Pages

25 April 2011

2nd anniversary


Assalamualaikumm..ehem ehem..ley giteww ? ececehhh hari ni wa mau jiwang sket .  eh ape wa wa ni ? kasar lar! kate nk jiwang..baiklah, pada 23rd April 2011 kelmarin genaplah 2 tahun hubungan kami .  alah bru 2 taun da kepooo . bukannn kepoo tp juz nk share moment2 indah, e2 je . halahhh ! (xmo dengki2 ok) bnde sedih aku share, bnde happy pown aku share . blog ni mmg public diari, kalo personal diari xshare . tp personal diari pown non adoo hai ! malehhh nk tulis2 bagai . hehe...

malu ler nk cter...eeee ! geli ! haha . xpe2 anyway thanx to my.b coz sudi trun melaka ngedate o celebrate 2nd year relation kami ni . syg hargai sgt2 . (thanx cuk!) . bukan 1 hari tp 2 hari ! mengikut plan asal mmg 1hari je lar, tp tetibe ma aku mau follow my.b g melako . katanyerr..adoiyaiii . haha nasib ma aku nk ikut mektam aku g kenduri kawen kt muar, then tido kg. kt bukit serampang . jadi dpt ler kami ngedate lamer sket . da 1 hari smbung esoknyer plak . akibat ngedate, aku bnyak mkn n ngantukk mase perhimpunan pagi kt opis . alahaiii sayangg...okeh meh tgok gambo owg honeymoon ! haha . tp btol ler, ade owg kate kitowg ni cm ala2 baru kawen . sbb muke matured kot, lg 1 kaki aku ni semua kuku penoh henna ! kaksyu punyer keje ler ni jadikan aku ling ling cm die . haiyaaa !

simple gift from me to him . love u dear !

muke toyerr si B, muke toyerr si W !

poyo x poyo x ? 
sumo gambo xnk pndang kamera, hengattt wa ni photographer ke ?

cer pandang kamera mcm ni . tp da mcm giler kamera plak ! haha

cuweet ta cuweet ta ? ngee~

ni esoknyer plak..
lepak tasik ayer keroh smbil kayuh paddle boat . lenguhh !

gift from him . wuaa suh tobattt lagi ! hehe tahun lepas pown suh tobat gak
cer flashback taun lepasnyer . cer cer kt sini
thanx dear 4 the 720 pieces for 720 days we have been together .
kaw hadooo ? haha jaat gak ati tu an .

alhamdulillah pnjang umur hubungan ni . hope kekal sehingga ke penghujungnyer .
semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala-galanyer tuk disatukan sebagai suami isteri . aminnnn...

xbek tow buat mulot cm tu cuk ! 
tadaaaa ... love love n loveeee...



10 comments :

dada said...

sweeetnyea. nk jgk. hehehe.
congrate fadh. ak next month. jeng3.
moge kekal hingge ke akhir hyat k :)

keabadianchenta said...

terima ksh juga kt mnje..membuatkan hati ni kuat pada manje..merasai diri di cintai di sayangi dn jge menjadi kekasih yg btl dlm hatinye ade abg..thanx dear..cm ne manje cm tu jge abg pd manje mhal lbey dri manje..kerna ini lah selama ini abg bygkan hubugn yg tulus dari hati..thanx dear manje lah yg satu dlm hati ini..mge kita kekal selamanye n smpai ke akhir hyt dgn tali penikahan..aminnnn.. I LOVE U DEAR.I LOVE U SO MUCH......

~H.u.S.n.A~ said...

waaaa...sweet nyer...besh2..ble nk wse cmnie..sgt laa b'untong..aku doakn kowg bhgie hngga ke akhir hyat..=)
kwin jgn lupe jomput ea..hehee..*_^

fadh said...

dada : weweeeee congratz tuk next month . plan cepat nk celebrate ape . haha

fadh said...

chenta : terima kasih tuhan memberikan aku seorang lelaki yg tulus padaku, hope ianyer kekal dan bukan lah hanya sementara...i love u too dear ! muaahhhh

fadh said...

husna : thanx husna . hope ko pown akan jmpe teruna yg baik hantinya..aminnnn...

cik syusyu said...

hahahahaa...ade jugak terselit nama akk dlm nie eyh..heheheheh...henna2 pown,oke la tuh,hobneymoon..untung2 jd knyataan..=)

btw,to fadh n jamal...congrats n happy 2nd anniversary...
wishing u all da best n happy always...hope kowg akn ttp bersama selamanye...

(bile lak sy akn ketemu jejaka sy???)

fadh said...

cik syusyu : saje nk fofularkan u ! haha

ok thanx kak ! wish u jmpe jejake tampaneee . haha

dee said...

gaaaaaaaaaaa!!sweet gilaaaa!!!
happy anniversary for both of you!!!
cpt kawennnnnn!!!fadh aku jgn tak jmput eaaaa!!! :D

fadh said...

dee : haha thanx ! kalo aku jmput ko, ko xdtg siap eaaaa....