Pages

20 April 2011

si kecikk a.k.a yaya


wahh glamer si kecik adee entry khas tuk dieee
ok blog si kecik disini ade yaya ! heheh !

sempena penamatan penjalanian pempraktikalan beliau
kami wat makan2 sempena menghargai dak kecik ni .
eh ekcelli kan, aku lagi kecik umo dr die tow !
tapiii disebabkan pembesaran luaran akuh, dia la jadi paling kecik kt opis ni . haha

paling besar adalah HERO BDQ ! Abg Rajaaaa
masih solo ye kawan2 . hehe

sebahagian staf2 BDQ + Pej. Pendaftar . uollsss best !

manyak makan, pastu masing2 mate stimm je . maleh kojerw dar...
e2 cokolat dr sy tuk dak kecik ! sori 4 da simple gift ;)
purple 4 ur feveret kaler if i'm not wrong lah..hehe

this love 4 all kakak2 n abang2 opis . 
sori tecik2 je, maklum ler tgah bulan . if ade rezki lebey ley bagi besar2 plak .

ermmm so far duk kt opis ni alhamdulillah baik2 saja dan harap akan baik2 selalu . semakin selesa dan da bole seswaikan diri . da bole jerit2, dulu malukan . bos pown ok, walaupun siyess je manjang tapi xde nk hentam aku dengan keje yang menyesakkan . time balik ke rehat ke die xganggu da . time keje je die rojer . hope kekal la mcm tu ye bosss . jgn lerr tetibe jadi singa plak nanti . jap je aku nangis kunk . PA bos ni sensitippp . eh bos bagi adiah telekung hr tu kecik la bos . kiter ni mmg same kecik bos tp sy lebarrr sket dr bos . haih ! tp ok ler, muat2 je bos . thanx bos ! (mcm ler bos bace yerk . haha)

kepada dak kecik : semoga anda berjaya diluar sane . t hang kojerw, pangkat hang lagi tinggi dr kami2 smua .  semoga hang xlupe pada kami2 disini . hang pown dok melaka je an, rase nk blanje kt umbai tu ape ade hal, kol je kami2 ni yeee . hehehhhh...lurveeee u !


5 comments :

~Amira NurAin~ said...

Fadh: mamat yang lebar tu aku kenal...hahahah:p

nurkaloi said...

hahaha mira msti knal mamat uh

tp skrang aku pun da kenal sejak g mncing kat perigi hang tuah
hahahahahahaha

pss:: ea fadhh jage jage...mane tawu boss ko pat tawu blog ko nie hehehe

fadh said...

mira : haha lu kenal die melalui fon ka ? haippp abg raja bace ni tau..
fadh post kt fb . haha

fadh said...

jane : haha ape ka ngeng j=ko g mancing kt perigi hang tuah, nasib xkene sumpah ! kah3 . bos aku bace xpe ler, aku puji tu . hik hik hik...

ct azura said...

hehe tqvm dear..hehe..siap ha wat entry khas ni..br dpt base ni ha..hehe