip lap lip lap u !
mgkin ini 1 punca xde feel konvo ?

malam graduan plak
mcm taik kucing masin, aku park kete kt depan hotel cozzi
nek atas kejap je jmpe sugar dad . eh salah lg ! tipu tau tau..
teman member salin baju kejap, then trun2 je
tgok2 kete bontot pendek suda kemek dilanggar .
situasi mgkin owg tu nk reverse tp BUTOOOO ! nasib x kne  butoh ! eh salah lg n lg ! haha
langgar n lari . mcm shialllll kalo ayat manis . kalo ayat kasar mcm sialll la kete PINK tu !!!
mane aku tau kete pink sbb receptionist tu kate td nmpk kete pink park kt situ .
kt kete die ade mcm tulisan2 ar sket .
bile tgok kesan kemek kt kete tu sekali tertinggal bekas wana pink !
mcm taikk ! lu tgok lu nilai btol x kete tu wana pink .
tgok tgok !

dak2 poli kalo rase parents uolls o bf uolss o sedare mare uolss yg duk kt cozzi malam tu
memakai kete wana pink then langgar kete
aku tp lari, kudoakan kamu selamat dunia akhirat ! (tersirat penuh kekejaman)
sekian terima kasih !

ok da bis beremosi .
cter happy plak ea . senyummmmmmm

Sesi 1 :
ok malas nk cter .
lihatlah untuk renungan bersame..

yang di raikan lulusan
NURFADHLIYANA BINTI ROSLI
menjunjung kasih ke bawah KAUS yg teramat mulia..
weheeeeee...

pingat anugerah ketua jabatan .
tahniah tuk kawan2 yg len yg berjaya dpt pingat ni jugak !

bulatnyer pipimu !

sori mum atas kecuaian sy bt mum n dad tggu kt luar dewan
tp sy xnmpk trus pg tggu kt studio amik gmbar .
jgn majuk2 lagi ea..;(

smartnyer smartnyer . haha

tecikk je . comel !

lagi n lagi . eh sape laki pendek sebelah my mum tu ?

tetibe lelaki tu nk amik gmbo dengan aku ? haha 
thanx dear 4 coming on my convocation day..

teman ketawa besar di poli .
1 per 1 akan jadi tunangan owg taun ni . congratz uolls !

ok ckup la gmbo aku ni . kang nek muntah korg tgok bebanyak...
aku pown nek muntah nk upload bnyak2 . haha

Sesi 2 :

ni my B plak konvo . selang 1 hari aku konvo .
tahniah sayang !

cik PEN . eh salah ! haha
lulusan DTK
JAMAL BIN MAHMOD

keluarga mertua . eh ? hehe...salah ye ?

abg n kakak ipar with 1st grandchild yg temookkk !

weeettt wiiittttt...

pas akad nikah . wakakakaka

selesai sudah . alhamdulillahh..

tahniah atas kejayaan kawan2 semua .
this moment at PPD 
sgt2 awesome ! i love it n never forget it !
lasting forever n ever .
hope dpt share konvo degree kalo ade rezki smbung stdy...
insyaAllah...

20 comments :

keabadianchenta said...

tahniah syg di ats kejayaan mu..:-)

fadh said...

u're welcome dear..
tahniah ats kejayaan abg jugak...

.ciknoey. said...

suke tgk pic yg pas akad nikah tu.. ~ smoge korang kekal..
nti fadh ley jd mak tiri. yeay !

kete yg lggr tu, pas dy lggr ko mybe dy lak yg accident...
pengecut blah gtu je.... ~

fadh said...

cik noey : haha suke ye, muke fresh lepas akad nikah mst la b'seri2 . muahahahaa..

sal kete tu xdoakan smpai xcident tp hope ade owg lggr kete die smpai kemek lg teruk pastu owg tu blah jugak . hahahaha

she rossi said...

sweet weh ! tggu post kecik plk lepas nih . heh

.ciknoey. said...

haha. fresh ye.. miang btol ibu tiri.haha

waa doa aku ag jahat ar kan. hehe. doa ko baik sket. yer nti dy kne balek.. amin ~

fadh said...

kecik : ok cepat sket bt entry tu . dulik an keje tu . muahahaha (gelak setan)

cik noey : ko an mmg lagi jahat dr aku . wakakakaka

nurkaloi said...

eahh wat ujian dna laa kereta ko tuh...

