Pages

19 April 2011

keturunan lili


uitttts ! hehe
entry kali ni mau cter kisah balik kampung kelmarin .
sgt sonok sgt sonok . rendu telah dilepaskan . yeayyy !

tapi paling xley blah aku bukan ngadap mak bapak aku
tp dok la ngadap keturunan baru si lili . ni beranak kali ke-2 .
sgt le sheshomellll ! rase nk picit2 biorr matiii . xla geram lagik tgok die . haha
maih tgok kerenah dak2 tecik ni .

wana kelabuuu . look his eyes !

die makan carrottt, ptot ler mata cntik . haha

ade 3 ekor, mak apak die itam putih an, ank2 die pown ngikut lerrr... hahaha

bilo da konyang, do ponat men lari3, mereka pown terbongkang ler cm ni .
aiyakkk geram xtgok ? dan time2 cm ni la aku men geli2 kt perot die, pastu die ngeliat pusing ke kiri ke kanan . yaRabbi geramnyer, pciittt kunk mati plak ! 

dolu2 ade 12 ke 13 ekor kan harmster aku .
now tinggal 3ekor, nasib si lili beranak ade la 6 ekor .
dekat 10 ekor bapak aku g jual kedai pets . xlarat nk bela ramai2, asik gado je .
pastu nk ngomeh uma2 dorg 1 hal . busyukkk euwww . 
tp kalo aku, aku boleh blah lagi bau die . kate sayangggg . haha
bole bt duit bela harmster ni wa ckp sama lu .
wa xkaya, bapak wa yang kaya sbb die yg jual . haipppp !


12 comments :

cek's said...

cumel nya..nk2..

nurkaloi said...

hahah ko kene tuntu wit ngan bapak ko
hehhe

fadh said...

ceks : haha nk beli ea ? bole3..

fadh said...

kaloi : xley tuntut sbb bapak aku yg jage . hak3 . terkilan siottt..

nyda rosenin said...

amboi siap keturunan lg. haha

fadh said...

nyda : eh tu bru 1 keturunan aku hupdateee, ade bnyak keturunan lagi akan dtg . haha

dee said...

comel gilakkkkkk!!!nk bele jgk cmni!!!bines2!haha :P

fadh said...

bele la, mmg lu kayoo dee ! haha

FARISZ@AZ.Com said...

hamster jenis ni ada harga.Kalau jaga elok2 sampai besar lagi sikit harga mungkin lagi mahal (duit...oh duit)
FARISZ@AZ.Com

keabadianchenta said...

cumel yg tgh mkn cret tu manje..:-)
rase2 ley mintak x..hahahaha

fadh said...

farisz : haha ykew, ni yg ade paling besar pown ley besar penumbok je . ade lagi 1 jenis yg mmg ley besar mcm size arnab . ha tu lg mahal...(duit..oh duit) haha

fadh said...

chenta : bole3, bg sumer pown ley ! haha