Pages

09 May 2011

Kursus NLP Golden Tongue untuk Setiausaha


Assalamualikum uol's... kabare ? heheh.. masih xlambat lagi kot nk wish Happy Mother's Day kepada bonda tercinta Puan Rahmah bt Haji Ibrahim, Puan Rahmah bt Abdul Kadir  iaitu mak mertua terchenta (ehhh same je name mak ngan ibu I ! hehe) , Hajah Jelibah bt Hasan, nenda terchenta n tidak lupe kepada sumer bonda2 didunia . i love u mother, love u ever n ever !

nk cter ni . tapi ikutkan kene citer yg pasal men terbang2 yg post hr tu dulu, tp gambo2 xdo, jadi terpakse ler K.I.V dulu . then tup tup balik dr langkawi kene g kursus anjuran UTeM plak tuk semua PA2 UTeM . wahhhh syiokk tau kalo dpt berkumpul dgn PA2 UTeM ni . mcm2 lagat adoo . dan kali ni punyo kursus buek kek kolo pilah, kampung halaman den tu . kaw hadoo ? haha

1st thing fikir, asal UTeM buat kt Sri Menanti Resort plak ni, tmpt tu mmg kampung then aku da penah tido situ kot mase kotivasi SPM dulu, bese2 je n xckup lengkap lar . tp kali ni, ha kawwww ! disambut dengan bunga rampai gitewww . klasssss ! 5star hotel pown tadenyer nk bt gituu . da ler dtg bersambut, siap plak bawak an beg2 kami semua ke bilik masing2, we all hnya jalan ke bilik dengan penuh megah lagak bak tido 5star uuuu ! balik pown giteww, ade abg besar tggu depan bilik tuk angkat2 beg kami sumbat lam bas !!

makan ? xpaya ckp lar, mmg village taste (btol x ? hah ade aku kesah ? haha ) wa ckap sama lu . selera je masing2 aku tgok pastu kepodasan mencaghik air . kah3 . we all tade nk dinner2 ala2 5star de, we all dpt jemputan dr Istana Sri Menanti lagi tuk makan beradat . kaww hadoo ? hik3 . tapi xdo la nk mkn dopan rajoo do, dpt mkn tu pown kek istana lamor, mkn kek dapur ea buek caro kampong . 1dulang 4 oghang . kalo da namo ea nogori, xke meleleh-leleh air idung kitoghang makan dinner tuh ! alhamdulillah licinnn...ok dah meh aku share2 gambo sket, cito yo xguno kalo xdo visual ea kan . xseghonok plak cito ea kang . come lerr...


Istana Lama Sri Menanti

sekitar resorts . bilik dulu biase je, skunk sgt2 cntik . kalah grand continental ! haha

dak gemok interprameee dulu . bju tgah tu nek tetas kot pas mkn . 
bile nk kurus ni ! makin sihattt duk UTeM ni ! mencikk !

Majlis Makan Beradat . Tema Black n White !
baju diguna pkai semula , tade keje nk boli baru . haha

sakan masing2 yer, punyo la bergayo skali kono mkn bersilo . 
wakakakakak !

after dinner, kami potong2 kek, men tuko2 adiah n penyampaian cenderahati .
trade mark : tangan di bahu mata keatas ! hik3

lagik trade mark . xley blahh . haha

cenderahati dr Persatuan S/U . sgt2 cntik n teruja melihat wajah masing2 di frame tu .
kretippp ler kak zana ni .

last but not least, xpat terjun, amik gmbo pown jadi lerr ye dakk .
mau balik suda . tata sri menanti .

komen2 yg diterima sgt2 positif tentang penginapan disini .
bangga dengan kampung den ! yeahhhh move move...hah ?

bye uolls smbil tangan di bahu mata pndang ke atas !
erghhh...

eee xsenonoh PA2 junior UTeM nih ! 
DA | DA

10 comments :

keabadianchenta said...

arr ni den dtg dah ni...first mmg name ma n ibu sme pun cuk..br perasan ke..hahaha :p..

cm no mkn duk bsilo clas an..wakakaka kire ok lah tu an mkn ley duk g an..bsempuh g..kre ok lah tu..:-*..hahahaha..

fadh said...

chenta : apo yang hang cube sampaikan ni ? kah3 . wekkk !

nyda rosenin said...

seghonoknye ;)

fadh said...

nyda : seghonok sgt ! haha

nurkaloi said...

perghh gile glamer hehehehe

fadh said...

kaloi : lu pown same lerr...haha

keabadianchenta said...

manje...xphm or bt2 xphm...wakakakakaa

fadh said...

chenta : xpaham lah . toin !

keabadianchenta said...

manje : hahahaha..xdo lah..ley duk bsempuh tu kre krus g lah manje an...:-)

fadh said...

chenta : ha btol3 ! i like u very3 much !!!