ke bawah kaus da same tnggi ngan ko weyh

aku lupe laa nk comment ape tadi...kene virus ko laa ni derrr

walaweyhh nikah cpt laa weyh
semak aku tengok muke korang nie...dah kawen baru tak semak hahaha
~__^ budak cmburu oke

fadh said...

ko yg bijak piown lom tentu dpt bt ujian dna kt kete aku tu . hahaha

sat g aku nikah ar, bg bilik tuk aku honeymoon tau ! muahahahaha

ifnirsweet said...

tag :
http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/03/tag-dari-makbedcom.html

aleen aiden said...

ex bf alin dulu pon kene mcm 2 jugak.kete langgar pat blah,nasib xkemek sgt.huhuh
btw,congratulations da grad..hee ^_^

fadh said...

thanx aleen . mmg da nasib la owg skunk ni da langgar mmg xnk tanggungjawab . geram dibuatnyer..

Anonymous said...

xpayah nak bangga sangat n menunjuk2 la cik kak oi.kau tu dak poli je.haha.amik pun kos secretary.x mencabar langsung.

fadh said...

eh ade owg tetibe sakit hati ? ko xkenal aku, n aku xkenal ko, so ape kejadahnyer ko nk iri hati ngan aku ? otak sengkek ! kalo ko ade degree o master sekali pown tp buat owg mcm ni serupe je ko lagi bodoh dr keldai . hahahahahahahahah

nurkaloi said...

oke laa secretary
senang pat keje an an

lau tak mncabar
nape si "an" ni tak amek scretary eaa
dye bukan pndai sgt pun lau nak amek kos lain

keje ape dah yer si "an" nie

fadh keje da bagus...keje hebat...gaji besar laa gak...
tiap bulan bg duit kat mak ayah

kau ade??
hahah

eah bleyhkan tlg jwb bg pihak cik fadh
ahahahah

fadh said...

kaloi : ntah pape kan, blog kiter ape moment indah dlm idup kiter mst la nk share, yg si 'an' tu tetibe t'tggal berak kt sini ape kes . otak cetek smpai terkincit2 kt tmpt owg sbb xley fikir dgn baik . wakakakakaka

Anonymous said...

mmg dasar owg x brp nak pandai ni cpt melatah rupanya ye.hahaha.
kesian.aku maafkan ko.aku taw.ko ni x pandai pun & x dpt terima yg ko tu x pndai.br aku ingat.bagus ar gaji ko tu banyak tapi law takat seribu je,x dew la byk mna pown.ko kan kena sara bakal suami ko yg x kerja2 agi tu kan.hahahhahahaha..

fadh said...

si 'an' : haha ko ni da xde ayat agaknyer an . bole kate aku xpndai yer, cube cermin diri ko tu yg tetibe menyemak kt blog aku, kutuk2 aku . penuh ke ilmu ko kalo mcm tu ek ? aku rase ko ni PSYCO la, bek ko pg berubat cepat sebelum melarat . lg 1 kalo ko tu pndai sesangat la kan, ape kate ko tunjukkan diri ko tu . ko komen2 aku tnpa identiti dri ni, serupe owg PENAKUT ! why not kiter ckp depan2 nak ? aku xkesah kalo ko nk kutuk2 aku ke ape ? tp biar berani sket la der...
eh yg pasal sara laki aku xkeje tu kan, alhamdulillah ade jugak duit aku nk berbudi pade org dan lagi 1 terima kasih sbb jd peminat setia yg setia membaca entry2 kt blog aku ni, kalo ko xmengikuti perkembangan aku mane ko tau laki aku lum ade jeki dpt keje an an an . ouhhh sgt2 terharu...thanx tow 'an' . love u larhh !

keabadianchenta said...

Anonymous said..besyukur pe dah ada..ko sape nk ckp2 mcm tu ko tu bgus sgt ke dah terjamin msk syurga ar senget..kalau cm ne pun aku.aku xmkn duit bini aku..kalau ko xthu lah aku..tah2 yg ko ckp ni diri ko kot..pe lah bengong sagat ko ni..kerja pape pun janji halal.ko xthu lg ar kerja halal ke x..ni ckp pun mulut dah busuk..kerja pe tah lg.taubat lah wahai mkluk tuhan..msh smpai lg..kcian lak aku tgk ko ni..

Anonymous said...

longkang gle mulut pasangan hangat becinta ni.errrrr.tk respect langsung