Pages

22 May 2011

kursus yang lepas


wahhhh bape lamer nk amik mase ek baru dpt update entry janjiku mau update dulu
da sebulan da pown, kali ni baru ade mood nk share .
ekcelli aku baru dpt camera aku balik . gmbo2 g kursus tu ade dlm camera tu . haha

ermm kursus ni disuggest oleh bos aku sendiri, die reject permohonan kursus aspirasi setiausaha
then suggest kursus ni sbb ini member baek die jadi penceramah #*%$

kire aku pg ni tuk nge'test' lar ok ke x motivator kursus ni kottt..
tp ok lah, dr k.l tuka ke langkawi . nek flight !
kan syiokkk tu sbb sumer free .
nak2 lagi dis is da 1st time aku nek fligth, free lagi so sape xnk kan !
untung la owg kate, bru keje da dpt g kursus luar jejauh..
alhamdulillah mgkin itu rezeki aku n kawan aku nk terbang free . 
kaw hadooo ? haha jgn dengki tau . t rezki korang plak . halahhhh !

cik fadh n cik atin

tu diaaaa....

arrive Pantai Cenang . pasir putih halus . view yg sgt cntik !

agak kabur n gemok yer . photographer xbertauliah . haha

dinner...

makan topi jalan yo, melaram kalah mak kiah . haha

smpai terbongkang mkn 5 hidangan !

ahli kursus...

so far kursus ni ekcelli xbest pown . tatau nape, mgkin sbb pengurusan die 
hampeh n bilangan peserta sgt2 sedikit . ntah susah nk ckp tp aku asik menrungut je sepanjang
kursus ni berjalan . bndenyer xseperti dijanjikan . mahal kot bayar yuran RM18** oke .
marah sgt ! tp pencermah die tadah tapak tangan nia cop ea !
best oke ! perisian pown bagus . kenali bos berdasarkan tarikh lahir mereka .
korang pown aku ley tahu ciri2 kalo bg tarikh lahir korang taw .
nk aku tilik ? pm me . hik3 . 
motivator mmg best frens bos aku so dok la nyebut name En.Wahi itu, En.Wahi ini .
semua dr A 2 Z nk ditnyenyer . popular s/u En.Wahi jadinyer . blushinggg ! haha
nasib penceramah ok, kalo x maun aku blacklist penganjur ni kt UTeM n semua tmpt .
tp kt sini xnk la mention sape penganjur kan, t aib plak n para2 s/u xnk pg plak .
tutup periuk nasi owg namenyer tu kan kan .

xsemuanyer buruk pown, ade yg best seperti dijanjikan contoh cabutan bertuah n doorgift .
even tuk dinner xbuat kt hotel seperti dijanjikan, 
tp penganjur still buat kt tmpt yang layanan die ala2 5star hotel jugak .
doorgift plak dapat jam tangan Casio untuk setiap peserta . best kan ?

cabutan adiah plak sumer dpt sbb peserta xramai kan .
dapat la mangkuk Pyrex . kalo nk beli sendiri mmg tade lar .
mak aku je minat mangkuk2 pyrex, cornell ni sumer .
so adiah tu bg kt mak aku . suke sgt die . 


da bis kursus kiter shoppingg ! 
xde borong len melaenkan coklat coklat n coklat .
rm200 bis kt coklat saja . haiyakkk ! antuu coklat .

smpai skunk da sbulan pown ado laie lam peti ais tu 
tp tggal 2 3 koping lar..haha

ujung bulan iaitu hri ini, gua sengkekkk ! erghhhh
esok ke lusa gaji ek ? heheh...

6 comments :

keabadianchenta said...

kalau nk thu abg bt kerja pe..kt syap bngian enjin tu lah tmpt kerja abg bt syg..huhuhu..pape pun alhmdulilah manje slmt pg n pulang ye cuk.. :-)

fadh said...

haha ykew..hati2 bt keje ea...awak tu kecik, owg xbape nk nmpak . haha

keabadianchenta said...

amboi...pe yg kck manje..wakakakakaka

fadh said...

abg la kecik ! xprasan ke diri sendiri kecik . haiyaaa !

keabadianchenta said...

kecik2 pun hbt pe..wakakakakakakaka

fadh said...

hebat tang mane tu ? haha