Pages

08 July 2011

lelaki gile talak, cik fadh jadi mangsa !


ha tajuk tu panas sepanas jiwa raga cik fadh !
nape la wujud lelaki psyco mcm ni ek ?
cik fadh xusik die secalit pown, tp die plak yang terpalit2 .
lawak lar . mcm ade mental disaster kt otak die tu.

ni status FB lelaki PSYCO tu :
(si sakit update dlm minggu lepas tp bru la ni cik fadh dpt tau) 
"Lain kali jgn nak bodo sombunk!! aku dpn mata ko wat  tau.. kan da malukan diri sendiri.. setakat mesin potostat tu ko tekan2 kalo  de kertas A4 dlm tu pon  gune gak.. sampai ko mati pon mesin tu  berfungsi!! pastu ko nak ngade ² ckp mesin rosak la ketas jammed la.. berbal lg!!"

A mental patient poses for a photograph in a sanitarium March 1, 2010 in Harbe, Afghanistan. Not only does Afghanistan hold the position of one of the worst health care situations in the world according to the World Health Organization (WHO) but it is also plagued with a hidden medical crisis of severe mental suffering resulting from decades of conflict and repression.   It was reported by WHO that roughly five million Afghans suffer from various types of mental illness.

eh SAKIT, ko update status ko ni, siap ckp aku staf, bg semua dak opis aku bace la kan ! 
bia die tnye sape sape kt ko an ! siolll je ko an !


ok yg si sakit ni mention kt status tu adalah cik fadh .
ngaku sgt2 sebab si sakit ni update lepas je scene ni terjadi .
ekceli lar da 7 bulan cik fadh keje kt UTeM ni,
normal la kalo kiter serba serbi tataw
zaman praktikal dlu mmg ade blaja pkai mesin fotostat jenis yg len
so kt sini jenis lain, cik fadh boleh je pkai n faham je nk guna
cuma pada scene di atas tu, kertas tersangkut 3 4 kali,
siap kene tarik kertas tu kua sebab tersekat . fikir ade something wrong la kt mesin tu . 
cik fadh xbrani nk usik .
dan dah menjadi kebiasaan bile kiter nk cepat, kiter akan jd gelabah .
xterfikir plak kertas a4 dlm tu da bis sbb si sakit ni pakai b4 tu .
bnyak jgk die photostat . tu xterfikir kertas da bis .

cik fadh pown jerit abg raja ouhh abg raja !
mengapakah kertas tersangkut ??
sedangkan si sakit ni ade je dlm bilik phostostat tu . muahahahaha
tu yg die bengang sgt kot nape cik fadh xtnye kt die . 
kami ade masalah komunikasi berdua, dats why cik fadh xhingin nk mintak tolong die . wakakakaka
eh suker aku lar nk jerit mintak tolong kt sape ? 
g pown aku tgok ko bz, malas nk kaco ngan muke ko yg beranginnnn je tuh !

then terkeluar la update die bengang !
siap kutuk lagik kt komen2 tu ngan kawan2 die

si sakit ckp : 
cam ne leh dpt keje ekh kalo ini mcm nye hal

lagik die balas komen2 member2 die : 
mmg la cha.. sgt joke..!! ko kalo de seblah aku.. menangis ko ketawa tgk perangai org cam ni

meh cik fadh terangkan bia faham...
bukan nk bangga ape tp ko skang tgh pertikaikan
penemuduga yang temuduga aku hr tu tow .
mcm la ko blaja smpai ph.D nk menilai aku layak ke x dpt keje ni kan !!!
cermin dulu muke ko tu bole x ???

ko xdapat ape ko nak, ko busuk hati ngan aku asal ?
eh sat, nak say PADAN MUKE !!! . ade hati nk jilat ludah ko balik an !!!
(cter disebaliknyer bialah rahsia yerr)

ok cik fadh kembali normal .
lantak la owg mcm tu, xya layan . die tgah gila talak ngan member cik fadh, 
cik fadh jd mangsa .
xpasal2 kan ! cian  cik fadh kene BODO SOMBONG
padahal punyer la ramah cik fadh ni . muahahahaha

eh lg satu punyer la si sakit ni sakit, awal2 lgi siap die remove cik fadh dr FB.
sedangkan dlu die yg terhegeh2 add mule2 cik fadh masuk opis ni,
siap telefon suh cik fadh approve . 
oopsss kantoi plak ko ni pndai ngayat !

paling xley blahhh bile si sakit ni pggil cik fadh anjing yg suke menyalak !
agak kurang ajar kan !
tape cik fadh tetap doakan beliau sentiase dicucuri rahmat . aminnnn..
malas nk busukkan si sakit ni lebeys,
al-maklumlar blog cik fadh ni official,
takot ade org atasan bace ...
tp disebabkan blog ni kepunyaan peribadi cik fadh,
jadi cik fadh tetap nk cter pasal ni .
haha bye !


4 comments :

MadaM LaLa said...

rasanya madam tau siapa sbb status tu pernah terbaca... madam pun ada bengang sikit, sbb si tutt rasanya dia guna password printer madam tanpa kebenaran..esok2 kalu usage madam naik..mmg sah dia la org nyer.... menyesal pulak bg dia password, awlnya dia mintak sbb nk print 1 ke 2 helai jek, tak tau la pulak kemian banyakkkkk lagik dia guna untuk selepas2 itu... mintak sumone tukarkan password harammm tak buat2...

fadh said...

madam : tu ler pasal, da la gune opis kiter punyer, siap bole ckp fadh mcm tu . dr dlu die mmg xpuas hati ar ngan fadh, tataw ar nape . die punyer masalah, fadh plak yg kene . ni xley menahan la post kt blog ni . bley die kate fadh cm tu . siot je mulot owg jntan mcm ni . erghhhhh !

MadaM LaLa said...

sabar jek la kan fadh..lantak ler dia...tak tetap tak suka apa dia wat...

fadh said...

sabor sabor . die sakit kiter kene FAHAM . hahahaha