Pages

25 May 2011

habis honeymoon ;( ;)


huarghhhhhhhhhhh


bukan baru bangun tido ye kawan2
aku baru je abis berhoneymoon .
erkk bile aku married lak nih ?
tidak tidak ok . sila percaya bahawasanyer aku masih solo ! kui3
maaf dak kecik ! hihi

3 hari ni g keje duk pandang kiri duk pndang kanan
pegang tetikus kehulu kehilir
jari jemari taip menaip xtau ape yg direpek-repekkan
5S bilik bos, 5S meja aku
ape lagi aku nk buat ?
mcm owg ilang anak pown ye . ok tipu !

ni semua gara-gara bos xde holiday ke Bandung ngan family
celebrate besday on 20th Mei hari tu kot . hepi bufday boss !
taun ni bos aku mmg bnyak cuti, tmpt pown asik ke bandung je .
ade apa dengan BANDUNG bos ? cecite cecite
g len la plak bos, ley cuti 2minggu 7hari . hik3

tapi wa xsuke bos wa cuti lamer2 larrr..
wa mcm punggok yg duk terponggok n terasing disudut opis wa !
xde kojerww melainkan key-in surat berlambak, nk kene sign lagi berlambak . 
haiyaaa !

hari ni buat terakhir kalinyer menikmati ketiadaan bos
aku layan muvee . haha mst sumer jelesssss .
RATU & CUN . finish ! dasat dasat ! haha

dah2, esok lusa mmg tade la aku nk update blog hari2 lagi .
back 2 basic 2x ke 3x per week . jatuh analytic..haha


tp wa rase wa xpat adiah lagi lar .
hr tu bos wa g bandung da beli wa telekung, xkn la bos nk belikan lagi an an .
lemakkkkkk...


4 comments :

msredcheesecake said...

cik fadh,
kalu bos msred xde kat opis, msred layan korean siries....hheeee

fadh said...

wuaaaa xde lar cter korean . msred bak sini lorean siries ! haha

keabadianchenta said...

waahhhh solo ye manje...toin100001x
padan muko bos dah blik..raso an...ado koje kober xdo kojo..toin..an dah kne lg..hahahahaha

fadh said...

jaat nor laki aku ni . nek an duit hantaran baru tau ! haha