Pages

27 July 2011

bile terover expose, padahnyer ?


mari bergosip ;)

ok skang rasenyer semua sedia maklum 
harimau melaya vs singapore malam ni 




comfirm




5-0 ! 
erkkk pepandai jer cik fadh ni . ngeee ;)
kasi penampoqqq sket...
tapi xsalah tuk kiter letakkan sasaran dlu kan .
semangat skettttt....

tapi di sebalik kemeriahan bola sana bola sini
golek sana golek sini
terselit plak kisah si apek penjaga gol harimau melaya kiter tu .
nak jadi kisah si tunangnyer da TER update status kt FB marah2 dak apek .
rasenyer korang semua sedia maklumkan ? kalo xsedia maklum boleh pg
tnya abg nara kiter, xpown tnya kakak rara kiter
nama lebey kurang dar tu . ngeeee ;)


pada pendapat cik fadh la kan, cik elia ni mcm bukak pekung di dada plak . dulu kemain mase bercinta, siap ada part 1 part 2 kisahnyer, kiter yg membaca seronok je bace cuma kisahnyer terlalu digembar-gemburkan .  tp semua tu xsalah pown, hak masing2, blog masing2 kan . cuma kalo lebey low profile mgkin semua tu akn nmpak sweeettttttt jer . xgitewww cik kiah ? bukan apa, mereka berdua da jadi pasangan popular, jadi semua tindakan/ makluman akan mendapat perhatian tinggi dari pengikut2 mereka esp. si apek a.k.a MIA . bile gadoh pown, nk gembar-gemburkan, bisa jadi berbisaaa dan makin parah plak nnt bukk...suda semestinyer si apek akan malu besar bile si tunang update status mcm tu . mst gado besarkan ? kalo korang lar owg bese2 ni update status fb gado ngan bf masing2 pown, da mcm hapeeee bergado walaupun xde sape amik kisah, ini kan si apek yg fofularrr yg mmg semua admire kt die amik kisah hal die . ha cer bayangkan ? cer cer..ape pown, cik fadh doakan mereka berbaek semula dan perbaiki hubungan sedia ada . kiter doakan lah yg terbaek untuk pasangan ini yer kawan-kawan ;)

sebagai pengajaran pada kiter yg berstatus biase a.k.a xde saper nak amik kisah hal korang : setiap perlakuan pasti ade batasnyer . kalo terlalu expose mencanang-canang kisah diri sendiri esp. kt fb, takot ade yg meluat plak kalo da selalu sgt update bnde yg same . nak2 bergado pakwe mkwe . halah please la jage name baek sndiri k, pade cik fadh kalo da pkwe ko tu buat perangai, xya nk menjaja, esok2 kawen jugak kalo ade jodoh . da lar nnt owg tau laki ko tu dulu teruk ke ape kan . tinggikan martabat masing2 hokeyyy . kiter perempuan, ade maruah, ade harga diri ! .

eh teremosi lebey plak . ok sekian saje gosip hari ni . harap maklum . peringatan ini untuk diri cik fadh jugak . mari same2 kiter renungkan ;)

No comments :