Pages

05 April 2011

anonymous

hai anonymous !
rujuk pade entry KONVO kt bahagian komen yer kawan2 .


ini entry khas tuk ko tau tau .

pelik pelik dan pelik !
manusia zaman skunk ni, even xde kene ngena ngan kiter pown
tp tetap iri hati n sakit hati ngan kiter an .
xde plak aku simbah kete ko ngan cat PINK ke, tercubit ko ke . xde an ?
cube ko igt balik ???
tp sbb an kepelikan ko ni ko rase tercubit dgn entry2 kt blog aku ni .
sakit jiwa agaknyer owg mcm ko ni an an ? ko rase x ko sakit jiwa ? haha

cik anonymous yg comel2 mcm hanjinggg . alololo comel !
suke gak kt ko ni sbb ko open je nk sound aku tp BODOHHH ! hik hik . eh salah !
sembunyikan identiti . ee comel !

btw
thanx lar even ko xfollow blog aku tp ko tau sumer cter aku
means ko ni silent reader yg sgt2 setia pade blog aku . suke3 !
kalo x mane ko tau, bf aku xkeje lg kan kan .
tp sayang, ko pndai tokok tambah cter mengatekan aku menanggung bf aku yerr..
alhamdulillah...berkat doa owg teraniaya ni, semoga bf aku dpt keje la pas ni an .
aku xkesah bf aku lum ade keje, rezeki tu semua ditangan TUHAN . 
ko sape nk menidakkan kuase tuhan ?
mmg PSYCO ! haha

da lar, aku harap ko blahhh dr sini .
aku malas nk tmbah dosa, nk2 lg ko punyer dosa tu mst lg b'+ sbb menganiaya org !
eh tp kalo ko xnk blahh kan, bole je duk sini jd pembace setia
tuk tau perkembangan aku . ape ade hal kan kan .
meh lerrr kiter kawan tp ko busukkk la . eh xkesah ler tu..haha

15 comments :

nurkaloi said...

hahahahah like like
sian dyer derrr....mcm takde agme plak daaa

fadh said...

aku pown ksiann jugak...hik hik !

MadaM LaLa said...

kenapa keji sgt si anony'mouse' tu...

fadh said...

ntah la madam, tetibe je dengki ngan fadh . riak benorrr ke cter konvo fadh tu . haha ! i'm juz sharing my moment . sob sob sob...

GematriA™ said...

ehehehe..
biasalah..
si anon ni manusia dalam kategori pengecut dan pen'jeles'.
kutuk2, tapi ndada kasi link blog'nya. pasal apa? takut kena kutuk balik.

fadh said...

Gematria : btol2 tp panas hati gak bile kutuk xhengat duniaa . pelik an owg cm ni .

keabadianchenta said...

hooiii baiii..sape ckp mcm ni..jgn naek an kemarahan kwn..ble mase kwn mkn n gf kwn tngung kwn..mkn ley sbrg mkn ckp jgn sbrng ckp..ade jge nt bibir mcm owg afrika ni kunk ..sedap lak aii mulut..kwn thu kwn xkerja lg..tp kwn xpenah pun mkn duit gf kwn PAHAM..kalau berani ckp den kwn ar mcm tu..ckp dgn gf kwn npe..BENGONG..kwn ade prinsip kwn sndri.mmg lebam lak budak ni kunk..sengal btl..

fadh said...

keabadian chenta : sabar ye, syg tau abg mcm mane . owg mcm ni xya dilayankan sgt . die manusia xckup sifat . yg penting abg tau abg mcm mane dan syg atu abg bukan mcm tu .

Hazirah Sapuan said...

fadh, org kata org yg cemburu dengan org len ni,dia bnyak kekurangan. dia berpaksi kepada salah satu pegangan syaitan iaitu cemburu.

sabar fadh. sekarang boleh hebat dia cakap xpandai. bukan dia jadi ceo pon. karma tu hebat fadh.mungkin skrg dia kat atas. insya-allah setiap yg jht itu akan dpt balasan. allah dah jnji.jd dia akan rasa kejatuhan dia.kalau dia lelaki,dia yg akan rsa malu nnt bila dia bankrup kena buang kerja smpai xdpt kerja isteri dia yg tgung dia plak x pun if dia perempuan, laki dia yg kena benti kerja smpai dia yg terpaksa kehulu kehilir sara family. dan keadaan fadh gn bf jauh lebih baik dpd skrg, bahagia.mudah-mudahan amin ya rabbal alamin. sama-sama kita doakan k sayang :)

fadh said...

azie : thanx azie 4 ur support . btol ape ckp azie tu, hope si 'an' ni sedar sket die tu sape nk mengate org len an an . heyyyy si 'an' ko diam2 ni hope ko sedar le yerkk ! haha

dee said...

oke,,asal aku pegi blog sume ckp psl si an yg **** haha.ta nk mencarut,,ta nk :P
pergh,,ayt si an yg **** amt tuh mcm bgus sngt jep..kalo stakat brani sound kt dlm blog tnpe mahu diketahui identitinye serupe tak payah dik,,kn fadh kn :P..itu jep kep yg kau mampu buat????belajor tinggi mane pon even universiti paling top pon kalo pangai mcm kau cik an oiii tak payah la nk tabik dade..
buat2 la tobat,,blom kene diri kau lagi..da t'kene mmg padan lah ngn muke kau... :)

to fadh:abaikan aje si an **** ni,,bukan duit die n bukan hal die iye tak... :D~jeles sbnrnye tuh tngk kau happy dgn yg t'syg..dont worry,,kiteorg ade support kau ;)

fadh said...

dee : thanx dear ! xpe, skunk si 'an' tu cm da blahh je dr sini . haha . padan muke die an, salah org la nk kutuk2 . kih3

dee said...

wc ;)
dah malu sbb tuh ta brani nk drop comment lg~
haha..tawu tak pe,,blom tawu power kite.:P

fadh said...

tu ler..die tatau kiter pkai triple super power . haha
sowg kutuk ramai kutuk die balik . haha

Jack said...

bio jek la ngan org mcm tu... lantak depa la... kang nnti die kene balik gak... dont wory... skrg ni byk yang kene bayar cash... wet jek yang bese utang2... hahahhaha... kalau lebey sgt humban depa dalam kndang B***... padan muke kene samak nnti... hahahha