Pages

30 May 2011

sebok sebak sebuk !


amikkk kawwww !
honeymoon sakan mggu lepas, 
ni bos da balik xmenang tangan dibuatnyer .
siap bagi tugasan kerja . 
nk layan blog seminit dua pown xdapat .
on fb sempat update status, pastu da kene out .

fuhhh fuhhhh

dengan weekend yg tade rest langsung
kene jadi pembantu peri peri di majlis perkahwinan sepupukuh .

dress die cntik an an !
later i will update all da picca sepanjang majlis berlangsung yeahh !

xcukup rehat xcukup tido smpai kt opis tertido tp mata terbukak
dok la key in surat yang da diminitkan last week .
kerja bnyak tertangguh akibat pc rosak . sakit hati btol !
ni baru lapang dada sket ...

tp sejak menjak da keje 6bulan ni,
aku asik alami simptom2 terkejut sewaktu tidur .
terkejut smpai terbagun duduk .
nape ek ? serabut hal kerja pown ye gak .
da terbangun tu mst dok pikir kerja2 kt opis . ntah la susah nk cter .
aku kan gelabah . erghhhhh

housemate kate owg yg selalu terbangun tido waktu malam ni
mgkin tuhan nk bg petunjuk supaya kita bagun solat tahajjud mlm2 tu .
tapi salu kalo aku terbangun mmg tadenyer aku nk bgun solat, takot la nk g amik air semayang . hehe
tapi malam td aku gagahkan jugak tuk solat tahajjud .
alhamdulillah akhirnya aku dpt lena smpai kul 7 pagi baru tersedar .
ntah bape kali la si jane ketuk pintu bilik aku agaknyer bru masing2 bangun .

bulan ni akan menjadi bulan yg sgt2 sibuk gamaknyer .
dengan event family day 9,10 n 11 Jun ni lagi .
banner da siap tempah cume cenderahati je xtempah printing lagi .
nk mohon cuti pown takot xlepas cz skunk tgah bz .
tp should must n wajib mohon cuti, penat arrange family day nih .
hope lulus !

satu lagi kene fokus
Sukan Staf Antara Universiti2 Di Malaysia (SUKUM Ke-36)
UTeM jadi tuan rumah . Jawatankuasa aku lom finalized pape lg .
tinggal 4weeks ok . . .
arghhhhhhhh !!!!!!!!
ni lagi serabut dengan ntah pape urusan lagi .
 bunga api la, gimik la, jawatankuasa xcomfirm la
erghhhhhhhh ni la yg buat aku terbangun tido mlm td !!
ke aku yg gelabah lebih ? ouhh no !

semoga segala-galanyer dipermudahkan oleh-Nya...
tolong ingatkan aku, kisah ku la la la la
(smbil kepala hangguk! sakit pale ni tijah oiiiii)

tade kene ngena ngan kisah tension !



6 comments :

msredcheesecake said...

CIK FADH,
BZ SUNGGUH LA DIA MENGALAHKAN KERANI BERANAK TIGA HHEEE...

fadh said...

haha kerani beranak 3 ye msred . alaaa jatuh la saham cik fadh cm ni . haha

nurkaloi said...

hahahah mengong
bagus bagus
aku slalu kalau terbangun jarang nak pi solat ke hape
bukan sbb takut cam kau
hahah

tp tak sampai seminit aku dah boleh terlelap balik
grrrr hahahah pape punn...hidup msti cOOL...

keabadianchenta said...

keciannye...mbye bdn tu letih kot manje.pape pkre tu ade ruang utk kita bpkr..yg penting ati ikhlas.yg pnting kita thu pe kita nak bt ye manje syg..bnyk2 broa mge manje mandapat ketenangan utk mnyelesaikan mslh ye manje syg

fadh said...

kaloi : erghhhh ! ko mmg kaki tido pown..siap qada' lagi . hahahaa

fadh said...

chenta : thanx dear . doakan sy dpt keje smooth je ea...